Sari la conținut

*new ALISS_MISS - # 0724354600

Vizitator aliss_miss

Postări Recomandate

Vizitator aliss_miss
Reputație: 0

Bimbo , Cyoborg , va multumesc mult pentru complimente   :gifs_ojos  ! 

Imi pare bine ca incep sa primesc complimente si la SEXUL ORAL !  :ellao   :ellao   :ellao 

Va mai astept cu drag   :inlovee  !

Link spre comentariu
  • Oras:ro

Salutare!

Zilele trecute m-am bucurat și eu de serviciile lui Alias. Întâlnirea am atabilit-o prim Pm și SMS. Ne-am întâlnit la hotelul unde eram cazat, cateva minute întârziere, dar nu mult. A venit îmbrăcată foarte provocator, o rochie scurta și tocuri sfidând vremea rece de afara. Primul lucru care impresionează sunt ochii ei absolut superbi. Am petrecut împreună 2 ore minunate, în care am apreciat în primul rând implicarea ei. Multe sărutări, mângâieri, m-am simțit ca la amanta careia i-a fost dor de mine.

Note:

Oral:9.50 nu știu cum făcea înainte dar acum e cu siguranță f bun.

Normal: 9.50

GFE: 10

Igiena:10

Fizic: 10, un mare plus pentru ochii ei superbi.

Cadou: 900 lei pt 2 ore, bani bine cheltuiți. Eu o recomand și voi mai reveni cu siguranță.

• Like 3
Link spre comentariu

cum sa dai ba 9 miliuane manca-ti-as pula ta :(

Dau banii mei pe ce vrea pula mea și cu siguranță nu tre sa explic vreunui fraier ce fac eu cu banii mei. Am platit un serviciu de calitate acolo unde am vrut, când am vrut la prețul care mi s-a părut corect.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:in spania
  • Oras:in spania

Dau banii mei pe ce vrea pula mea și cu siguranță nu tre sa explic vreunui fraier ce fac eu cu banii mei. Am platit un serviciu de calitate acolo unde am vrut, când am vrut la prețul care mi s-a părut corect.

hai da-te ca-mi bag pula in banii tai si in calitatea din tine si din ea! ai platit pretul corect ? =))) 1 milion era pretul corect

Link spre comentariu

De aia prind fite si maresc preturile curvele ca apare cate un taranus ca iuliv care isi da viata pt o pizda.

Nu-mi dau viața, stai liniștit. Vreau un serviciu, platesc cât mi se pare corect. Nu vad care e problema altora. Pe logica asta toți trei să conducem Dacia pentru ca atât îți permiți tu. Nu as vrea sa continuam discuția, nu aici, nu vad de ce trebuie sa poluam topicul fetei.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...