Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 o termin coaie ce pula mea nu va tot convine k.vam vb frumos pana akm de acum nu va mai tac labagiilorFrumoaso, pardon soția lui ferdinand stănescu, nu te mai enerva. Iți vor crește coșuri și nu te va mai plăcea bulibașa. 4
tybby Reputație: -6 Postat Februarie 4, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 4, 2018 Bună, nu am contribuit eu mult la acest site deși am vizitat mai multe fete... Am avut o vizita de la domnișoara CRISTINA SA PREZENTAT... Totul a fost ok, aproape facefuck cu implicare maxima, halatul a fost se 200 plus deplasarea... E țigancusa și joviala. Genu bbw. Își face treaba, cine e pentru genu recomand, se uda natural. 1
tybby Reputație: -6 Postat Februarie 4, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 4, 2018 P. S. TIPA NU E MATURA, ARE GEN 30 MAXIM, VB DE NR 410 LA FINAL 1
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2018 Postat Februarie 4, 2018 Bună, nu am contribuit eu mult la acest site deși am vizitat mai multe fete... Am avut o vizita de la domnișoara CRISTINA SA PREZENTAT... Totul a fost ok, aproape facefuck cu implicare maxima, halatul a fost se 200 plus deplasarea... E țigancusa și joviala. Genu bbw. Își face treaba, cine e pentru genu recomand, se uda natural. P. S. TIPA NU E MATURA, ARE GEN 30 MAXIM, VB DE NR 410 LA FINALNu ai nicio recenzie din 2013 pana in prezent. Si tocmai acum, cand scandalul cu tiganca asta este cat casa, te-ai gandit sa o diviniezi, pestisorule care esti tu pestisor :). Si nici reclama ca lumea nu stii sa ii faci. Mai bine nu scriai nimic ca oricum nu ne intereseaza duduia asta. 5
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Februarie 4, 2018 Tybbw y ke kakat iti plake sa mananki. Ori sugi ori esti proasta prala...sictir 1
tybby Reputație: -6 Postat Februarie 4, 2018 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 4, 2018 Am scris pt ca am rămas surprins de ce am primit, duminică când nu găsești mai Nik... Care zice de peste :)), da faina zodie... 1
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Februarie 4, 2018 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Februarie 4, 2018 Mama ta e taur ? S o luam de coarne 2
penisss Reputație: 310 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 6, 2018 Ba ce jeguri apar pe aici!!!!! Bai dacă balabusta asta e de recomandat.... am belit poola! 1
sixad18 Reputație: -26 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Chiar nu esti in stare sa faci o singura postare si sa scrii acolo tot ce iti vine in minte ??? :slap2 NU AI VOIE SA VORBESTI AICI POPONARULE...DU-TE ACASA SI SPAL-O PE MA-TA LA CUR CA E CACATA TOATA..DECALIBRATA NASOL FEMEIA. 1
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 NU AI VOIE SA VORBESTI AICI POPONARULE...DU-TE ACASA SI SPAL-O PE MA-TA LA CUR CA E CACATA TOATA..DECALIBRATA NASOL FEMEIA.A revenit daxis. Super ! 3
danrobert21 Reputație: 925 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Belorussiya Oras:Belorussiya Postat Februarie 7, 2018 NU AI VOIE SA VORBESTI AICI POPONARULE...DU-TE ACASA SI SPAL-O PE MA-TA LA CUR CA E CACATA TOATA..DECALIBRATA NASOL FEMEIA.Ba apasa CapsLock,vezi ca este un buton in stanga tastaturii ca vedem ce scrii, nu suntem chiori. 1
sixad18 Reputație: -26 Postat Februarie 7, 2018 Postat Februarie 7, 2018 Ba apasa CapsLock,vezi ca este un buton in stanga tastaturii ca vedem ce scrii, nu suntem chiori. N-AM CUM...TASTATURA MEA ESTE VOCALA. 1
bogdan1988 Reputație: 18 Postat Februarie 8, 2018 Postat Februarie 8, 2018 N-AM CUM...TASTATURA MEA ESTE VOCALA.deci sa inteleg ca urla prostia in tine, nu ?
cryssdulce Reputație: -20 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 Tybbw y ke kakat iti plake sa mananki. Ori sugi ori esti proasta prala...sictiresti rasist in pula.mea da vb cu pralaa huaaa 1 1
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2018 Postat Februarie 9, 2018 esti rasist in pula.mea da vb cu pralaa huaaaLasa ca nici tu nu te dai la o parte cand vine vorba de injuraturi. Mai mult ca sigur, tu injuri 30 minute fara a te repeta. 3
cryssdulce Reputație: -20 Postat Februarie 10, 2018 Postat Februarie 10, 2018 Lasa ca nici tu nu te dai la o parte cand vine vorba de injuraturi. Mai mult ca sigur, tu injuri 30 minute fara a te repeta.aasa sunt tigani rasistule.:)))) da cred k.mamika.ta are si ea 10 20 grame.de tiganeala.in ea k tot.vb in limba noastra abis smekerie baiete ... pardon phralaa 2
Vizitator p1ctorul Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2018 Postat Februarie 10, 2018 aasa sunt tigani rasistule. :)))) da cred k.mamika.ta are si ea 10 20 grame.de tiganeala.in ea k tot.vb in limba noastra abis smekerie baiete ... pardon phralaaMama mea nu este ca tine, adică o curvă de 2 lei care înjură ca în șatră. Iar pe viitor, după ce vei învăța să scrii corect, să îndraznești să mi te adresezi. Până atunci, ciocu mic și joc de glezne ! 4
cryssdulce Reputație: -20 Postat Februarie 10, 2018 Postat Februarie 10, 2018 Mama mea nu este ca tine, adică o curvă de 2 lei care înjură ca în șatră. Iar pe viitor, după ce vei învăța să scrii corect, să îndraznești să mi te adresezi. Până atunci, ciocu mic și joc de glezne ![/quot de ce sa iti tac ? nu tac la smekeri crezi k iti tac tie:)))se vede ce edukatie de la mamika:)))si numai judeca atat ccurvele k nu esti Dzeu baiete :)))stai in bancuta ta dracului fii ca noi si dupa sa te judecam si noi coaieee daten slbz! 2
sixad18 Reputație: -26 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 deci sa inteleg ca urla prostia in tine, nu ? NU MA ASTEPT CA TU SA INTELEGI CE ESTE O TASTATURA...CAT DESPRE VOCALA..E PREA MULT PENTRU TINE..BAIETE.CE FACI NU TE-AI DUS LA MUNCA AZI CA A PLOUAT SI NU MAI POTI SAPA SANTURI?
sixad18 Reputație: -26 Postat Februarie 11, 2018 Postat Februarie 11, 2018 deci sa inteleg ca urla prostia in tine, nu ? NU INTELEG ..TE BAGI IN VORBA CA MUSCA IN CURUL CALULUI...CHIAR ASA DE MULT ITI PLACE ? 1
mandokar Reputație: -88 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 https://media.publi24.ro/extralarge/20180204/2154/879930025bf1a14e61c6804218591490.jpg La tipa care este in poza asta am fost acum vreo doi ani in Bacau si in timp ce ieseam de la dus am surprins-o cu blugii mei in mana..cauta banii.Repet..nu stiu cine este cea care a postat anuntul,nu am fost la ea,dar din poza postata de mine mai sus am recunoscut hoata de la Bacau..are zeci de recenzii negative pe bacau cu multe numere de telefon..DE EVITAT .
mandokar Reputație: -88 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 Si apropo..nu are 40 de ani cum zicea cineva mai sus..are in jur de 25-27.
cryssdulce Reputație: -20 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 https://media.publi24.ro/extralarge/20180204/2154/879930025bf1a14e61c6804218591490.jpg La tipa care este in poza asta am fost acum vreo doi ani in Bacau si in timp ce ieseam de la dus am surprins-o cu blugii mei in mana..cauta banii.Repet..nu stiu cine este cea care a postat anuntul,nu am fost la ea,dar din poza postata de mine mai sus am recunoscut hoata de la Bacau..are zeci de recenzii negative pe bacau cu multe numere de telefon..DE EVITAT . cam gresesti ca in bacau n am prestat coaie :)))daten plm mea cu recenziile tale false de gunoi
cryssdulce Reputație: -20 Postat Februarie 19, 2018 Postat Februarie 19, 2018 ce prost poti sa fii:))??ai fost la.mine in bacau apoi scriu ca la.mine nu ai fost:)))..?? ba labar infect tie ciuda k imi merge:))?REPER NU AM.PRESTAT PE BACAUU
zeuzeu Reputație: 1060 Postat Februarie 19, 2018 Oras:Nu am . Dorm in casele altora Oras:Nu am . Dorm in casele altora Postat Februarie 19, 2018 Prala da de ce te ai zbarcit asa ? Deranjeaza adevarul ă ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum