Sari la conținut

0753771673 si 0749952410

Postări Recomandate

Vizitator p1ctorul
Reputație: 0
Postat

o termin coaie ce pula mea nu va tot convine k.vam vb frumos pana akm de acum nu va mai tac labagiilor

Frumoaso, pardon soția lui ferdinand stănescu, nu te mai enerva. Iți vor crește coșuri și nu te va mai plăcea bulibașa.

• Like 4
  • Oras:iasi
Postat

Bună, nu am contribuit eu mult la acest site deși am vizitat mai multe fete... Am avut o vizita de la domnișoara CRISTINA SA PREZENTAT... Totul a fost ok, aproape facefuck cu implicare maxima, halatul a fost se 200 plus deplasarea... E țigancusa și joviala. Genu bbw. Își face treaba, cine e pentru genu recomand, se uda natural.

• Minus 1
Postat

P. S. TIPA NU E MATURA, ARE GEN 30 MAXIM, VB DE NR 410 LA FINAL

• Minus 1
Vizitator p1ctorul
Postat

Bună, nu am contribuit eu mult la acest site deși am vizitat mai multe fete... Am avut o vizita de la domnișoara CRISTINA SA PREZENTAT... Totul a fost ok, aproape facefuck cu implicare maxima, halatul a fost se 200 plus deplasarea... E țigancusa și joviala. Genu bbw. Își face treaba, cine e pentru genu recomand, se uda natural.

P. S. TIPA NU E MATURA, ARE GEN 30 MAXIM, VB DE NR 410 LA FINAL

Nu ai nicio recenzie din 2013 pana in prezent. Si tocmai acum, cand scandalul cu tiganca asta este cat casa, te-ai gandit sa o diviniezi, pestisorule care esti tu pestisor :). Si nici reclama ca lumea nu stii sa ii faci. Mai bine nu scriai nimic ca oricum nu ne intereseaza duduia asta.

• Like 5
  • Oras:Nu am . Dorm in casele altora
Postat

Tybbw y ke kakat iti plake sa mananki. Ori sugi ori esti proasta prala...sictir

• Like 1
Postat

Am scris pt ca am rămas surprins de ce am primit, duminică când nu găsești mai Nik... Care zice de peste :)), da faina zodie...

• Minus 1
Postat

Mama ta e taur ? S o luam de coarne

• Like 2
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Ba ce jeguri apar pe aici!!!!! Bai dacă balabusta asta e de recomandat.... am belit poola!

• Like 1
Postat

Chiar nu esti in stare sa faci o singura postare si sa scrii acolo tot ce iti vine in minte ???  :slap2

NU AI VOIE SA VORBESTI AICI POPONARULE...DU-TE ACASA SI SPAL-O PE MA-TA LA CUR CA E CACATA TOATA..DECALIBRATA NASOL FEMEIA.

• Minus 1
Vizitator p1ctorul
Postat

NU AI VOIE SA VORBESTI AICI POPONARULE...DU-TE ACASA SI SPAL-O PE MA-TA LA CUR CA E CACATA TOATA..DECALIBRATA NASOL FEMEIA.

A revenit daxis. Super !

• Like 3
  • Oras:Belorussiya
  • Oras:Belorussiya
Postat

Ba apasa CapsLock,vezi ca este un buton in stanga tastaturii ca vedem ce scrii, nu suntem chiori.

• Like 1
Postat

Ba apasa CapsLock,vezi ca este un buton in stanga tastaturii ca vedem ce scrii, nu suntem chiori.

N-AM CUM...TASTATURA MEA ESTE VOCALA.

• Minus 1
Vizitator p1ctorul
Postat

esti rasist in pula.mea da vb cu pralaa huaaa

Lasa ca nici tu nu te dai la o parte cand vine vorba de injuraturi. Mai mult ca sigur, tu injuri 30 minute fara a te repeta.

• Like 3
Postat

Lasa ca nici tu nu te dai la o parte cand vine vorba de injuraturi. Mai mult ca sigur, tu injuri 30 minute fara a te repeta.

aasa sunt tigani rasistule.:))))

da cred k.mamika.ta are si ea 10 20 grame.de tiganeala.in ea k tot.vb in limba noastra abis smekerie baiete ... pardon phralaa

• Minus 2
Vizitator p1ctorul
Postat

aasa sunt tigani rasistule. :))))

da cred k.mamika.ta are si ea 10 20 grame.de tiganeala.in ea k tot.vb in limba noastra abis smekerie baiete ... pardon phralaa

Mama mea nu este ca tine, adică o curvă de 2 lei care înjură ca în șatră. Iar pe viitor, după ce vei învăța să scrii corect, să îndraznești să mi te adresezi. Până atunci, ciocu mic și joc de glezne !

• Like 4
Postat

Mama mea nu este ca tine, adică o curvă de 2 lei care înjură ca în șatră. Iar pe viitor, după ce vei învăța să scrii corect, să îndraznești să mi te adresezi. Până atunci, ciocu mic și joc de glezne ![/quot de ce sa iti tac ? nu tac la smekeri crezi k iti tac tie:)))

se vede ce edukatie de la mamika:)))

si numai judeca atat ccurvele k nu esti Dzeu baiete :)))

stai in bancuta ta dracului fii ca noi si dupa sa te judecam si noi coaieee daten slbz!

• Minus 2
Postat

deci sa inteleg ca urla prostia in tine, nu ?

NU MA ASTEPT CA TU SA INTELEGI CE ESTE O TASTATURA...CAT DESPRE VOCALA..E PREA MULT PENTRU TINE..BAIETE.

CE FACI NU TE-AI DUS LA MUNCA AZI CA A PLOUAT SI NU MAI POTI SAPA SANTURI?

Postat

deci sa inteleg ca urla prostia in tine, nu ?

NU INTELEG ..TE BAGI IN VORBA CA MUSCA IN CURUL CALULUI...CHIAR ASA DE MULT ITI PLACE ?

• Minus 1
Postat

https://media.publi24.ro/extralarge/20180204/2154/879930025bf1a14e61c6804218591490.jpg

La tipa care este in poza asta am fost acum vreo doi ani in Bacau si in timp ce ieseam de la dus am surprins-o cu blugii mei in mana..cauta banii.

Repet..nu stiu cine este cea care a postat anuntul,nu am fost la ea,dar din poza postata de mine mai sus am recunoscut hoata de la Bacau..are zeci de recenzii  negative pe bacau cu multe numere de telefon..DE EVITAT .

Postat

https://media.publi24.ro/extralarge/20180204/2154/879930025bf1a14e61c6804218591490.jpg

La tipa care este in poza asta am fost acum vreo doi ani in Bacau si in timp ce ieseam de la dus am surprins-o cu blugii mei in mana..cauta banii.

Repet..nu stiu cine este cea care a postat anuntul,nu am fost la ea,dar din poza postata de mine mai sus am recunoscut hoata de la Bacau..are zeci de recenzii negative pe bacau cu multe numere de telefon..DE EVITAT .

cam gresesti ca in bacau n am prestat coaie :)))

daten plm mea cu recenziile tale false de gunoi

Postat

ce prost poti sa fii:))??

ai fost la.mine in bacau

apoi scriu ca la.mine nu ai fost:)))..??

ba labar infect tie ciuda k imi merge:))?

REPER NU AM.PRESTAT PE BACAUU

Postat

Prala da de ce te ai zbarcit asa ? Deranjeaza adevarul ă ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...