Sari la conținut

Îmi bag pula in Antena 3!

Postări Recomandate

• Oras:Galati
  • Oras:Galati

Societatea postfactuala.

In campania electorala, CNN a mers atât de departe incât verifica imediat afirmatiile lui Trump, iar apoi prezenta datele reale, pentru ca era evident faptul ca omul mintea (si inca o face) de ingheata apele.

Nu e CNN chiar somitate in domeniu, dar au facut si eu un lucru bun.

Eu, desi urmaresc foarte rar media romaneasca(ma uit doar la televiziunea de stat chineza, citesc Times of Uganda si The Guardian), am observat ca Digi24 se apropie cât de cât de o televiziune serioasa.

A3 e un mic copil pe linga CNN  :censored:

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Over the rainbow
  • Oras:Over the rainbow

Am văzut chiar zilele trecute un documentar pe numai știu ce program (NG, History ...) ce trata chiar problema invaziei Irakului și minciunile referitoare la armele chimice - pretextul acestei invazii.

Sigur, exista acum dovezile. DAR, si-au cerut americanii, englezii si ceilalti scuze macar? Au facut ceva pentru a curata mizeria facuta de ei?

Crezi ca stie Gadea cum arata pizda?

Parinte, la ce nevasta are, eu cred ca stie. :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Aseara, butonam programele TV. Am vrut sa vad ce mai zic idiotii de la Romania TV si Antena 3. La Antena 3 CULMEA doar gadea vorbea, bineinteles atacandu-l subtil pe Iohannis. 

In schimb, la Romania TV nesimtirea si tupeul au atins cote maxime. Scria pe ecran: 150.000 DE IOHANISTI ATACA GUVERNUL  :laugh2  :laugh2 , cu ciutacu intr-o starea de nervozitate maxima.

Bun frate, lumea a iesit pe buna dreptate in strada si deja ii faci iohanisti. Dupa basisti, iohanistii au revenit in forta. Nu stiu ce s-a mai intamplat pe urma, am ramas pe Realitatea si Digi24.

O zi buna sa aveti.

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Aseara, butonam programele TV. Am vrut sa vad ce mai zic idiotii de la Romania TV si Antena 3. La Antena 3 CULMEA doar gadea vorbea, bineinteles atacandu-l subtil pe Iohannis. 

In schimb, la Romania TV nesimtirea si tupeul au atins cote maxime. Scria pe ecran: 150.000 DE IOHANISTI ATACA GUVERNUL  :laugh2  :laugh2 , cu ciutacu intr-o starea de nervozitate maxima.

Bun frate, lumea a iesit pe buna dreptate in strada si deja ii faci iohanisti. Dupa basisti, iohanistii au revenit in forta. Nu stiu ce s-a mai intamplat pe urma, am ramas pe Realitatea si Digi24.

O zi buna sa aveti.

io mam uitat la south park

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...