Sari la conținut

Alice noua in Galati!

Postări Recomandate

Postat

buna numele meu este alice, sunt o fata cu bun simt, rafinata, frumoasa si eleganta , deschisa la noi provocari , daca te intereseaza sa ai o experienta speciala cu o femeie speciala, fina si educata, acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila , cat despre poze sunt cat se poate de reale ,serviciile oferite de mine sunt totale !:*

Postat

buna numele meu este alice, sunt o fata cu bun simt, rafinata, frumoasa si eleganta , deschisa la noi provocari , daca te intereseaza sa ai o experienta speciala cu o femeie speciala, fina si educata, acum poti sa ma descoperi intr-o maniera accesibila , cat despre poze sunt cat se poate de reale ,serviciile oferite de mine sunt totale !:* 0754290920

• Oras:is
Postat

esti superba alice

fara poze 

si fara tarif

fara descriere a ta si a serviciilor

ai o retinere sa primesti un tip cu piciorul in gips? :laugh2

ai locatie?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Hai Alice , hai odata , cat o mai lungesti !!

Te-ai speriat ?

Postat

interesati de ce anume ca nu da detalii multe

sa-ti dea 20% comision de la prima tragere pt tine ca ai pus poze :laugh2

• Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!
Postat

interesati de ce anume ca nu da detalii multe

sa-ti dea 20% comision de la prima tragere pt tine ca ai pus poze :laugh2

Nu vreu comision, ca devin peshte si asta e infractiune... Doar daca da mai multa PZD, ca asta nu se pedepseste! ;)

• Oras:Galati
Postat

Alice cozonacul  l am vazut, este bine crescut, dar spunene si pretul te rog frumos

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Alex, dacă tot ești interesat de subiect(ă), nu vrei să o fuți tu primul...ca să beneficiezi de reducere :350x

• Like 3
  • Minus 1

• Membru Premium
Postat

Alta petarda care isi bate joc de voi. Tre sa fii cretin sa crezi ca alea sunt pozele ei sau ca dintr-o poza in care se vede doar curul iti poti face o impresie corecta despre ea. Asta denota impresia pe care o are individa asta despre potentialii clienti care citesc anuntul si pe care probabil ca ii considera niste idioti sau niste fraieri.......

Eu unul observ altceva si anume ca individa are topic deja la testate deschis cu mana ei sau a pestelui desi n-a futut-o si n-a recenzat-o nimeni.

In vremurile lui bune acest forum mai avea si administratori, dar acum sectiunea GL vad ca e abandonata complet pentru proxeneti si chibiti care se injura si se contreaza intre ei ca prostii, doar alexanderklimk saracul se incapataneaza sa mai recenzeze aici si sa la dea de mancare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...