Sari la conținut

femeie 35-45 ?


ggrigore19

Postări Recomandate

sunt 4 - cea din Pacurari (n-o stiu, o stii tu), Alexandra (tiganca mica, care are 33 de ani de 10 ani - 0753573401 - nasoala), nebuna din Codrescu (0746370457 - aia cu atingerile fine - groaznic) si una care apare numai vineri ca parte din cuplu, ea 35, barbatul 37 - nu am incercat, vineri apar 2 numere de tel.

Link spre comentariu

Tiganca de 33 ani are de fapt vreo 43 si e nasoala. De vreo cativa ani are anunt cu 33. A avut 32 pana acum vreo 2 ani :).

 

Cea din cuplu nu am incercat-o, dar am vorbit cu ei destul de recent si am ramas stupefiat. Era ceva de genul 100-120 ron/ora, finalizare orala sau normala NEPROTEJATA. Deci... aveti grija!

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Cuplul il gasiti in zona Garii , pe langa sediu Rds. Cand am sunat si am fost sa vad despre ce e vorba mi-a comunicat preturile de 60 nr / 120 ora , nu mai stiu daca accepta si oral neprotejat. Normal neprotejat mi se pare cam aiurea. Daca nu ma insel facea si anal ( nu stiu daca protejat sau nu :)) ). Locatia e intr-un apartament de o camera, curat . Vine "dulaul" jos sa te preia, ti-o arata pe doamna si iti spune ca poate participa si el la actiune sau poate pleca daca te deranjeaza prezenta lui sau sta la tv daca te doare-n sosoni ca nu ii parlesti nevasta. Nu am ramas pentru ca madam statea cu coatele pe geam, cu o lumina difuza in camera si nu mi-am putut da seama daca curgge carnea pe ea sau nu. Oricum, madam isi arata varsta, dar nu putem vorbi aici de un MILF. Cui plac doamnele la 35 - 38 de ani, cu putine forme si asigurandu-va ca dulaul doar latra si nu musca, va rog sa completati o recenzie. La ora tarzie la care am fost eu ( 1 noaptea ) nu m-a lasat inima sa raman ( nu era nici dracu prin zona ).

 

PS. Intr`adevar au doua numere de telefon, daca nu ma insel cu titlul anuntului diferit pentru a starni curiozitatea ( de genul hai sa vopsim momeala poate musca fraieru ).

Link spre comentariu

despre cuplu am scris mai demult aici

 

Ca detalii, accepta CIM, FK sanii cum s-a spus si mai sus, sunt maricei fara a intra insa la categoria milf :) La telefon (am vb cu el) mi-a spus ca fundul (ei, evident) e bombat! Meh...e doar un pic grasuta si ca majoritatea femeilor de peste 40 ani, s-a depus ceva acolo, deci sa nu va ganditi la nu stiu ce brazilian ass. Ca si tiganca de 33 ani care e vesnic tanara, vad ca si cuplul merge tot pe 35+37 de aproape 2 ani, de cand au aparut. E romanca, pielea alba, fata de tarancuta. Am rugat-o sa imi faca oral cu mai multa saliva, cu mai mult zgomot. A zis ca ea nu face de astea :slap2 Despre DT nici n-a auzit probabil.

 

In timpul "preludiului", eram in spatele ei, parca in lingurita se spune si a pus mana pe instrument si a incercat subtil sa si-l bage. Adica si-a potrivit-o pe pasarica si usor a inceput un frecus si-un du-te vino de ala de te ia cu lesin daca incerci sa te opresti :laugh2 M-am oprit cand am vazut ca se-ngroasa gluma, ca sa nu ma ia cu lesin mai taziu cand ma voi fi pisat cu prosopu-n gura de durere.

 

El la telefon pare un "fraieras" f politicos si de treaba. Fata in fata e chiar fioros, un pic morocanos (poate timid?), cel putin asa mi s-a parut, genul ala care schimba valuta la colturi. Dar e de treaba, a coborat, m-a luat de jos, am mers sus, nevasta-sa (asta dac-o fi intr-adevar nevasta-sa, eu unul am dubii, dar chiar nu ma-ntereseaza) ne astepta in bikini si sutien, am stabilit cat raman si el a plecat.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator pulagroasa80
Reputație: 0

o femeie de 35-45 de ani in Iasul asta nu este?; si fara aia din pacurari ca e o nasoala cu cosuri cat casa pe fund, si figuri de nu mai poti.

 

salutare,

 

cauta aici o femeie de 38 ani

 

nu arata super ok dar isi face treaba super bine

 

adauga id asta si sa-mi scrii daca a fost bine :amanta_ta_oricand

Link spre comentariu
Vizitator pulagroasa80
Reputație: 0

 

 


salutare,

cauta aici o femeie de 38 ani

nu arata super ok dar isi face treaba super bine

adauga id asta si sa-mi scrii daca a fost bine :amanta_ta_oricand


apropo daca nu te conving eu: viziteaza pg http://nimfomane.com/forum/topic/8574-escorta-matura-id-mess-amanta-ta-oricand/

vorbesc si altii care au trecut,

eu bag mana in foc pt serviciul ei

nr ei: 0744 821 121

spor la treaba
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...