perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Disponibila 2 Link spre comentariu
samuelu Reputație: -2 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2017 A meritat sa revin la Alice. Este o fata de nota 10 si te face sa te simti foarte bine langa ea . Am sa revin de fiecare data cu mare placere. Te pup 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Salutare , Este prima mea recenzie asa ca , fiti blanzi ! In aceasta recenzie poate sunt subiectiv dar am avut o experienta foarte placuta .Urmaresc topicul de cand a aparut si tocmai acum " am spart gheata " si nu regret . Am avut contact vizual , costumatie rosie , placut impresionat , primitoare , calda si dulce . Am stabilit durata vizitei , 1 ora , fara sa stabilim ce vreau si cum vreau , am hotarat sa las lucrurile sa decurga de la sine . Locatia : ok , pufosenia la datorie ( pus pe distrus ) , nu mai era nimeni in locatie . Alice : o atitudine foarte ok , stie sa se faca placuta si cel mai important sa te simti tu bine .Am fost un pic nervos dar a reusit imediat sa ma relaxeze . Pe parcursul actiunii fata participa foarte activ , este acolo cu tine si intretine atmosfera din toate punctele de vedere , personal am uitat unde ma aflu si m-am lasat dus de val. Cum se face , trecem la note : Oral : 10 , pt mine a fost de exceptie !Normal : prima finalizare , girl on top , destul de rapida , se misca bine de tot si cea mai misto senzatie , ce face cu "muschii " ! Dupa o tigara si o mica conversatie am reluat cu un oral la fel de bun cu atentie la zone adiacente , continuare pe la spate si apoi eu deasupra , unde dupa ceva timp am decis sa ne oprim , nu mai reuseam sa termin si nu am venit la ea sa o chinui , am vrut sa ne simtim bine amandoi ! Pe mine ma cucerit , imi voi face un obicei in a o " vizita " .M-am simtit bine la ea din toate punctele de vedere . Te pup si ne mai vedem ! B. 5 Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 A meritat sa revin la Alice. Este o fata de nota 10 si te face sa te simti foarte bine langa ea . Am sa revin de fiecare data cu mare placere. Te pupTe pup dulce și ne vedem data viitoare Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 A meritat sa revin la Alice. Este o fata de nota 10 si te face sa te simti foarte bine langa ea . Am sa revin de fiecare data cu mare placere. Te pupTe pup dulce și ne vedem data viitoare Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Salutare , Este prima mea recenzie asa ca , fiti blanzi ! In aceasta recenzie poate sunt subiectiv dar am avut o experienta foarte placuta .Urmaresc topicul de cand a aparut si tocmai acum " am spart gheata " si nu regret . Am avut contact vizual , costumatie rosie , placut impresionat , primitoare , calda si dulce . Am stabilit durata vizitei , 1 ora , fara sa stabilim ce vreau si cum vreau , am hotarat sa las lucrurile sa decurga de la sine . Locatia : ok , pufosenia la datorie ( pus pe distrus ) , nu mai era nimeni in locatie . Alice : o atitudine foarte ok , stie sa se faca placuta si cel mai important sa te simti tu bine .Am fost un pic nervos dar a reusit imediat sa ma relaxeze . Pe parcursul actiunii fata participa foarte activ , este acolo cu tine si intretine atmosfera din toate punctele de vedere , personal am uitat unde ma aflu si m-am lasat dus de val. Cum se face , trecem la note : Oral : 10 , pt mine a fost de exceptie !Normal : prima finalizare , girl on top , destul de rapida , se misca bine de tot si cea mai misto senzatie , ce face cu "muschii " ! Dupa o tigara si o mica conversatie am reluat cu un oral la fel de bun cu atentie la zone adiacente , continuare pe la spate si apoi eu deasupra , unde dupa ceva timp am decis sa ne oprim , nu mai reuseam sa termin si nu am venit la ea sa o chinui , am vrut sa ne simtim bine amandoi ! Pe mine ma cucerit , imi voi face un obicei in a o " vizita " .M-am simtit bine la ea din toate punctele de vedere . Te pup si ne mai vedem ! B.Ma bucur ca ți-ai făcut curaj sa ajungi pe la mine și îți mulțumesc frumos pentru recenzie te pup Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Salutare , Este prima mea recenzie asa ca , fiti blanzi ! In aceasta recenzie poate sunt subiectiv dar am avut o experienta foarte placuta .Urmaresc topicul de cand a aparut si tocmai acum " am spart gheata " si nu regret . Am avut contact vizual , costumatie rosie , placut impresionat , primitoare , calda si dulce . Am stabilit durata vizitei , 1 ora , fara sa stabilim ce vreau si cum vreau , am hotarat sa las lucrurile sa decurga de la sine . Locatia : ok , pufosenia la datorie ( pus pe distrus ) , nu mai era nimeni in locatie . Alice : o atitudine foarte ok , stie sa se faca placuta si cel mai important sa te simti tu bine .Am fost un pic nervos dar a reusit imediat sa ma relaxeze . Pe parcursul actiunii fata participa foarte activ , este acolo cu tine si intretine atmosfera din toate punctele de vedere , personal am uitat unde ma aflu si m-am lasat dus de val. Cum se face , trecem la note : Oral : 10 , pt mine a fost de exceptie !Normal : prima finalizare , girl on top , destul de rapida , se misca bine de tot si cea mai misto senzatie , ce face cu "muschii " ! Dupa o tigara si o mica conversatie am reluat cu un oral la fel de bun cu atentie la zone adiacente , continuare pe la spate si apoi eu deasupra , unde dupa ceva timp am decis sa ne oprim , nu mai reuseam sa termin si nu am venit la ea sa o chinui , am vrut sa ne simtim bine amandoi ! Pe mine ma cucerit , imi voi face un obicei in a o " vizita " .M-am simtit bine la ea din toate punctele de vedere . Te pup si ne mai vedem ! B.Ma bucur ca ți-ai făcut curaj sa ajungi pe la mine și îți mulțumesc frumos pentru recenzie te pup Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Paște Fericit! ! ! ! ! Link spre comentariu
danut111 Reputație: 323 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Paște Fericit! ! ! ! ! Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Paște Fericit! ! ! ! !Danutule, facem si noi recenzii ? ca inafara de "te pup" , "esti superba" , "paste fericit" , "craciun fericit" .......nu prea 3 Link spre comentariu
alybadboy Reputație: -9 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 15, 2017 CIM , FK ? Link spre comentariu
alybadboy Reputație: -9 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Aprilie 15, 2017 CIM , FK ? Link spre comentariu
adynho Reputație: 51 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 cum lucrezi zilele astea? Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 16, 2017 cum lucrezi zilele astea?Cu grija :-) :-) :-) 1 Link spre comentariu
solaray Reputație: 11 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Sarbatori fericite! ai cumva si whatsapp? Link spre comentariu
mr president Reputație: 4053 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Sarbatori fericite, Alice!! Maine lucrezi? Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Buna Alice, azi esti disponibila? Link spre comentariu
dobrix Reputație: 1175 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Am sunat o eu dar nu raspunde ! Cand revii , Alice? Link spre comentariu
liviu95 Reputație: 2258 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Am sunat o eu dar nu raspunde ! Cand revii , Alice? Mda si eu i am dat un sms si nu a rasp. Poate ca si a luat liber si azi. Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu va îngrijorați, mâine încep munca, dragilor! Va pup:* Link spre comentariu
perfectalice Reputație: 447 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Vitan Oras:Vitan Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu va îngrijorați, mâine încep munca, dragilor! Va pup:* Link spre comentariu
miki_stan Reputație: 28 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 18, 2017 buna. de la ce ora se pot face programari? Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 toata lumea are coaiele pline ))) Link spre comentariu
adycorhy1 Reputație: -45 Postat Aprilie 18, 2017 Partajează Postat Aprilie 18, 2017 toata lumea are coaiele pline ))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum