Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna baieti ! Ma numesc Ami ,am 21 ani ,1.67,52 kg . Serviciile mele sunt : masaj de relaxare,oral cu sau fara protectie in functie de IGIENA,normal protejat,69,uro si alte mici fantezi . 200 ron finalizare& 300 ron ora !  Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. 0761302107 Va astept,pupici ! P.S Sunt cat se poate de reala ....fara photoshop

post-212232-0-31091600-1485774188_thumb.jpeg

post-212232-0-61934400-1485774196_thumb.jpeg

post-212232-0-49719300-1485774207_thumb.jpg

Postat

Buna baieti ! Ma numesc Ami ,am 21 ani ,1.67,52 kg . Serviciile mele sunt : masaj de relaxare,oral cu sau fara protectie in functie de IGIENA,normal protejat,69,uro si alte mici fantezi . 200 ron finalizare& 300 ron ora !  Imi rezerv dreptul de a mi selecta clientii si asta nu inseamna ca am figuri ...doar ca imi place igiena si bunul simt. 0761302107 Va astept,pupici ! P.S Sunt cat se poate de reala ....fara photoshop

parli italiano?

Do you speak english?

• Oras:Bucuresti
Postat

French Kiss oferi? Finalizare orala ?Ce program ai?

CODERED,cum poti cere sa faca atatea,la doar 300 ora???

• Like 2
  • Minus 8
Vizitator nick5061
Reputație: 0
Postat

Esti superba! Accepti si cunnilingus?

Postat

CODERED,cum poti cere sa faca atatea,la doar 300 ora???

Tu cred ca esti pus de cineva ori plictiseala din tine te face sa devii atat de enervat...Intelegi ca aici nu suntem la tara sa stam la fiecare postare si sa comentam,barfim? Ti am zis de atatea ori ca esti plictisitor cu aberatiile scrise pe aici si esti foarte deranjat de topicul meu ;) Plictiseste te in alta parte nu aici !!Rautatile astea ale tale fara motiv chiar nu le inteleg,te ajuta la ceva ca stai in fata pc ului si comentezi aiurea?

Postat

Tu cred ca esti pus de cineva ori plictiseala din tine te face sa devii atat de enervat...Intelegi ca aici nu suntem la tara sa stam la fiecare postare si sa comentam,barfim? Ti am zis de atatea ori ca esti plictisitor cu aberatiile scrise pe aici si esti foarte deranjat de topicul meu ;) Plictiseste te in alta parte nu aici !!Rautatile astea ale tale fara motiv chiar nu le inteleg,te ajuta la ceva ca stai in fata pc ului si comentezi aiurea?

Te suparasi?De ce,eu doar i-am spus lui Codered ca nu faci ce vrea el.

Ma poti contrazice?

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Te suparasi?De ce,eu doar i-am spus lui Codered ca nu faci ce vrea el.

Ma poti contrazice?

Te porti precum un copil de gradinita ;) Pot fi si eu ironica ..dar nu imi bat capul cu tine..Credeam ca asta e rolul unei femei sa fie carcotasa ,dar hopa sunt chiar si unii barbati :) 

Postat

Te porti precum un copil de gradinita ;) Pot fi si eu ironica ..dar nu imi bat capul cu tine..Credeam ca asta e rolul unei femei sa fie carcotasa ,dar hopa sunt chiar si unii barbati :)

E,lasa,ca ne impacam cand vin la tine.

Postat

Hello Nice!

Ready to pay up to 400€ (about 1800 RON) for incall visit to have:

Handjob

bathing togheter

BJN

Titfuck

Normal fuck

ANA

COB

CAM (take a video for my personal use only)

Let me know if you are interest

BR

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...