Sari la conținut

noua pe site 0761038626

ancahot

Postări Recomandate

Postat

buna sunt o tipa dezimvolta bruneta si hot ...locatia este la hotel metropol finalizarea 40 de lei oral si normal 60 de lei total, finalizare orala, faciala, corporala in functie de preferinte. va astept sa ne futem ca nebunii, accept si cupluri cu doi barbati deodata, specific iubesc pula si imi place sa o simt in mine.va astept metropol

post-227707-0-67076800-1485261259_thumb.png

post-227707-0-74613200-1485261393_thumb.jpeg

post-227707-0-62132100-1485261406_thumb.jpeg

post-227707-0-22998400-1485261420_thumb.jpeg

post-227707-0-81165200-1485261433_thumb.jpeg

• Like 2
  • Oras:.
Postat

buna sunt o tipa dezimvolta bruneta si hot ...locatia este la hotel metropol finalizarea 40 de lei oral si normal 60 de lei total, finalizare orala, faciala, corporala in functie de preferinte. va astept sa ne futem ca nebunii, accept si cupluri cu doi barbati deodata, specific iubesc pula si imi place sa o simt in mine.va astept metropol

Bine ai venit, Anca...esti cam noua pe aici, nu?...si futacioasa, am impresia...nu.i asa??? . :laugh2

Multumim!

• Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
  • Telefon: alexgaman
  • Oras:PITESTI
Postat

pozele de pe site-ul bulgaresc m-a facut sa cred ca e teapa

Postat

pozele de pe site-ul bulgaresc m-a facut sa cred ca e teapa

Nu, nu e teapa, fata e reala, dar e sub un alt nume acum...O stiu mai multi de pe forum, cu siguranta...

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

De sunat nu o suna nimeni? Zice ca nu ea a pus anuntul aici, zice ca are anunt pe publi, si cere 100 pe fin, dar la ce voce are, sunt mai potrivite tarifele postate aici

Postat

Buna! Sunt colega lui Ana. Cea care a scris chestia asta pe forum e o fata din hotel cu care nu se intelege. Deci Ana nu are finalizarea pe 40 de lei!!!! E o porcarie scrisa de o proasta de aici!!!!!!!!!!!

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

si eu o stiu pe tipa activa undeva in zona eremia pe langa un izvor, am fost de cateva ori la ea. Spor

Postat

si eu o stiu pe tipa activa undeva in zona eremia pe langa un izvor, am fost de cateva ori la ea. Spor

Alea snt, Anna si inca una mai mica, am scris eu pe undeva de ele...

• Oras:Pitesti
Postat

În poze este Anna 100% ....inca mai activează în Pitesti dar ultimele mele vizile la ea au avut loc la Metropol. Acolo are locatia

Postat

Mai mukt ca sigur anunțul numește pus de ea pt ca tarifele ei sunt 100 nr 200 dar acum de bu știu ce și cum

• Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
  • Telefon: mishu69xxx
  • Oras:Pites.ti
Postat

sigur e pus la misto anuntul si nu in niciun caz nu e pus de ea.

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Salutare,

Este Ana in poze, eu am fost de mai multe ori cu ea o chemam la mine.

Este o tipa ok arata bine singurul minus sunt sani foarte lasati pentru varsta ei.

Oral bine executat, la fel si normal. Este o tipa careia ii place pula si sa se futa.

Pret 150,00 lei ora cel putin atat plateam eu atunci, este ceva timp aproximativ 1 an in urma.

Postat

Cea sau cel care a postat recenzia asta stupida cu 40 lei finalizarea e cretin

..o cunosc ff bine pe fata respectiva ..st colega cu ea ...e o tipa de nota 10 servici de calitate...are 100 lei finalizarea sau 200ora ...probabil vrea rivala ...urat din partra ei..rusine sper sa o gaseasca si sa i faca la fel cineva

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Pana la urma cine e titulara acestui topic si este reala??

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

E vorba despre tipa de aici:

Am inteles, multumim! Acum cred ca multi stim despre cn e vorba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...