bradford Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Ianuarie 9, 2018 Aceleasi preturi draga?
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Postat Ianuarie 9, 2018 Aceleasi preturi 😘
alexandru.c Reputație: 164 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2018 pana la ce ora lucrezi in seara asta?
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Postat Ianuarie 9, 2018 Pana la doua noaptea.
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 9, 2018 Autor Postat Ianuarie 9, 2018 Dragilor vreau sa va anunt ca de acuma incolo lucrez si cu programari pentru cei de aici,fac programari la ore fixe ca mi-au cerut multi asta,la Bucuresti am reusit sa vedem si aici.Se face programare la o anumita ora iar cu 30 de minute inainte se confirma cu un mesaj ca va prezentati la intalnire,daca nu se face cofirmarea intalnirea este anulata.Va pup 😘Pot fi contactata si in Pm aici😠2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Dragilor vreau sa va anunt ca de acuma incolo lucrez si cu programari pentru cei de aici,fac programari la ore fixe ca mi-au cerut multi asta,la Bucuresti am reusit sa vedem si aici.Se face programare la o anumita ora iar cu 30 de minute inainte se confirma cu un mesaj ca va prezentati la intalnire,daca nu se face cofirmarea intalnirea este anulata.Va pup Pot fi contactata si in Pm aiciO idee foarte buna, acum o sa pot sa te vizitez si eu la un moment dat :) Si sa discut cu tine in PM :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 O idee foarte buna, acum o sa pot sa te vizitez si eu la un moment dat :) Si sa discut cu tine in PM :laugh2Profitorule! 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2018 Postat Ianuarie 9, 2018 Profitorule!Cand ai dreptate, ai dreptate :laugh2 Recunosc :P In curand cred ca si sexul o sa-l fac prin PM-uri :laugh2 :laugh2
alexandru.c Reputație: 164 Postat Ianuarie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 9, 2018 Pana la doua noaptea.Mersi. Tocmai vin de la tine. Revin mai tarziu cu o recenzie. :kiss3
agness3 Reputație: 211 Postat Ianuarie 10, 2018 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Ianuarie 10, 2018 Un banc care se potriveste lu Gvbolovan din partea mea : Un tip ramane falit si de nevoie, se gandeste sa presteze ca gigolo de criza ca sa faca bani sa aiba cu ce trai. Drept urmare scrie pe usa locuintei sale cu litere mari:'In pat 100 dolari.Pe canapea 50 dolari.Pe podea 25 dolari.'O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul, se cauta de bani si intra.Tanarul incepe sa numere: fix 100 dolari ! Si intreaba usor jenat:- In pat, nu-i asa ?Batranica raspunde :- Esti naiv papusel! De 4 ori pe podea! :laugh2 Profitorule care esti tu :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Rebeca scuze ca indraznesc sa intreb.M-am uitat peste topic si nu am vazut nici unde sa zici ceva de footjob.Se poate? Si daca da,m-ar interesa o "amenda" si o poza .Daca se poate,te rog :) Am vrut sa iti dau mesaj dar nu pot.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2018 Postat Ianuarie 10, 2018 Un banc care se potriveste lu Gvbolovan din partea mea : Un tip ramane falit si de nevoie, se gandeste sa presteze ca gigolo de criza ca sa faca bani sa aiba cu ce trai. Drept urmare scrie pe usa locuintei sale cu litere mari:'In pat 100 dolari.Pe canapea 50 dolari.Pe podea 25 dolari.'O batranica, trece prin fata locuintei, citeste anuntul, se cauta de bani si intra.Tanarul incepe sa numere: fix 100 dolari ! Si intreaba usor jenat:- In pat, nu-i asa ?Batranica raspunde :- Esti naiv papusel! De 4 ori pe podea! :laugh2 Profitorule care esti tu :laugh2 Stiu de mult bancul, cred ca l-am postat si eu pe DG, dar e bun :laugh2PS; Rebeco, pregateste podeaua ca vin :P
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Postat Ianuarie 10, 2018 Stiu de mult bancul, cred ca l-am postat si eu pe DG, dar e bun :laugh2PS; Rebeco, pregateste podeaua ca vin :PSunt acasa , te astept :* 1
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 10, 2018 Autor Postat Ianuarie 10, 2018 Rebeca scuze ca indraznesc sa intreb.M-am uitat peste topic si nu am vazut nici unde sa zici ceva de footjob.Se poate? Si daca da,m-ar interesa o "amenda" si o poza .Daca se poate,te rog :) Am vrut sa iti dau mesaj dar nu pot.Da fac si footjob, pretul este acelasi. Call me :*
zoltan12 Reputație: 11 Postat Ianuarie 11, 2018 Postat Ianuarie 11, 2018 Rebeca te-ai gandit vreodata sa faci un trio ? Eu cu tine si inca un baiat vreo 2 ore cu sex total cu dubla penetrare , crezi ca ai putea ? Daca te-ar interesa spunemi iar eu te voi suna sa stabilim detaliile
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Postat Ianuarie 11, 2018 Rebeca te-ai gandit vreodata sa faci un trio ? Eu cu tine si inca un baiat vreo 2 ore cu sex total cu dubla penetrare , crezi ca ai putea ? Daca te-ar interesa spunemi iar eu te voi suna sa stabilim detaliilePot face si trio , defapt am mai facut , dar sex anal se poate doar daca aveti marimi ok ,adica nu exagerat de groase ca diametru...
zoltan12 Reputație: 11 Postat Ianuarie 11, 2018 Postat Ianuarie 11, 2018 Pai eu cam am calibru destul de mare dar pentru o suma mai frumisica poate te razgandesti , de fapt te las pe tine sa imi faci o oferta😘
agness3 Reputație: 211 Postat Ianuarie 12, 2018 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Ianuarie 12, 2018 Hey Rebeca , sunt agness si vreau luni sa trec pe la tine pentru o ora pasionala de Lovesex . Ia zi-mi esti disponibila ? :* ;)
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Postat Ianuarie 12, 2018 Hey Rebeca , sunt agness si vreau luni sa trec pe la tine pentru o ora pasionala de Lovesex . Ia zi-mi esti disponibila ? :* ;)Ceau Agness sunt disponibila luni , dar suna-ma pentru o programare .Te pup astept telefonul tau :*
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Postat Ianuarie 12, 2018 Pai eu cam am calibru destul de mare dar pentru o suma mai frumisica poate te razgandesti , de fapt te las pe tine sa imi faci o ofertaNu stiu ce sa zic daca ai calibrul cam mare , eu sunt ca virgina in fundulet si ma cam doare daca e very big...
futacios13 Reputație: 124 Postat Ianuarie 12, 2018 Postat Ianuarie 12, 2018 Ia mai pune o poza dinaia cu funduletul :p :* :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Ia mai pune o poza dinaia cu funduletul :p :* :*In loc de poza mai bine cereai un filmulet.Sa o vezi cum da din popoU la mistoU aoleU
zoltan12 Reputație: 11 Postat Ianuarie 13, 2018 Postat Ianuarie 13, 2018 Pai 500 de lei cu amandoi o ora ar fi ok?si spunemi daca putem sa facem ce vrem cu tine ca noi an cam vrea, iar daca pretul nu e bun putem negocia in limita bunului simt
rebecadandea Reputație: 1019 Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Postat Ianuarie 14, 2018 Pai 500 de lei cu amandoi o ora ar fi ok?si spunemi daca putem sa facem ce vrem cu tine ca noi an cam vrea, iar daca pretul nu e bun putem negocia in limita bunului simtSuna-ma pe telefon si vorbim acolo :*
futacios13 Reputație: 124 Postat Ianuarie 14, 2018 Postat Ianuarie 14, 2018 Daaa...ce fain ar fi un video :D Ar fi bestial :* :* :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum