Sari la conținut

Ce skinette mai sunt?

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

“Euglena verde” mor

t pup , Talibanu

Inesuko, te astept la mare :) poate de data asta mai mult timp :)
  • Like 2
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

...

• Like 3
  • Oras:....
Postat

Inesuko, te astept la mare :) poate de data asta mai mult timp :)

mulțumesc ,Talibanu 💋ðŸ™ðŸ½

Voi veni dar îmi e puțin greu la început pana învăț zonele și locațiile bune (știi doar)

Mulțumesc și pentru ajutorul tău de data trecută (sa nu crezi ca am uitat) , ești adorabil

• Like 2
Postat

mulțumesc ,Talibanu

Voi veni dar îmi e puțin greu la început pana învăț zonele și locațiile bune (știi doar)

Mulțumesc și pentru ajutorul tău de data trecută (sa nu crezi ca am uitat) , ești adorabil

Oricand, daca pot, cum pot...cu placere :)

Poate de data asta beneficiez si eu de serviciile tale si de sanii aia belea :)))) cand ajungi pe aici sa dai te rog un semn sa fiu primul pe lista la avanpremiera :))))

• Like 2
Postat

Oricand, daca pot, cum pot...cu placere :)

Poate de data asta beneficiez si eu de serviciile tale si de sanii aia belea :)))) cand ajungi pe aici sa dai te rog un semn sa fiu primul pe lista la avanpremiera :))))

ok, promit sa-ti las PM înainte de a posta anunțul oficial :!
  • Like 2
Postat

si eu numarul 2 :D

bineînțeles :) va trimit amândurora in același timp ca sa nu iasă cu scandal :)))

Asta pt ca apreciez ajutorul vostru care contează mult in fata mea :*

post-247432-0-11123400-1555888996_thumb.jpeg

• Like 3
  • Oras:Patagonia
Postat

bine inteles ca cresterea buna de care am avut cu siguranta parte nu imi permite sa ma comport altfel cu o doamna finuta si asa de sexy ca tine, cred ca si colegul talibanu are motive identice.

bineînțeles :) va trimit amândurora in același timp ca sa nu iasă cu scandal :)))
Asta pt ca apreciez ajutorul vostru care contează mult in fata mea :*

• Like 1
Postat

bine inteles ca cresterea buna de care am avut cu siguranta parte nu imi permite sa ma comport altfel cu o doamna finuta si asa de sexy ca tine, cred ca si colegul talibanu are motive identice.

❤️ Ms! ❤️
  • Like 1
Postat

daca ai nevoie de o locatie curata intr-o zona foarte buna te pot ajuta is eu.

ok, îți mulțumesc frumos . Voi anunța data oficială , încă nu am nimic programat ! :*
  • Like 1
Postat

:giggle:

• Like 6
Postat

asta nu sta pe langa abator cumva?

nu stiu,am vazut azi  pe,publi24...,seamānā cu aia care avea tona intersectie pandurului cu sos mangaliei(zicea ea ceva ca nu intra cu bile)

• Like 3
Postat

unde mirosea urit, unde ai mai colindat in zone interzise?

aia este , zona abator , lucra cu o cioara care mirosea urit , eu o caut de mult dar nu o prind deloc.

Reputație: -253
  • Oras:Pe Vapor
  • Oras:Pe Vapor
Postat

aia este , zona abator , lucra cu o cioara care mirosea urit , eu o caut de mult dar nu o prind deloc.

stiam eu ca ea este :)

Postat

Sa nu spui că ai futut-o că nu te cred. De fapt nu te va crede nimeni! Nimicule!

o, drogato ai aparut!! Ce vrei ?ti-a fost dor de buricul meu,faci ce faci iti lipesti fruntea de el, bagaboantooo.Sau ai beut iar?

https://media.tenor.com/images/46d7d3cdaf4ef5867bbbfa8ce0624834/tenor.gif

• Like 5
  • Minus 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Eeeee...deai sti tu cite fete din tara mau sunat sa li ajut cind ajung si iele la mare ?!

Dai numaru mieu...zi ca tu ai recomandato...si o ajutam pi fata daca ie ci trebe sa fii...si vini din partea ta. Cind io postez pi forum ca am nivoie di cazare...tu crezi ca o fac pientru matusea mia bolnava si pensionata ci vini la mare dila Botsani ???

:)

Hai sati zik...

Ma contacteaza un amic din tara...fix ca tini...si imi zice la fiel..."vezi ca ti suna o fata...ajuto dak vriei". Si ma suna fata...si o intreb..."vii doar la plaje...sau sa dai si cu curu?". Si imi zice..."aaaahhh...nuuu fatah...vin sa stau o saptamina sa ma bronzez...sa ma relaxez...nu vriau sa dau di stire pi forum ca am plicat din zona mea...asea ca merjem blat...osa bag la misto un anunt pi Publi cu alti poze...alt nume si alt numar...da doar asea...sa vad di suna vrunu".

Si nu moi diparte di duminica tricuta o vinit fata...cu o colega la brat...si sor instalat mumos si mor sunat. Leam zis ca la mini ie Duminica in familiie si nu mere...da ni videm di luni. Luni dimineata premesc un PM..."sunama". Cum ie incieput di saptamina si sfirsit di luna...o fost o zi cu alegaturi. Contabilitate...trezorerie...banca...alea alea...da o sun...si nu raspunde. Cum iera frumi afara...zic ca fetili is la plaje...si li sun moi tarziu. Acuma fata mo sunat imediat dupe cie o vizut...da ieram pi motor si nam auzit. Am vizut apelu iei cind trajeam in garaj...si nu moi aveam loc sa ma conversez cu curviliii. Da o sun marti...dis di dimineata.

Ghici ciemi zice ??? "Aaaaahhh fataah...poi noi am taiato acasa dija". Mah da marti...devreme...di dimineata !!! Si o intreb dice. Simi zice..."poi mah fatah...di duminica si pina azi no sunat telifonu macar o data !!!". Si ma bufneste risu...si o intreb..."poi nai zis mah fatah ca vi sa fasi plaje...nu sa dai cu curu ?". Simi zice..."da mah fatah...da kear asea...sa nu sune unu macar...si moi ie si scump pila voi pi colea !!!".

:)

Spunei lu fata asta sa vina cu bani di acasa !!! Ca daca se bazeaza pi baniii din datu cu curu pi aci...sar putea so taie a doua zi...ca ie plin litoralu di feti...da nu si di futaciosi. Vara asta io am tricut pila ciel putin 6-7 feti cari or vinit pline di sperante ca ies din inpasu financiar la mare...la soare...si nor rezistat nisi macar o saptamina pila noi !!!

Vara...la mare...la soare...daca nai marketingu bini pus la punct...daca no auzit nisi dreaq di tini...si daca nuti aliniiezi ricomandariliii dinainti...nu fasi treaba !!! Ie full litoralu di lacusti !!! Vin cu preturi di plezneala...si porma se mira dice nu le suna macar o data soneriia.

;)

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.