Sari la conținut

Rebeca bruneta , poze reale! 0756501918

Postări Recomandate

Postat

Dragilor vreau sa va anunt ca de acuma incolo lucrez si cu programari pentru cei de aici,fac programari la ore fixe ca mi-au cerut multi asta,la Bucuresti am reusit sa vedem si aici.Se face programare la o anumita ora iar cu 30 de minute inainte se confirma cu un mesaj ca va prezentati la intalnire,daca nu se face cofirmarea intalnirea este anulata.Va pup 😘Pot fi contactata si in Pm aiciðŸ˜

• Like 2
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Dragilor vreau sa va anunt ca de acuma incolo lucrez si cu programari pentru cei de aici,fac programari la ore fixe ca mi-au cerut multi asta,la Bucuresti am reusit sa vedem si aici.Se face programare la o anumita ora iar cu 30 de minute inainte se confirma cu un mesaj ca va prezentati la intalnire,daca nu se face cofirmarea intalnirea este anulata.Va pup Pot fi contactata si in Pm aici

O idee foarte buna, acum o sa pot sa te vizitez si eu la un moment dat :) Si sa discut cu tine in PM  :laugh2

Vizitator
Postat

O idee foarte buna, acum o sa pot sa te vizitez si eu la un moment dat :) Si sa discut cu tine in PM  :laugh2

Profitorule!

• Like 2
Vizitator gvbolovan
Postat

Profitorule!

Cand ai dreptate, ai dreptate  :laugh2  Recunosc :P 

In curand cred ca si sexul o sa-l fac prin PM-uri  :laugh2  :laugh2

• Telefon: 0736019347
  • Oras:Timisoara
Postat

Un banc care se potriveste lu Gvbolovan din partea mea :

Un tip ramane falit si de nevoie, se gandeste sa presteze ca gigolo de criza ca sa faca bani sa aiba cu ce trai. Drept urmare scrie pe usa locuintei sale cu litere mari:
'In pat 100 dolari.
Pe canapea 50 dolari.
Pe podea 25 dolari.'
O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul, se cauta de bani si intra.
Tanarul incepe sa numere: fix 100 dolari ! Si intreaba usor jenat:
- In pat, nu-i asa ?
Batranica raspunde :
- Esti naiv papusel! De 4 ori pe podea! :laugh2 

Profitorule care esti tu  :laugh2 

• Like 2
Vizitator
Postat

Rebeca scuze ca indraznesc sa intreb.M-am uitat peste topic si nu am vazut nici unde sa zici ceva de footjob.Se poate? Si daca da,m-ar interesa o "amenda" si o poza .Daca se poate,te rog :) Am vrut sa iti dau mesaj dar nu pot.

Vizitator gvbolovan
Postat

Un banc care se potriveste lu Gvbolovan din partea mea :

Un tip ramane falit si de nevoie, se gandeste sa presteze ca gigolo de criza ca sa faca bani sa aiba cu ce trai. Drept urmare scrie pe usa locuintei sale cu litere mari:

'In pat 100 dolari.

Pe canapea 50 dolari.

Pe podea 25 dolari.'

O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul, se cauta de bani si intra.

Tanarul incepe sa numere: fix 100 dolari ! Si intreaba usor jenat:

- In pat, nu-i asa ?

Batranica raspunde :

- Esti naiv papusel! De 4 ori pe podea! :laugh2 

Profitorule care esti tu  :laugh2 

Stiu de mult bancul, cred ca l-am postat si eu pe DG, dar e bun  :laugh2

PS; Rebeco, pregateste podeaua ca vin :P

Postat

Rebeca scuze ca indraznesc sa intreb.M-am uitat peste topic si nu am vazut nici unde sa zici ceva de footjob.Se poate? Si daca da,m-ar interesa o "amenda" si o poza .Daca se poate,te rog :) Am vrut sa iti dau mesaj dar nu pot.

Da fac si footjob, pretul este acelasi. Call me :*

Postat

Rebeca te-ai gandit vreodata sa faci un trio ? Eu cu tine si inca un baiat vreo 2 ore cu sex total cu dubla penetrare , crezi ca ai putea ? Daca te-ar interesa spunemi iar eu te voi suna sa stabilim detaliile

Postat

Rebeca te-ai gandit vreodata sa faci un trio ? Eu cu tine si inca un baiat vreo 2 ore cu sex total cu dubla penetrare , crezi ca ai putea ? Daca te-ar interesa spunemi iar eu te voi suna sa stabilim detaliile

Pot face si trio , defapt am mai facut , dar sex anal se poate doar daca aveti marimi ok ,adica nu exagerat de groase ca diametru...

Postat

Pai eu cam am calibru destul de mare dar pentru o suma mai frumisica poate te razgandesti , de fapt te las pe tine sa imi faci o oferta😘

Postat

Hey Rebeca , sunt agness si vreau luni sa trec pe la tine pentru o ora pasionala de Lovesex . Ia zi-mi esti disponibila ? :* ;)

Postat

Hey Rebeca , sunt agness si vreau luni sa trec pe la tine pentru o ora pasionala de Lovesex . Ia zi-mi esti disponibila ? :* ;)

Ceau Agness sunt disponibila luni , dar suna-ma pentru o programare .Te pup astept telefonul tau :*

Postat

Pai eu cam am calibru destul de mare dar pentru o suma mai frumisica poate te razgandesti , de fapt te las pe tine sa imi faci o oferta

Nu stiu ce sa zic daca ai calibrul cam mare , eu sunt ca virgina in fundulet si ma cam doare daca e very big...

Vizitator
Postat

Ia mai pune o poza dinaia cu funduletul :p :* :*

In loc de poza mai bine cereai un filmulet.

Sa o vezi cum da din popoU la mistoU aoleU

Postat

Pai 500 de lei cu amandoi o ora ar fi ok?si spunemi daca putem sa facem ce vrem cu tine ca noi an cam vrea, iar daca pretul nu e bun putem negocia in limita bunului simt

Postat

Pai 500 de lei cu amandoi o ora ar fi ok?si spunemi daca putem sa facem ce vrem cu tine ca noi an cam vrea, iar daca pretul nu e bun putem negocia in limita bunului simt

Suna-ma pe telefon si vorbim acolo :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...