amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Acum ceva timp am fost si eu in vizita la doamna. Stabilit la telefon ce si cum, voce placuta, te atrage parca sa mergi la ea. Ce m a surprins e cand mi a spus ca nu prea face programari. Zic ca totusi as vrea sa fac o programare si accepta. Ajung la ea, locatia usor de gasit in zona 1 decembrie. Apartamentul destul de ok. Doamna este cea din poze, insa s a vopsit si a mai luat si cateva kg in plus. Nu multe dar se observa in special pe abdomen. Sanii si fundul mari pt pasionati, undeva la nr 3-4 sanii. Niste poze noi cred ca ar elucida misterul. Mai are o colega dar nu fac prezentari, lucreaza cu circuit inchis. Intram in dormitor, unde ma roaga sa dau banii, desi mereu dau banii din propria initiativa. Ii las cei 150 lei pt o ora. Ma intreaba daca doresc sa fac dus, ii aprob si imi aduce un prosopel dupa care imi arata unde este baia. Aici incerc sa mi fac un dus insa nu prea reusesc cine stie ce deoarece apa calda nu dorea deloc sa vina. In fine, zic merge si un dus scotian macar pe zonele intime. Dau cu apa si caut desigur un gel de dus. Aici surpriza. Nimic barbatesc. Iau unul de femei din care incerc sa scurg ceva. Nu de alta dar si asta era pe duca. In fine, termin "dusul" si merg in camera. Vine si doamna alaturi de mine si incepe un oral destul de ok. Nimic deosebit dar nici rau. Cer sa i fac si eu un sex oral, accepta si ne intoarcem. Desi nu facuse dus cat am stat cu ea. Zona era ok, epliata. Fara mirosuri insa avea un gust ciudat de parca as fi facut sex oral unui sapun. ) am terminat repede cu asta pt ca imi displacea. Pune preze si incepem un normal in misionarului. Imi spune ca se poate si fk dar in limita bunului simt. Ma intreb cum e asta si refuz sa o fac daca e cu limite cu d astea. mai incercam cu ea deasupra mea si pe la spate. Pe toata perioada aceasta a gemut destul de placut. Termin in doggy, scap de preze si ma duc din nou la dus. Ma intorc in camera si cer un masaj. Doamna se aseaza pe mine si incepe un mesaj destul de ok. Discutam si aflu ca se poate si la o finalizare adica 100 lei. La telefon "a omis" sa spuna si de o finalizare. Termin masajul , ne luam ramas bun si plec. Ce pot sa zic? Nu a fost o experienta proasta dar nici wow. A fost relativ ok. Clar se pot face imbunatatiri. Ea asa ca aspect e draguta. Pt iubitorii de milf- mature e buna. E amabila, vorbeste frumos, respectuos nu pot spune ca nu e pro client dar nici ceva iesit din comun nu e. Ca si note: Locatia-7 pt lipsa gelurilor de dus. Poate am nimerit eu intr o zi cand nu aveau. Aspect-7 faptul ca nu pune poze de ceva timp nu e prea ok. Si asta se observa la fata locului prin kg in plus.Igiena 7 scad pt gustul de sapun, gel ce mama lui o fi fost. Sex oral 8 nimic iesit din comun, nici bau, nici waw. Anal- nu faceNormal 8.5 nici larga, nici stramta merge sa dai acolo. Gfe-0. La amabilitate ii dau 10 dar gfe deloc. Te duci strict sa faci sex si atat. Halat 150 ora De revenit. Eu unul nu. In general nu merg de doua ori la aceeasi fata. Merge daca doriti o descarcare rapida alaturi de o doamna amabila. Adica nici fast fuck dar nici amanta ori iubita. Per total as spunea spune ca e de 7.5-8. Se pot inbunatati multe asta daca doreste si dansa. Mutumesc doamna si spor la futut, baietii!Mulțumesc pt vizita, și pt recenzie, îmi cer scuze cu gelul de dus, sunt mai uitucă de fel, dar mi se întâmplă rar
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 16, 2017 Acum ceva timp am fost si eu in vizita la doamna. Stabilit la telefon ce si cum, voce placuta, te atrage parca sa mergi la ea. Ce m a surprins e cand mi a spus ca nu prea face programari. Zic ca totusi as vrea sa fac o programare si accepta. Ajung la ea, locatia usor de gasit in zona 1 decembrie. Apartamentul destul de ok. Doamna este cea din poze, insa s a vopsit si a mai luat si cateva kg in plus. Nu multe dar se observa in special pe abdomen. Sanii si fundul mari pt pasionati, undeva la nr 3-4 sanii. Niste poze noi cred ca ar elucida misterul. Mai are o colega dar nu fac prezentari, lucreaza cu circuit inchis. Intram in dormitor, unde ma roaga sa dau banii, desi mereu dau banii din propria initiativa. Ii las cei 150 lei pt o ora. Ma intreaba daca doresc sa fac dus, ii aprob si imi aduce un prosopel dupa care imi arata unde este baia. Aici incerc sa mi fac un dus insa nu prea reusesc cine stie ce deoarece apa calda nu dorea deloc sa vina. In fine, zic merge si un dus scotian macar pe zonele intime. Dau cu apa si caut desigur un gel de dus. Aici surpriza. Nimic barbatesc. Iau unul de femei din care incerc sa scurg ceva. Nu de alta dar si asta era pe duca. In fine, termin "dusul" si merg in camera. Vine si doamna alaturi de mine si incepe un oral destul de ok. Nimic deosebit dar nici rau. Cer sa i fac si eu un sex oral, accepta si ne intoarcem. Desi nu facuse dus cat am stat cu ea. Zona era ok, epliata. Fara mirosuri insa avea un gust ciudat de parca as fi facut sex oral unui sapun. ) am terminat repede cu asta pt ca imi displacea. Pune preze si incepem un normal in misionarului. Imi spune ca se poate si fk dar in limita bunului simt. Ma intreb cum e asta si refuz sa o fac daca e cu limite cu d astea. mai incercam cu ea deasupra mea si pe la spate. Pe toata perioada aceasta a gemut destul de placut. Termin in doggy, scap de preze si ma duc din nou la dus. Ma intorc in camera si cer un masaj. Doamna se aseaza pe mine si incepe un mesaj destul de ok. Discutam si aflu ca se poate si la o finalizare adica 100 lei. La telefon "a omis" sa spuna si de o finalizare. Termin masajul , ne luam ramas bun si plec. Ce pot sa zic? Nu a fost o experienta proasta dar nici wow. A fost relativ ok. Clar se pot face imbunatatiri. Ea asa ca aspect e draguta. Pt iubitorii de milf- mature e buna. E amabila, vorbeste frumos, respectuos nu pot spune ca nu e pro client dar nici ceva iesit din comun nu e. Ca si note: Locatia-7 pt lipsa gelurilor de dus. Poate am nimerit eu intr o zi cand nu aveau. Aspect-7 faptul ca nu pune poze de ceva timp nu e prea ok. Si asta se observa la fata locului prin kg in plus.Igiena 7 scad pt gustul de sapun, gel ce mama lui o fi fost. Sex oral 8 nimic iesit din comun, nici bau, nici waw. Anal- nu faceNormal 8.5 nici larga, nici stramta merge sa dai acolo. Gfe-0. La amabilitate ii dau 10 dar gfe deloc. Te duci strict sa faci sex si atat. Halat 150 ora De revenit. Eu unul nu. In general nu merg de doua ori la aceeasi fata. Merge daca doriti o descarcare rapida alaturi de o doamna amabila. Adica nici fast fuck dar nici amanta ori iubita. Per total as spunea spune ca e de 7.5-8. Se pot inbunatati multe asta daca doreste si dansa. Mutumesc doamna si spor la futut, baietii!La capitolul igiena, folosesc ulei de corp după fiecare dus, probabil de acolo gustul de săpun sau...Am să țin cont de acest aspect
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Pentru aveam chef de ceva actiune si pentru ca eram aproape de zona doamne , am zis sa o sun deoarece avea serviciile pe care le cautam.... O sun , imi raspunde o voce draguta care imi ofera toate detaliile despre servicii si locatia in mare.... am zis ca atunci cand ajung in zona exact o sun sa-mi dea si restul de detalii (blocul ,scara,etc).... ajung in zona si dupa cateva telefoane ajung la locatia cu pricina....Ea ascunsa dupa usa ma primeste si imi arata locul actiuni, ma intreaba cat vreau sa stau... ma astepta intr-o rochita neagra sumara..... ma fac comfortabil si incepem actiunea.. incepe cu niste sarutari pe corp ,dupa care un oral placut executat , in acest timp eu pipaind corpul ei dragut. dupa un 69..pentru ca eram cam excitat de ideie incercam si un normal scurt cu finalizare in balonas...un mare minus gemete false rau Acum pentru a acorda notele Locatie:9Corp:7(pentru o milfs ,burtica GFE:6Oral:6 (foarte placut executat,dar fara nicio atentie pe partile adiacente)normall :7( scurt din partea mea , cam largaHalatul :100 finalizarea/150 ora 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 Pentru aveam chef de ceva actiune si pentru ca eram aproape de zona doamne , am zis sa o sun deoarece avea serviciile pe care le cautam.... O sun , imi raspunde o voce draguta care imi ofera toate detaliile despre servicii si locatia in mare.... am zis ca atunci cand ajung in zona exact o sun sa-mi dea si restul de detalii (blocul ,scara,etc).... ajung in zona si dupa cateva telefoane ajung la locatia cu pricina....Ea ascunsa dupa usa ma primeste si imi arata locul actiuni, ma intreaba cat vreau sa stau... ma astepta intr-o rochita neagra sumara..... ma fac comfortabil si incepem actiunea.. incepe cu niste sarutari pe corp ,dupa care un oral placut executat , in acest timp eu pipaind corpul ei dragut. dupa un 69..pentru ca eram cam excitat de ideie incercam si un normal scurt cu finalizare in balonas...un mare minus gemete false rau Acum pentru a acorda notele Locatie:9Corp:7(pentru o milfs ,burtica GFE:6Oral:6 (foarte placut executat,dar fara nicio atentie pe partile adiacente)normall :7( scurt din partea mea , cam larga Halatul :100 finalizarea/150 ora :clapp :clapp
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2017 :clapp :clappdoamna nu e wow..merge sa ti faci treaba asa usor 1
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2017 Buna Amalia :*
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 19, 2017 Buna băieți, astăzi disponibila până la ora 23,30 vă aștept cu drag 1
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 :*
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2017 poze noi Amalia?
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20, 2017 Disponibila baieti 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Disponibila baietiAzi esti matinala rau
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20, 2017 Azi esti matinala rau Da da ..La cerere 1
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017 Da da ..La cerereAm banuit
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2017
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22, 2017 Disponibila de miercuri ora 16 până joi ora 12, vă aștept pupici 1
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 25, 2017 Disponibila până seara târziu 1
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2017 Disponibila până seara târziu 1
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 28, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 28, 2017 Disponibila până la ora 23,30 1
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 29, 2017 Disponibila 1
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 Disponibilapoze noi? 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 29, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 29, 2017 poze noi?Probleme cu cele vechi? Nu ti se mai scoala la ele si nu ai cu ce sa faci o laba?
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 stai parcat
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 29, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 29, 2017 stai parcatTu raspunde la intrebari si nu evita adevarul chiar daca el te doare.
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2017 Băieți, băieți, nu vă certați, Constantin, cat de curând, până atunci va aștept să mă vedeți live :* 2
amalia91 Reputație: 132 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 31, 2017 Astăzi disponibila până la ora 18 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum