Sari la conținut

masaj tantric 0771672635

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

Am si eu cateva intrebari... La masaju la 4 maini facut nud si finalizare prin masaj, este permis sa fi se faca sex oral? Alta intrebare: la masajul la 4 maini finalizat prin sex, cand una dintre voi face sex cu clientul, cealalta se ocupa de client sau se saruta si se mangaie si cu cealalta? Multumesc frumos si astept mesaj

buna dimineata! trimite-mi mesaj pe telefon,sau suna si iti raspund la toate intrebarile,multumesc!

• Membru Premium
  • Oras:South Romania
  • Oras:South Romania
Postat

Hello Ramona, hello Vanessa,

do you also speak english?

Thx

Dr. Bob
==============================================
"Whether you fuck or not, your dick's time is running out."

Postat

Salut,

Vara trecuta am fost pentru a doua oara la Ramona, pentru un masaj.

Prima experienta am impartasit-o aici pe un topic pe care nu-l mai vad (ceva de genul RAMONA MASAJ).

Am fost tot la apartamentul acela curat, de 3-4 camere din George Enescu, am achitat 100 de lei (aprox. o ora door to door, cu un dus dupa masaj).

Masajul de relaxare a fost perfect, masajul "erotic" mult prea scurt, parca a vrut sa ejaculez cat mai repede, sa se scape de mine.

Pe toata perioada vizitei a stat imbracata cu acelasi  rochita negra, pana la genunchi; am pipait-o un pic, cu acordul ei, pe timpul finalizarii.

Am povestit vrute si nevrute, o prezenta agreabila, Ramona.

De atunci am mai incercat sa o contactez o data, dar nu  ne-am potivit agendele.

Sunt curios sa o incerc si pe colega ei, si sa vad daca acum se poate cu doua finalizari, una la inceputul masajului si alta la final.

Daca la prima vizita avuta nu am rugat-o sa-si dea rochita jos (am crezut ca si-o va da singura in a doua parte a masajului), acum am rugat-o sa ramana macar top-less, dar m-a refuzat.

Am plecat putin dezamagit de faptul ca nu este un masaj chiar erotic, este un masaj cu o finalizare rapida, chiar foarte rapida (dar ma repet, masajul terapeutic- minunat).

Imi permit sa dau un sfat colegilor de aici care vor sa o contacteze pe Ramona, lasati un mesaj civilizat si va va raspunde; este foarte punctuala, nu accepta intarzieri de nici un minut la programari.

Daca ii scrieti un masaj de genul: "Hei papusa, nu vrei sa ne futem si noi 2? " sigur nu va va raspunde.

Ostilitatile s-au petrecut pe masa de masaj terapeutic.

Multumesc

Postat

Salut,

Prima experienta am impartasit-o aici pe un topic pe care nu-l mai vad (ceva de genul RAMONA MASAJ).

Am fost tot la apartamentul acela curat, de 3-4 camere din George Enescu, am achitat 100 de lei (aprox. o ora door to door, cu un dus dupa masaj).

Masajul de relaxare a fost perfect, masajul "erotic" mult prea scurt, parca a vrut sa ejaculez cat mai repede, sa se scape de mine.

Pe toata perioada vizitei a stat imbracata cu acelasi  rochita negra, pana la genunchi; am pipait-o un pic, cu acordul ei, pe timpul finalizarii.

De atunci am mai incercat sa o contactez o data, dar nu  ne-am potivit agendele.

Sunt curios sa o incerc si pe colega ei, si sa vad daca acum se poate cu doua finalizari, una la inceputul masajului si alta la final.

Daca la prima vizita avuta nu am rugat-o sa-si dea rochita jos (am crezut ca si-o va da singura in a doua parte a masajului), acum am rugat-o sa ramana macar top-less, dar m-a refuzat.

Am plecat putin dezamagit de faptul ca nu este un masaj chiar erotic, este un masaj cu o finalizare rapida, chiar foarte rapida (dar ma repet, masajul terapeutic- minunat).

Imi permit sa dau un sfat colegilor de aici care vor sa o contacteze pe Ramona, lasati un mesaj civilizat si va va raspunde; este foarte punctuala, nu accepta intarzieri de nici un minut la programari.

Daca ii scrieti un masaj de genul: "Hei papusa, nu vrei sa ne futem si noi 2? " sigur nu va va raspunde.

Multumesc

buna dimineata! multumesc foarte mult,iubesc oamenii care spun ce gandesc...numarul de telefon l-am schimbat,actualul este 0766557168,te astept cu drag oricand,am mai facut unele schimbari,o zi buna!

Postat

buna dimineata! multumesc foarte mult,iubesc oamenii care spun ce gandesc...numarul de telefon l-am schimbat,actualul este 0766557168,te astept cu drag oricand,am mai facut unele schimbari,o zi buna!

Salut,

Multumesc

am uitat sa precizez ca acum am inclus si masajul cu doua finalizari,oricum totul se stabileste la fata locului....colega mea nu face masaj terapeutic,face numai la salteluta,inca o data toate cele bune,ne auzim cu drag

Postat

Buna sunt incepator as dori o sedinta bdsm se poate locatie si tarif ?

buna! pt detalii suna te rog....0766557168, o zi buna sa ai!

Postat

Nu se merita. Arunci niste bani aiurea

tu de unde sti? niciodata nu ai facut asa ceva!!! cel putin--nu cu mine!!!, O seara frumoasa sa ai!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

buna seara!!! cu siguranta putem

Buna ! Cat o sa ma coste respectiva fantezie  ?

Postat

Buna ! Cat o sa ma coste respectiva fantezie  ?

buna! suna 0766557168,multumesc

Postat

buna! suna 0766557168,multumesc

Buna,  din pacate nu am reusit sa dau de tine la telefon, probabil ai clienti multi dar imi poti spune si mie  la masajul erotic se accepta si imbratisari, saruturi pe gura?

Postat

Buna,  din pacate nu am reusit sa dau de tine la telefon, probabil ai clienti multi dar imi poti spune si mie  la masajul erotic se accepta si imbratisari, saruturi pe gura?

buna! in general DA

Postat

Buna ziua, la ce nr de telefon te pot gasi? Nr afisat pe forum nu e alocat, si care ar fi preturile? mersi

buna ziua!!!!  0766557168,pt preturi suna,multumesc pt intelegere

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...