Sari la conținut

Blonda sexy-Drumul Taberei-Moghioros

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

BLONDA sexi, senzuala, ofer servicii de sex normal, protejat, in orice pozitie si sex oral, neprotejat cu finalizare unde iti place tie la numai 50 ron/fin sau 80 ron/ 2 fin. dr.taberei - tiptop moghioros.pupicii 17 Sep 14:28

0765.132.250/ 0725.819.146/ 0763.297.14

Dupa ce m-am consultat cu prea iubitul nostru site si observand ca nu exista nici o recenzie pentru domnisoara am hotarat sa o sun.Bun si facut am ajuns la tip-top si am sunat-o,am luat-o la pas cateva blocuri si am ajuns intr-un final,mi-a dat interfonul,am urcat...mi-a deschis si surpriza...nu seamana deloc cu ce arata in anunt.grabit am hotarat sa raman,mi-a prezentat-o pe colega care surpriza arata mai bune decat ea...28-30 ani miniona,bruneta la par,sani ok..dar care mi-a raspuns ca nu are chef si daca insist doar oral....drept pentru care am hotarat sa raman cu blonda(35 sau peste),1,5m,tunda scrut,sani app deloc,dantura nota 7,miros jenant in ap.Ma pofteste in dormitor,unde ma isbeste un miros greu de tutun,eu fiind proaspat dusuit am sarit peste si i-am platit 80 lei pentru o finalizare ca...e greseala in anunt.Trecem peste se apuca "domnisoara" de un oral dezastruos cu incercari ff nereusite de dt,fara nimik spectaculos...la propunerea ei sa trecem la normal ca asa nu termin nici intr-o ora am acceptat pune prezervativul si soc....nu capra,nu peste,doar asa intro parte ca sunt prea mare si se rupe cauciucul...o pun pe o canapea vai mama ei intr-o parte si D-zeu a facut o minune sa termin si sa se opreasca calvarul.M-am sters cu hartie igienica d'aia de pe timpuri(gri) si am plecat urgent.De retinut dragi colegi...NU TRECETI PE LA EA.

primire-5

Aspect camera-5

Atitudine-5

dantura-7

sani-4

servicii-3

post-44534-0-23392700-1347885507_thumb.jpgpost-44534-0-68324700-1347885513_thumb.jpgpost-44534-0-31478600-1347885519_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator Raffaello
Reputație: 0
Postat

@marius , felicitari pt curaj ca ai ramas . Probabil sunt aceleasi 2 toape care isi tot schimba numerele de telefon si pozele din AT periodic . A fost o perioada cand au fost depistate periodic de confrati ,acum vad ca muma padurii ataca din nou !!!

Daca e cam al 4-lea bloc pe dreapta ( in rand cu TIp-Top ) de la Moghioros ... cred mai mult ca sigur ca de la spalacita asta mi-am luat-o si eu ( am postat asta vara trecuta , dar alte numere de telefon ) . Am cosmaruri si acum din cauza asta ... Brrrr...

Postat

Hai sa va spun si eu , am fost vara trecuta sa vad despre ce e vorba, in blocul ala si in celalalt mai din fata mi se pare tot la etajul 5 erau 3 cuiburi in total.deci 3 cuiburi in 2 blocuri.Unul din cuiburi s-a mutat la prosper 13 sept , anume Rosa blonda tate mici si Andreea o tiganca frumoasa la fata si cu tate mari.Alea nu erau de evitat.n-are rost sa fac recenzie acum pe niste fete la care am fost acu 2-3-4 ani si nici nu lucreaza cu AT.Mai sta una singura intr-unul din blocurile alea ,alta Andreea, tot la et 5.E uratica dar nu e tepara.Era blonda acum e satena.Si vara trecuta , tot la et 5 si tot pe-acolo am dat de astea cu 50/fin 80/h total , o blonda inalta cu paru vopsit si ars , alta bruneta cu parul cret care m-a speriat ce gingii vinete si umflate avea si alta cioropina mica cu parul lins care era drogata , calca pe linoleul ala ca pe luna, avea gravitatie.Am intrat cu bruneta slim cu parul lins , drogata si a prestat tot ca pe luna , foarte evaziv , futut capra pe canapea si plecat mahnit de ceea ce am vazut.

Concluzie : de evitat partea aia cu tip-top , cel mai simplu. Nu sunt experiente de amintit cu nici una din ele.

2 poze cu Andreea care sta pe 13 sept , si care duce mai departe moda pumei in dreapta sub buric:

post-16555-0-12170500-1347896788_thumb.jpg

post-16555-0-15030400-1347896793_thumb.jpg

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.