hank101 Reputație: 73 Postat Ianuarie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:B Telefon: [email protected] Oras:B Postat Ianuarie 18, 2017 Buna, am vizitato astazi pe domisoara Ane Marie din zona decebal, ce pot sa spun, este o tipa draguta la prima vedere cu un zambet larg si foarte pozitiva. este inalta, in jur de 1, 70 cred, cu un corp bine structurat, slim, fundul bombat, sanii apetisanti. este studenta din cate am inteles, ai ce discuta cu ea, si este foarte prietenoasa. am inceput cu un masaj de relaxare dupa care i-am simtit corpul senzual si am continuat cu sarutari din partea ei,si un oral deep si umed...este stramta si umeda,receptiva la pozitii noi.. o recomand tuturor celor care vor o adevarata experienta GF, se pricepe foarte bine. de revenit locatie : 9 aspect :9 oral neprotejat : 8 normal protejat :9 GFE: 10 igiena : 10 o recomand 3
dodo01 Reputație: 175 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Buna, am vizitato astazi pe domisoara Ane Marie din zona decebal, ce pot sa spun, este o tipa draguta la prima vedere cu un zambet larg si foarte pozitiva. este inalta, in jur de 1, 70 cred, cu un corp bine structurat, slim, fundul bombat, sanii apetisanti. este studenta din cate am inteles, ai ce discuta cu ea, si este foarte prietenoasa. am inceput cu un masaj de relaxare dupa care i-am simtit corpul senzual si am continuat cu sarutari din partea ei,si un oral deep si umed...este stramta si umeda,receptiva la pozitii noi.. o recomand tuturor celor care vor o adevarata experienta GF, se pricepe foarte bine. de revenit locatie : 9 aspect :9 oral neprotejat : 8 normal protejat :9 GFE: 10 igiena : 10 o recomandPoze? Pret? Cam exagerata recenzia ta..lipsa de detalii.. nimic concret.
anemaria Reputație: 19 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Buna, am vizitato astazi pe domisoara Ane Marie din zona decebal, ce pot sa spun, este o tipa draguta la prima vedere cu un zambet larg si foarte pozitiva. este inalta, in jur de 1, 70 cred, cu un corp bine structurat, slim, fundul bombat, sanii apetisanti. este studenta din cate am inteles, ai ce discuta cu ea, si este foarte prietenoasa. am inceput cu un masaj de relaxare dupa care i-am simtit corpul senzual si am continuat cu sarutari din partea ei,si un oral deep si umed...este stramta si umeda,receptiva la pozitii noi.. o recomand tuturor celor care vor o adevarata experienta GF, se pricepe foarte bine. de revenit locatie : 9 aspect :9 oral neprotejat : 8 normal protejat :9 GFE: 10 igiena : 10 o recomand multumesc frumos si te mai astept cu drag
filip d Reputație: 55 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 18, 2017 Aha, numarul de telefon din titlul acestui topic e gresit, numarul adevarat e la sfarsit cu 393 si cel din titlu e cu 939 ( si apartine Evei intr-adevar). Ce coicidenta, mai ales ca sunt amandoua blonde si au amandoua aproximativ aceleasi preturi si servicii
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 19, 2017 multumesc frumos si te mai astept cu drag
anemaria Reputație: 19 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2017 hey baieti, astazi sunt disponibila pana la ora 18, pentru astazi preturile sunt 100 ron - 30 min 200 ron- ora , va astept cu drag 0723194939
anemaria Reputație: 19 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19, 2017 Aha, numarul de telefon din titlul acestui topic e gresit, numarul adevarat e la sfarsit cu 393 si cel din titlu e cu 939 ( si apartine Evei intr-adevar). Ce coicidenta, mai ales ca sunt amandoua blonde si au amandoua aproximativ aceleasi preturi si servicii este corect numarul din titlu cu 939
printz vaio Reputație: 120 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 Am ajuns zilele trecute la domnisoara care lucreaza cu in piata asta sub pseudonimul Ane Marie. Manat de superoferta de 100 lei / finalizarea am zis sa-mi incerc norocul, desi, la pretul asta, nu trebuie sa ai asteptari exagerate. Programarea am facut-o prin SMS cu vreo 3 ore inainte si am primit imediat confirmarea si adresa locului cu pricina: strada calarasi nr…… Zic, ce pana mea de strada e asta in Buc, probabil e o cale si aia, probabil, Calarasilor. Zicea un confrate mai sus ca e in zona Decebal….n-are nicio treaba, este foarte aproape de biserica alba de la intersectia Calarasilor cu Delea Veche. Ajung in zona, sun, imi da detaliile cu etajul si apatamentul, undeva sus, foarte sus, unde nici apa calda nu urca decat dupa vreo juma de ora. Vocea mi s-a parut usor tremurata la telefon, am zis, wow, fata este emotionata, poate noua in bransa. Urc, imi deschide o blonda cat de cat OK, nici prea prea, nici foarte foarte, nici urata, nici frumoasa, mai mult grasa decat slaba, inaltuta, cu capul mai mare ca media, par lung, banala la chip si nasoala la atitudine. Ma intreaba daca vreau sa stau o ora sau o fin, conform o fin, imi cere banii inainte, ii dau ca un gentleman ce ma gasesc si fuga la baie. Apartamentul este curat, baia curata, cateva geluri, niste urme de Palmolive, ceva no name si marca aia de la Lidl. Termin, vine si fata, se dezbraca de parca ar vrea sa se schimbe in pijama, ii povestesc de ce si cum, totul protejat. Nu stiu ce a inteles, dar a sarit direct cu gura pe maciuca, am lasat-o sa-si faca treaba cum stie ea mai bine. Adica deloc, dupa vreo zece miscari de du-te vino ma intreba daca nu vreau normal. Ba daaaa, fata mosului, ca d-aia ama venit pana pe strada asta Calarasi, sa ma relaxez, sa fut ceva, sa ne "simtem" bine. Asta mic al meu are un atac de panica la atitudinea asta de super fast and furious si da semne ca abandoneaza normalul. O rog sa continue oralul cu finalizare corporala si, ca un déjà vu, dupa cateva miscari ca in debutul actiunii, se opreste brusc, se ridica mandra si imi spune ca ea nu poate sa continue pana la finalizarea orala. Am ramas interzis, m-am simtit idiotul pamantului, fraierul fraierilor, prostu’ din curtea scolii, pana mea, nici cuvinte nu mai aveam. Imi spune scurt ca mai are o pragramare, ca pana mea…desi ma intrebase la inceput daca vreau o ora sau o juma. M-am imbracat si m-am carat rapid de la cea mai trista experienta pe care am avut-o pana acum. Asta e…daca vrei oferte de 100 de lei, asteapta-te la ceva de 100 lei. Evident, nu recomand, nu mai trec nici o data pe acolo si cam asta a fost. Nu dau note pentru ca sunt nervos pe mine, dar, chiar ma bufneste rasu / plansu cand ma gandesc ce experienta am avut. 6
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 19, 2017 E clar confrate Vaio ca nu e vorba de Eva -studenta. Eva arata beton si se fute intr-un mare fel.O fi vreo prietena de a ei care a imprumutat nr de tel.Imi pare rau de experienta naspa pe care ai avut-o. M-ai scutit de un drum si o ( eventuala ) experienta asisjederea .Acum intrebarea se pune ( si daca Eva eventual citeste ar fi bine sa ne raspunda ) cum dam de Eva ? Ea a mentionat pe topicul ei ca revine dupa Sarbatori , chiar eu am pus aceasta intrebare acolo , dar inca nu a raspuns. 5
andrei347 Reputație: 89 Postat Ianuarie 19, 2017 Postat Ianuarie 19, 2017 E clar confrate Vaio ca nu e vorba de Eva -studenta. Eva arata beton si se fute intr-un mare fel.O fi vreo prietena de a ei care a imprumutat nr de tel.Imi pare rau de experienta naspa pe care ai avut-o. M-ai scutit de un drum si o ( eventuala ) experienta asisjederea .Acum intrebarea se pune ( si daca Eva eventual citeste ar fi bine sa ne raspunda ) cum dam de Eva ?Ea a mentionat pe topicul ei ca revine dupa Sarbatori , chiar eu am pus aceasta intrebare acolo , dar inca nu a raspuns.Am sunat la anamaria si surpriza, ma jur ca Eva a raspuns la telefon. Ea era clar am fost la ea de doua ori pe la inceputul lui noiembrie. Nu am vrut sa insist din moment ce o dadea ca e anamaria, posibil sa nu mai aiba Eva chef de futai si s-a reorientat catre secretariat / manageriat. As trece pe acolo macar sa vad.
Membru Premium il pupparo Reputație: 22573 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Ianuarie 20, 2017 Pai aia este esential dupa parerea mea, deoarece din spusele confratelui Vaio si din ce stiu si eu , Eva nu e grasa , arata foarte ok , iar atitudinea ei nu lasa de dorit din ce stiu eu.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum