xulescu89 Reputație: 452 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 O sa fie bine
inspector g Reputație: 864 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 Si tu ai fost decolorat?Da, a crapat vopseaua pe geru ala si am ramas fara culoare O gramada. Dar Lau' tu nu ar trebui sa ai probleme omule, ai peste 5000 de postari deci vei fi mov fara probleme. Mai baga 2-3 posari la colorare rapida/faza si gata, se rezolva Iar hobbit va fi albastru ! Bagati 2-3 posturi cand se mai intampla de astea ! Bun pont! Thanks! Edit 1: Nu inteleg cum si de ce dar prima data (adica dupa postul 2 de la decolorare) a prins putina culoare, s-a ingalbenit Edit 2: s-a albastrit iar. Merci inca odata pentru pont! 1
kano81x Reputație: 124 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 If I understand correctly, the fact that I passed from "serious contributor" to "curvar ucenic" is an error. But I don't understand how to fix this issue...
antilex Reputație: 198 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Ianuarie 21, 2017 Neclaritatea mea este ca NU AM CARD DE CREDIT (nu folosesc asa ceva), decat CARD DE DEBIT (de salarii). Cum se procedeaza? Sistemele de procesare a plăţii nu fac distincţie între debit şi credit.Este acelaşi lucru.
kano81x Reputație: 124 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 If I understand correctly, the fact that I passed from "serious contributor" to "curvar ucenic" is an error. But I don't understand how to fix this issue... After posting that message I became "maistru curvar". Maybe if I keep posting I will return to the original state.
bojoci Reputație: -397 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 21, 2017 Sistemele de procesare a plăţii nu fac distincţie între debit şi credit.Este acelaşi lucru.Depinde! BBO dolari NU POTI CUMPARA cu card de debit (salarii). Este MANDATORIU cardul de credit... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum