alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Disponibilă :* 5 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Up Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 13, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 13, 2019 Hmmm, se vede ca am cam lipsit de pe forum ! A revenit Alice !! :clapp :clappTe aștept pe la mine :* Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Disponinila :x 3 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Disponibilă pana la 00:00 :x Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Up Link spre comentariu
drojdier by tuicar Reputație: -36 Postat Iunie 14, 2019 Oras:In padure Oras:In padure Partajează Postat Iunie 14, 2019 Disponinila :x Te-am luat in colimator pasarica :) Link spre comentariu
curva curvelor Reputație: 602 Postat Iunie 14, 2019 Oras:nu spun Oras:nu spun Partajează Postat Iunie 14, 2019 esti ok ? 1 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Disponibilă :* Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 14, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 14, 2019 Disponibilă :* Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 15, 2019 Neața, dragilor! Va aștept pe la mine :x 1 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 15, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 15, 2019 Disponibilă pana la 00:00 :* 0767058352 Zona decebal Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 16, 2019 Neața, dragilor! Sunt disponibilă! :* 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2019 Neața, dragilor! Sunt disponibilă! :*Matinala azi😋Poate te prind si eu intr-o dimineata saptamana viitoare🤗 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 16, 2019 Matinala aziPoate te prind si eu intr-o dimineata saptamana viitoareAi avut ocazia și nu ai venit :( Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 17, 2019 Neața, sunt disponibilă! 4 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 17, 2019 Disponibilă , zona Decebal. 1 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 17, 2019 Disponibilă pana la ora 00:00 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Iunie 17, 2019 'na ziua la lume, Fost si eu in Tara Minunilor....cu Alice :laugh2 Note: Locatie: 9 .... scad 1 pct ca ma "enerveaza" ca scara sa fie cu portar...sau portaritza, in cazul ei. Altfel, cerber(a) plictisita, nadushita, cu privirea terminata...nu cred ca o intereseaza cine si de ce intra.Apartamanetul, n-ai ce reprosa: mare, curat, ordine si...racoare, fata de "the"duff-ul de afara (sa bagam o rongleza); deasemenea baia uscata (n-am prins eu trafic mare :thinking ) cu prosoape frumos rulate, la alegere. Toate curate si uscate. Geluri ...1 am prins eu, dar mai era si sapun lichid si multe shampoane/conditionere (sa-l speli pe cap pe al' mic, si sa nu-i cada parul :innocent )Alice: 9...aici e "de gustibus"...e dragutzica, blonda (acum) cu parul lung - mai jos de umeri, nush cat de inalta (undeva intre 1.65-1,70), sani medii cu sfarcuri extra-sensibile, poponeatza rotunda, cu forme de clepsidra...aici, la forme, intervine mai mult ca la celelalte descrieri, "de gustibus". Cine e cu "slim", sau "slim fit", ori (sa dam in cealalta extrema) grase+bbw, nu va fi incantat. Caprioara e "impanata"...rubensiana (cam asa zic eu - dupa pricepere, ca arata)...nu e slaba, dar nici sa zici ca e "grasa-grasa" nu poti :no2 . Eu sunt cu "sa ai pe ce pune mana"... titulara iti umple nitzel mai mult mana, dar cand eshti la orizontala se mishca precum tziparul si te "rapune".... :blushing2 Atitudine: 10 ... nimic de reprosat: dezghetata, volubila, pro-client (chiar si la telefon, la programare). Te face sa te simti bine, de cand o suni, pana cand ajungi face-to-face, la actiune, si "dupa"...pana pleci esti "iubi" al ei (nu ca ar vorbi cu "iubi", dar ca sa fie de inteles).Mie-mi place chat-ul de la inceput, la altii poate nu...oricum, s-a dat dupa mine, si m-a facut sa ma simt ca si cum eu eram singurul pe care-l astepta...GFE: 10....conform celor de mai sus, m-am simtit ca si cu o prietena pe la care am trecut "cu un telefon inainte" si amandoi stiam ca ne conversam un pic, ne futem un pic, si ne vedem de ale noastre, apoi; eu nu cu FK, deci "friend experience" dar si aici nu m-a "impins" in niciun fel...totul a decurs normal, fara sa spun e ca vreau asa, sau altfel.Igiena: 10...n-a facut dush cu mine, dar "scartaia" de curatenie, si mirosea a curat.OP: 8-9…fara sa fiu “rau” si sa ma dau mare, am cateva OP-uri la care am dat “9-10”, ca ma-au distrus….soft (OK, ca asta-mi sunt, si de-aia m-am dus) cu variatii de ritm si “adancime”, limbutze dar….ori n-am fost eu “in the mood” pentru OP, ori ea, nu m-a facut sa ma sperii ca nu trec mai departe…atentie si la oo, dar cu mangaieri (sau n-am bagat de seama dac au fost linse si-alte alea...)NP: 10…dar n-am reusit (si nici n-am vrut) sa trec de LOT; omor pe al’mic… si pe al’ mare….Cado’: 200/1h ...+ ceva cafea si pepci, de la mega Povestioara (radbadre si tutun, pls…dar asa nu ma acuzati ca-s “lingau”, la note): Baleiat forumul in cautare de “up” si dat peste titulara…1-2 verificari de recenzii – bune, toate- asa ca sunat si….surprize, surprize, raspuns…si, era si libera la ora dorita! Punct ochit, puct lovit! :ylsuper M-am “incins” inca de la convorbire, ca avea o voce placuta si fara “jmecherii” de vampa, asa ca stabilit cand reconfirm (ceea ce am facut) si apoi….prezentat la adresa; nu inainte de a trece pe la mega , sa iau un”refresh”…cafea “ice” si ceva pepci (ca n-aveau cola rece ), ca iar m-am nimerit la ora mesei sau, dupa caz, a siestei.Mic hop, la tel de adresa, despre portar - “daca te intreaba, zici ca mergi la etaj…” – dar insignifiant…caldura mare afara, caldura mare la portaritza…blazata, leshinata de caldura, nici n-a intrebat; doar m-a urmarit cu o privire de peshte fiert (fara apropouri, la “pesti” si ce ati vrea sa le faceti) :dodgy: Deci, prezentat fara probleme la usa caprioarei, care m-a primit in stil clasic: usa deschisa, nimeni in fata ei, decat apartamentul…in toata plinatatea lui. Iti place intri, nu-ti place, faci cale intoarsa; restul vezi “dupe…” :s Mie mi-a placut si ce am vazut “dupe”: blonda, par lung, ochi caprui, buze senzuale, corp infasat in body (parca) cu sani de dadeau sa iasa, forme (nu de-aia “snur” – fara tate fara cur), zambitoare toata…. deci am ramasDescarcat proviziile de chat (haioasa foc, si dezghetzata fatuca: “wow! Ce mi-ai adus???”) si, impreuna cu o parte din ele trecut la tigara si chat. Juriul acorda nota 10, Alice exceland la capitolul “introducere”.Am discutat despre toate cele posibile – site, bagabontzi si bagaboante, vreme, viata “reala”, etc, etc…insa fara intimitati si date precise – de-mi venea in minte daca sa mai trec si la (h)actiune = scopul vizitei, sau nu… :rax2 Hotarat sa nu dau banii aiurea, asa ca cerut la dush, intrat in baie (prosoape sul – o groaza, gel pe marginea cazii) executat igienizare si, impreuna cu titulara intrat in dormitor. Aici, transformare…din chat-ul de dincolo, setat pe “girl friend” trecut pe mod “amanta”….pisicoasa, iubareatza, lipicioasa.Eu ma exprim mai “shugubatz”, si n-as vrea sa para ca a fost o trecere artificiala…nu…a venit “de la sine”, usor, usor…dar uns…,bravo ei! :hooray In 2 min eram trecut de la “chat” la amor pasional…cu mangaieri, rasuflari fierbinti, pupaceli, si masaj cu corpul si sanii pe al’ mic…sa fie in stare sa poarte pelerina. Si a fost... in 30 sec de cand a inceput caprioara sa ii dea tarcoale. Inceput OP-ul cu adancimi mici, lins, mangaieri prin imprejurimi, trecut apoi la chestii serioase…supt, lins, DT cu pauze pe “adancime maxima”, schimbat unghiuri de atac, salivat, etc, etc…Acu’, al mic ba reactiona, ba nu, la iubirea si adorarea caprioarei…mai ales ca schimba si pozitiile corpului (ghemuit intre picioare, lasciv langa, ghemuit langa…subsemnatul). Nush de ce, dar al’ mic a fost cam reticent – naiba sa-l ia, ca nu pot intra in creieru’ lui, “al’mic” :no2 Ca urmare, trecut la NP, LOT ca acolo e praf….daca stii cum sa-l iei, l-ai terminat (prietenele stiu de ce...sau "cum e" :blushing2 )Zis (de fapt, gandit) si facut! Trecut la LOT, cu Alice deasupra, unde e un vis frumos…imbratisat strans de tot pe al' mic, mangaiat subsemnatul (si el pe ea), sanii cu sfarcurile “bob” instant, gemete ushurele, poponeatza saltareatza pe care o simti extraordinar daca o mangai si o framanti….atat creieru’ mare, cat si creieru’ mic au fost copleshiti, si au capotat…mai repede decat “expected” :cry2 Igienizat cu servetele, (cu dragoste si atentie de caprioara) - mers oricum si la dush, mai consumat din “cadouri”+ tigara, si m-am dat afara…si iarasi, portaritza, sictirita….Dtd, cca 60min. Cam asta fu, esperentza si incursiunea mea in “wonderland”…de mana cu Alice. Respecte la con-forumisti :hihat Alice….merci pentru ora placuta :flowers2 9 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1049 Postat Iunie 17, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 17, 2019 cristiane de ce nu scrii o carte ca ai scris o grămadă:))))) ,am zis ca ajung si eu la ea si nu am ajuns :( ma deranjează portarul sau portarita :)))eu in general nu dau explicatii deci o sa fie cam nașpa din punctul asta de vedere :( 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Iunie 17, 2019 cristiane de ce nu scrii o carte ca ai scris o grămadă :))))) ,am zis ca ajung si eu la ea si nu am ajuns :( ma deranjează portarul sau portarita :)))eu in general nu dau explicatii deci o sa fie cam nașpa din punctul asta de vedere :(maestre :hihatnuma' sa nu ma-njuri, daca mergi conform recenzie.Portaritza e portariza...obiectiv. Si ne-cercetatoare conform caldurii :rax2Restu' e subiectivism; eu scriu "romane" la fiecare recenzie ca am stilu' de "comentator sportiv"...de radio, as spune (nush daca l-ai prins pe Topescu...)...Iar comentatorii apeleaza la imagini putin mai "suprarealiste" pentru a face radio-ascultatorii sa-si imagineze "faza"Deci, fiecare intelege ce vrea, si ce poate, din ceea am trait; oricum, ma enerveaza sa ma incurc cu chintesentze :laugh2 Bafta si succes (-uri) 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 17, 2019 'na ziua la lume, Fost si eu in Tara Minunilor....cu Alice :laugh2 Note: Locatie: 9 .... scad 1 pct ca ma "enerveaza" ca scara sa fie cu portar...sau portaritza, in cazul ei. Altfel, cerber(a) plictisita, nadushita, cu privirea terminata...nu cred ca o intereseaza cine si de ce intra.Apartamanetul, n-ai ce reprosa: mare, curat, ordine si...racoare, fata de "the"duff-ul de afara (sa bagam o rongleza); deasemenea baia uscata (n-am prins eu trafic mare :thinking ) cu prosoape frumos rulate, la alegere. Toate curate si uscate. Geluri ...1 am prins eu, dar mai era si sapun lichid si multe shampoane/conditionere (sa-l speli pe cap pe al' mic, si sa nu-i cada parul :innocent )Alice: 9...aici e "de gustibus"...e dragutzica, blonda (acum) cu parul lung - mai jos de umeri, nush cat de inalta (undeva intre 1.65-1,70), sani medii cu sfarcuri extra-sensibile, poponeatza rotunda, cu forme de clepsidra...aici, la forme, intervine mai mult ca la celelalte descrieri, "de gustibus". Cine e cu "slim", sau "slim fit", ori (sa dam in cealalta extrema) grase+bbw, nu va fi incantat. Caprioara e "impanata"...rubensiana (cam asa zic eu - dupa pricepere, ca arata)...nu e slaba, dar nici sa zici ca e "grasa-grasa" nu poti :no2 . Eu sunt cu "sa ai pe ce pune mana"... titulara iti umple nitzel mai mult mana, dar cand eshti la orizontala se mishca precum tziparul si te "rapune".... :blushing2 Atitudine: 10 ... nimic de reprosat: dezghetata, volubila, pro-client (chiar si la telefon, la programare). Te face sa te simti bine, de cand o suni, pana cand ajungi face-to-face, la actiune, si "dupa"...pana pleci esti "iubi" al ei (nu ca ar vorbi cu "iubi", dar ca sa fie de inteles).Mie-mi place chat-ul de la inceput, la altii poate nu...oricum, s-a dat dupa mine, si m-a facut sa ma simt ca si cum eu eram singurul pe care-l astepta...GFE: 10....conform celor de mai sus, m-am simtit ca si cu o prietena pe la care am trecut "cu un telefon inainte" si amandoi stiam ca ne conversam un pic, ne futem un pic, si ne vedem de ale noastre, apoi; eu nu cu FK, deci "friend experience" dar si aici nu m-a "impins" in niciun fel...totul a decurs normal, fara sa spun e ca vreau asa, sau altfel.Igiena: 10...n-a facut dush cu mine, dar "scartaia" de curatenie, si mirosea a curat.OP: 8-9…fara sa fiu “rau” si sa ma dau mare, am cateva OP-uri la care am dat “9-10”, ca ma-au distrus….soft (OK, ca asta-mi sunt, si de-aia m-am dus) cu variatii de ritm si “adancime”, limbutze dar….ori n-am fost eu “in the mood” pentru OP, ori ea, nu m-a facut sa ma sperii ca nu trec mai departe…atentie si la oo, dar cu mangaieri (sau n-am bagat de seama dac au fost linse si-alte alea...)NP: 10…dar n-am reusit (si nici n-am vrut) sa trec de LOT; omor pe al’mic… si pe al’ mare….Cado’: 200/1h ...+ ceva cafea si pepci, de la mega Povestioara (radbadre si tutun, pls…dar asa nu ma acuzati ca-s “lingau”, la note): Baleiat forumul in cautare de “up” si dat peste titulara…1-2 verificari de recenzii – bune, toate- asa ca sunat si….surprize, surprize, raspuns…si, era si libera la ora dorita! Punct ochit, puct lovit! :ylsuper M-am “incins” inca de la convorbire, ca avea o voce placuta si fara “jmecherii” de vampa, asa ca stabilit cand reconfirm (ceea ce am facut) si apoi….prezentat la adresa; nu inainte de a trece pe la mega , sa iau un”refresh”…cafea “ice” si ceva pepci (ca n-aveau cola rece ), ca iar m-am nimerit la ora mesei sau, dupa caz, a siestei.Mic hop, la tel de adresa, despre portar - “daca te intreaba, zici ca mergi la etaj…” – dar insignifiant…caldura mare afara, caldura mare la portaritza…blazata, leshinata de caldura, nici n-a intrebat; doar m-a urmarit cu o privire de peshte fiert (fara apropouri, la “pesti” si ce ati vrea sa le faceti) :dodgy: Deci, prezentat fara probleme la usa caprioarei, care m-a primit in stil clasic: usa deschisa, nimeni in fata ei, decat apartamentul…in toata plinatatea lui. Iti place intri, nu-ti place, faci cale intoarsa; restul vezi “dupe…” :s Mie mi-a placut si ce am vazut “dupe”: blonda, par lung, ochi caprui, buze senzuale, corp infasat in body (parca) cu sani de dadeau sa iasa, forme (nu de-aia “snur” – fara tate fara cur), zambitoare toata…. deci am ramasDescarcat proviziile de chat (haioasa foc, si dezghetzata fatuca: “wow! Ce mi-ai adus???”) si, impreuna cu o parte din ele trecut la tigara si chat. Juriul acorda nota 10, Alice exceland la capitolul “introducere”.Am discutat despre toate cele posibile – site, bagabontzi si bagaboante, vreme, viata “reala”, etc, etc…insa fara intimitati si date precise – de-mi venea in minte daca sa mai trec si la (h)actiune = scopul vizitei, sau nu… :rax2 Hotarat sa nu dau banii aiurea, asa ca cerut la dush, intrat in baie (prosoape sul – o groaza, gel pe marginea cazii) executat igienizare si, impreuna cu titulara intrat in dormitor. Aici, transformare…din chat-ul de dincolo, setat pe “girl friend” trecut pe mod “amanta”….pisicoasa, iubareatza, lipicioasa.Eu ma exprim mai “shugubatz”, si n-as vrea sa para ca a fost o trecere artificiala…nu…a venit “de la sine”, usor, usor…dar uns…,bravo ei! :hooray In 2 min eram trecut de la “chat” la amor pasional…cu mangaieri, rasuflari fierbinti, pupaceli, si masaj cu corpul si sanii pe al’ mic…sa fie in stare sa poarte pelerina. Si a fost... in 30 sec de cand a inceput caprioara sa ii dea tarcoale. Inceput OP-ul cu adancimi mici, lins, mangaieri prin imprejurimi, trecut apoi la chestii serioase…supt, lins, DT cu pauze pe “adancime maxima”, schimbat unghiuri de atac, salivat, etc, etc…Acu’, al mic ba reactiona, ba nu, la iubirea si adorarea caprioarei…mai ales ca schimba si pozitiile corpului (ghemuit intre picioare, lasciv langa, ghemuit langa…subsemnatul). Nush de ce, dar al’ mic a fost cam reticent – naiba sa-l ia, ca nu pot intra in creieru’ lui, “al’mic” :no2 Ca urmare, trecut la NP, LOT ca acolo e praf….daca stii cum sa-l iei, l-ai terminat (prietenele stiu de ce...sau "cum e" :blushing2 )Zis (de fapt, gandit) si facut! Trecut la LOT, cu Alice deasupra, unde e un vis frumos…imbratisat strans de tot pe al' mic, mangaiat subsemnatul (si el pe ea), sanii cu sfarcurile “bob” instant, gemete ushurele, poponeatza saltareatza pe care o simti extraordinar daca o mangai si o framanti….atat creieru’ mare, cat si creieru’ mic au fost copleshiti, si au capotat…mai repede decat “expected” :cry2 Igienizat cu servetele, (cu dragoste si atentie de caprioara) - mers oricum si la dush, mai consumat din “cadouri”+ tigara, si m-am dat afara…si iarasi, portaritza, sictirita….Dtd, cca 60min. Cam asta fu, esperentza si incursiunea mea in “wonderland”…de mana cu Alice. Respecte la con-forumisti :hihat Alice….merci pentru ora placuta :flowers2 Wow, super recenzie! Îți multumesc! Te pup 1 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 18, 2019 Neața! Sunt disponibilă pana la 00:00. Va pup și va astept! 1 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 18, 2019 Hello, hello :* 4 Link spre comentariu
alice30 Reputație: 294 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Calea Călărașilor Oras:Calea Călărașilor Partajează Postat Iunie 18, 2019 Disponibilă! Va pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum