Sari la conținut

0762383854

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Descriere pentru 0762383854

Bunaa sunt o fata cu chef de nebunii dornica de sex in cele mai bune pozitii ofer si sex in dus si multe alte fantezii numele meu este Miruna am 21 de ani inaltime 1.60,50 kg serviciile mele sunt totale normal oral adanc anal contra-cost pozele mele sunt reale 100% contacteazama si nu vei regreta kiss my ????

post-104080-0-80967000-1485098089_thumb.jpg

post-104080-0-13033600-1485098090_thumb.jpg

post-104080-0-46015200-1485098090_thumb.jpg

post-104080-0-82494700-1485098090_thumb.jpg

Postat

A mai aparaut pe forum in urma cu aprox 1 an. Ii facuse cnva recenzie si nu era prea ok tipa. Cca e un pic nebuna. Daca o rogi ceva incepe sa tipe, sa se enerveze chestii de genul. Nu stiu daca asa o fi, puteti sa incercati eu unul nu ma bag chit ca arata bine tipa.

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Nu am gasit recenzia aia, am gasit alte persoane cu numele MIruna. Un link ceva se poate ?

Imi plac cele minione,skinny si nu fat, ca nu vreau sa ma joc cu un ponei.
Eu incerc sa ajung la ea dupa 20.02, oricum data face fite eu sunt mai econom din fire si imi cer plata inapoi :laugh2 .
sper doar sa nu fie chiar asa naspa:
Miruna * Te rog plateste 100 lei
FXL * Ok, e bine ?

Miruna * Da, sunt toti. Viol, viol, sariti oameni buni :laugh2
Miruna * Urmatorul client

• Like 1
Postat

Nu am gasit recenzia aia, am gasit alte persoane cu numele MIruna. Un link ceva se poate ?

Imi plac cele minione,skinny si nu fat, ca nu vreau sa ma joc cu un ponei.

Eu incerc sa ajung la ea dupa 20.02, oricum data face fite eu sunt mai econom din fire si imi cer plata inapoi :laugh2 .

sper doar sa nu fie chiar asa naspa:

Miruna * Te rog plateste 100 lei

FXL * Ok, e bine ?

Miruna * Da, sunt toti. Viol, viol, sariti oameni buni :laugh2

Miruna * Urmatorul client

Nici eu nu o mai gasesc. Am cautat dupa nr de telefon si nu dau de ea cred ca asta e alt nr de telefon. Activa cu setul de poze de aici, primul. Poate ai noroc si apare aici cel care i a facut recenZia desi slabe sperante. Nici nu stiu daca o mai avea cont. :)) da tu poti sa incerc. Daca e nebuna psihic atunci e rau, important e sa nu o lasi sa se aproprie de vreun cutit ori ceva ce taie. Daca scapi de asta eu Zjc ca o sa ai o intalnire frumoasa. Cred. :))
Postat

Am vb azi cu ea, cum a răspuns a început cu preturile :))))

Wooowwww 100 fin

200 ora. :))))))) Aaaaaaaaaaaa? O+n prot! Oralul se face neprot in fct de igiena! Locație: rond alba Julia la pireuss bank ... IIAAAAAACCCCCC

Postat

A mai aparaut pe forum in urma cu aprox 1 an. Ii facuse cnva recenzie si nu era prea ok tipa. Cca e un pic nebuna. Daca o rogi ceva incepe sa tipe, sa se enerveze chestii de genul. Nu stiu daca asa o fi, puteti sa incercati eu unul nu ma bag chit ca arata bine tipa.

M-am uitat la ea si nu pot sa iti dau dreptate.

• Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
  • Telefon: adriancorhy
  • Oras:Brasov
Postat

Rond Alba Iolia, toate ciorile parlesc rom/a/nește

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...