Sari la conținut

Delia - 0729898694

mandala69

Postări Recomandate

• Oras:ro
Postat

Daneza noua, voce plăcută, amabila, servicii op, np, 69, fantezii...

Tarife 100 lei finalizarea/ 200 lei ora. Pt on +50 lei.

Locatia: Romulus Gura

Nu am întrebat dacă e singura.

Ciocane tari!

post-111755-0-33161500-1485176557_thumb.png

post-111755-0-92343000-1485176583_thumb.png

• Like 1
Postat

Da,am sunat si eu .se auzea inca o fata se pare ca sant doua,mai e un anunt acelas nr tel dar alta poza.parca sant din Bacau,par a fi noi.poate cv studente.daca merge cineva,asteptam Saptamana viitoare vin la ms si piate le sau o vizitez

Postat

Da,am dreptate.am pus un prieten sa sune,a dat adresa fara nr apart.a zis 1/2 ore apoi nu a raspunsdeabia peste o ora.A spus sa astepte 10 min,se auzeau voci o femeie si un barbat care zicea 10 minute,deci aveti grija .

Postat

A zis ca suna in 10 minute cand sa urce ,cica sa faca un dus dar iata ca a trecut vreo 18 ore si nu a mai sunat.nu e feva in regulă acolo

• Like 1
Postat

Ambele au spus același locație când am sunat. Cand am întrebat dacă sunt singure mi-au spus ca sunt 3.Nu știu când ajung, dar revin cu recenzie după. Daca a fost cineva sa faca recenzie. Spor sa aveți!

Postat

Or fi 3 fete,dar eu am auzit si barbat la telefon.daca erau de treaba ma programau ma primeau.la ultimul apel a zis ca ma suna in 10 minute ca tre sa faca dus,m a intrebat unde sant si i am zis ca la 50 m de bloc ca e frig si sa se grabeasca.dar p..a,nici azi nu a revenit cu telef

• Like 1
  • Oras:Oradea...Targu Mures
  • Oras:Oradea...Targu Mures
Postat

Rechinul a spus probalil că "ajunge" pe ziua respectivă ....

Postat

Or fi 3 fete,dar eu am auzit si barbat la telefon.daca erau de treaba ma programau ma primeau.la ultimul apel a zis ca ma suna in 10 minute ca tre sa faca dus,m a intrebat unde sant si i am zis ca la 50 m de bloc ca e frig si sa se grabeasca.dar p..a,nici azi nu a revenit cu telef

Și aia înseamnă neapărat ca era un "rechin" ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...