madalinmad Reputație: 35 Postat Ianuarie 4, 2018 Postat Ianuarie 4, 2018 Pai lasa la 50 de lei asa pe final sa faci mai multi bani:))
putreface Reputație: -13 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 4, 2018 Sa ai grija de copil liniștita ca nu o să-ți ducă nimeni lipsa.
dicaprio Reputație: 91 Postat Ianuarie 5, 2018 Oras:Galati Oras:Galati Postat Ianuarie 5, 2018 Te ai mutat la Timișoara. Asta înseamnă ca te ai retras? :). Succes acolo!
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 6, 2018 Sa ai grija de copil liniștita ca nu o să-ți ducă nimeni lipsa. Dar cand imi dadeai limbi in pizda numai duceai lipsa sa ligi ceva a???
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 6, 2018 Te ai mutat la Timișoara. Asta înseamnă ca te ai retras? :). Succes acolo! Pozele mele sunt si pe zalau.. csf n-ai csf trebe bani :))
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 6, 2018 Mi se infamase apendicele tare.. am fost la spital si mi-a dat nos-pa am probele cu ea de la 13 ani...
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 6, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 6, 2018 #probleme
balaurul6 Reputație: -474 Postat Ianuarie 6, 2018 Postat Ianuarie 6, 2018 Scoate-l atunci, nu sta așa !
putreface Reputație: -13 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 7, 2018 Dar cand imi dadeai limbi in pizda numai duceai lipsa sa ligi ceva a??? Din câte îmi amintesc tu mi-ai dat limbi mie si la scula si la o.o si la gaura maro zicându-mi ca iti plac bărbați epilati😘
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 7, 2018 Daaa.. de asta cautai apa de gura pe la baie..:) ciocu mic ratusca si nu minti ca te faci neagra de urata ce esti
lamergika Reputație: 4 Postat Ianuarie 7, 2018 Oras:UndeVreauEu Oras:UndeVreauEu Postat Ianuarie 7, 2018 Buna seara,ca tot a fost inceputul unui an nou si mos craciun m-a sarit anul acesta am zis sa imi fac singur cadoul si sa trec pe ladomnisoara din acest topic.Zis si facut, am avut placerea sa ne vedem saptamana trecuta.Sunat, mi-a raspuns din prima si in 20 de minute am fost in locatie.M-a asteptat in costumatia regulamentara, ciorapi plasa si lenjerie.Domnisoara foarte draguta, subtirica, migniona, cu vocea foarte placuta.Dupa o tigara si discutia prealabila scot cadoul (250lei - 1 ora) si trecem la regulamentarul dus.Prosopul curat, mirosea a cocolino...Toate bune si frumoase trecem la fapte...Inceput cu un oral foarte delicat si asa cum au spus si altii si cum isi face reclama d-soara, adaaanc. Dispare juniorul in gurita aia....Am fost chiar surprins de cat de mult poate, cu atentie la zonele adiacente, oo, scrot, perineu,trebuie sa recunosc ca a fost unul din cele mai bune pe care le-am primit vreodata.Am profitat de gurita aia frumoasa si am finalizat direct in ea conform intelegerii.De apreciat ca a asteptat cuminte sa temine juniorul si abia apoi a plecat la baie.Desi nu am intalnit oralul perfect trebuie sa recunosc ca al ei a fost aproape acolo si pentru asta primeste un mare 9.Pentru faptul ca este foarte orientata pe client si este deschisa mai primeste un 9.Si pentru faptul ca atunci cand suna telefonul clientului tace smirna primeste un 10.Din pacate in urma unui telefon de la radar nu am avut chef de mai mult.Deci spalat imbracat, plecat....Pentru final domnisoara mai primeste un 10 pentru atitudine, foarte dezinvolta, stie sa se faca placuta,stie sa destinda clientul si sa il faca sa se simta binevenit, banuiesc ca pe undeva acolo ii place ceea ce face.De revenit daca mai presteaza prin zona.Daca nu..... o mare pierdere pentru Galati. 2
putreface Reputație: -13 Postat Ianuarie 8, 2018 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 8, 2018 Daaa.. de asta cautai apa de gura pe la baie.. :) ciocu mic ratusca si nu minti ca te faci neagra de urata ce esti Apropo de apa de gura, ti-ai luat sau tot cu aia din wc te clatesti? :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2018 Postat Ianuarie 8, 2018 Apropo de apa de gura, ti-ai luat sau tot cu aia din wc te clatesti? :laugh2Iarta-ma, dar nu ai dreptate :no2 :no2 ! Cel putin cand am fost eu la ea, a folosit din belsug Listerine Verde, cat am stat eu la dus, dupa actiune. Toate ca toate, poate nu ti-a placut ceva la cum te-a "lucrat", dar parca prea multe "rautacisme"...
madalinmad Reputație: 35 Postat Ianuarie 11, 2018 Postat Ianuarie 11, 2018 Esti minciuna pe langa cleo la 100 de lei cum stie sa te faca ii mai lasi in plus....tu la 150 fugaresti oamenii si nici la corp nu pot sa zic ca excelezi....
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 12, 2018 Alo fa reclama in alta parte. Si nu cred ca fac ce fac eu( servicii complete) asa ca daca ai ceva de zis in plus te rog sa vb in alta parte!
madalinmad Reputație: 35 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Nu mai avea aere de tecuci....taci si inghite!!!
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 12, 2018 Numai face figuri pe burta goala ai inteles? Ca aduci a saracie! Acuma brusc nu-ti mai place.. ma lasi .. cu aerele tale de peste afumat?
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 12, 2018 Gene 3 milioane, extensii par 12, unghii inca 1, bai nebunule crezi ca eu cu serviciile mele si la cum ma ingrijesc sa cobor pretul pt tine? Poate pt alcineva care stie sa vb si sa se comporte poate, nu la tine..
putreface Reputație: -13 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Ianuarie 12, 2018 Tu iti alegi clienții??? Nu serios, cand am fost la tine îmi povesteai cum iti dădeau pensionarii limbi, marș in plm ca ai pe tine niste aere de parasuta, trebuie sa dau replica la penale ca tine care se cred mari dive.Sictir. Dacă era ceva de capu tău erai la top acum, cum a zis colegu de mai sus taci si înghite cu muștar de Tecuci.
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 12, 2018 Nebunule tu ala care faceai panarama ca m-ai lins in pizda si nu iti dau apa de gura sa te speli ai tupeu sa vb? Fii atent aici. Sa va fereasca dumnezeu sa va gasiti cu mine prin oras ca "scap" cainele din lesa si sa vedem atunci cine e mai tare in gura. Trebuia sa ma pis pe tine cand aveam ocazia.. chiar imi pare rau ca n-am putut atunci :))
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 12, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 12, 2018 Normal ca imi pastrez pretul nebunilor ca nimeni nu face ce fac eu ;) chiar daca nu imi comenteaza toata lumea care a fost la mine stiu ca fac cel mai bun oral din tot Galatiul. Asa ca eu una nu am nevoie nu am nevoie de milogeala sa.mi faca cineva recenzii bune si sa ma fut degeaba ca sa par fata "misto" si sa fiu in top ok? Cine ma apreciaza ok cine nu sa-i fie in bafta lui! Hai comentati in continuare ca eu am chef de cearta hai :))🤣🔪🔪
ianiszicu Reputație: -27 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Normal ca imi pastrez pretul nebunilor ca nimeni nu face ce fac eu ;) chiar daca nu imi comenteaza toata lumea care a fost la mine stiu ca fac cel mai bun oral din tot Galatiul. Asa ca eu una nu am nevoie nu am nevoie de milogeala sa.mi faca cineva recenzii bune si sa ma fut degeaba ca sa par fata "misto" si sa fiu in top ok? Cine ma apreciaza ok cine nu sa-i fie in bafta lui! Hai comentati in continuare ca eu am chef de cearta hai :)) Stii doar sa sugi pula si ti se pare ca stii 14 limbi straini. Mai taci dracu din gura aia de curva
daria maria Reputație: 2653 Postat Ianuarie 13, 2018 Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Oras:Oriunde dar sa ma regăsesc Postat Ianuarie 13, 2018 Si voi la ce veniti la curve a? Voi sunteti mai curve decat mine! Ma lasi cu greata asta? Cu "vai ceasul meu, vai lantul meu, vai ..." da ma sunt tare in gura ca eu una nu ma las sa imi vb un barbat asa chiar daca fac asta ok? Dupa parerea mea tu esti mai panarama decat mine in felul in care vb!!! Ce ma ca daca ai bani asta nu inseamna ca ai si destul creier! In ziua de azi orice prost are bani asa ca stai calm, nu esti cu nimic mai presus decat mine, eu macar fac bani fara sa dau in cap la oameni si sa fur! Si aa da , sa nu uitam ca am avut propuneri de "recomandari bune" daca ma fut degeaba , si lasati comentariile astea de 2 lei pe topicul meu si certati-va in alta parte!
ianiszicu Reputație: -27 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Si voi la ce veniti la curve a? Voi sunteti mai curve decat mine! Ma lasi cu greata asta? Cu "vai ceasul meu, vai lantul meu, vai ..." da ma sunt tare in gura ca eu una nu ma las sa imi vb un barbat asa chiar daca fac asta ok? Dupa parerea mea tu esti mai panarama decat mine in felul in care vb!!! Ce ma ca daca ai bani asta nu inseamna ca ai si destul creier! In ziua de azi orice prost are bani asa ca stai calm, nu esti cu nimic mai presus decat mine, eu macar fac bani fara sa dau in cap la oameni si sa fur! Si aa da , sa nu uitam ca am avut propuneri de "recomandari bune" daca ma fut degeaba , si lasati comentariile astea de 2 lei pe topicul meu si certati-va in alta parte!Esti vai de steaua ta..pai noi venim la curve la tine dar nu te mai lauda atata cu serviciile tale...ca nu faci nimic deosebit, nu esti vreun Einsten.
Postări Recomandate