Sari la conținut

emil7

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre emil7

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

emil7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

37

Reputație

  1. Acum ce faceti, ne acuzati ca avem ceva cu doamna? Unde sa scriu daca nu aici pe topicul ei. Ideea era sa aflu daca a mai patit cineva ceva sau daca m am infe tat cu vreo bacterie luata din propriile mele materii fecale. Ideea e ca stiu ca de la gonoree si clamidia apare o scurgere, mai ales dimineata. Era cat se poate de normal sa scriu aici, pe topicul ei, ca sa mi se confirme sau infirme temerile. In fine, ideea e ca dupa cateva doze de eritrimicina nu mai am scurgere, voi lua maine si azitromicina.
  2. Ieri am mancat o rodie cu tot cu coaja, cica ar ajuta. M am dat local cu tinctura nealcoolizata de propolis. F multa vitamina c si usturoi. In continuare eritromicina, am favut rost si de azitromicina si ince ceva, urmeaza sa le iau de maine. Azi dimineata totul ok. Sper sa fie alarma falsa si sa fie vb de vreo bacterie luata prin anilingus, tot de la mine..
  3. Salut, ajutati ma va rog cu un sfat. Cum scap de gonoree, posibil sa fie si chlamida, ca simptome dimineata am pe vf penisului ceva alb galbui de cateva zile, ustura putin la urinare (sex oral si anilingus si iar sex oral n) . Medicul meu de familie se cunoaste cu nevasta mea. Orice mic sfat e de apreciat
  4. Azi dimineata era la vf penisului o cantitate mare din acel lichid alb-galben si a mai iesit de pe uretra cand am strans penisul. Cabd urinez ma ustura putin, asta doar dimineata. Culmea, alaltaieri si mai ales ieri dimineata, aproape ca mai aparea lichidul asta, chiar ma bucuram crezand ca am scapat sau ca e alarma falsa. Iau de luni eritromicina, 2g pe zi, dupa ureche, fara reteta, am avut noroc, la farmacue nu se mai dau retete. Un coleg mi a spus ca el a scapat de sculament acu 20ani dandu se cu un spray cu o lotiune dupa barbierit cu alcool, cat mai adanc in preput. Nici nu va spun ce doare....
  5. Am fost si eu acum o saptamana , oral neprotejat. Acum 2-3 zile am simtit un soi de mancarime pe penis.de 2 zile, dimineata, imi apare o mica scurgere alba, ca de marimea unui bob de orez, nu are miros (inca). Nu ma doare la urinare. Ma gandesc la un debut al gonoreei. E posibil sa fie altceva, un soi de infectie aparuta de la anilingus, urmata de felatie? Voi cum ati tratat acasa gonoreea (sculamentul)?
  6. am fost pe la fata, 2 numere, ora 140, oral si normal. M-a primit in dormitor, camera din dreapta cum intri, pe pat avea asezata o cuvertura ok. sanii nu sunt asa mici cum spun unii, e ok proportionata fata, f politicoasa si isi da interesul sa plece clientul multumit. Asa cum au spus si altii, la GFO are nota mica, e fff distanta. Politicoasa si rece, asa as defini-o. Insa se salveaza pt ca isi da interesul sa fie totul ok. Intre cele doua numere mi-a oferit servetele umede. Fundul e demential pe la spate, zici ca e o scolarita Igiena 10 GFO=0 Oral bunicel, dar nu m-a dat pe spate De revenit? Mmmm, cred ca da.
  7. fata mai are un topic, aici https://nimfomane.com/forum/topic/10809-tanara-dayana-dansatoare-29-de-ani-0752865045/ si https://nimfomane.com/forum/topic/15072-0747938400-sexi-si-rea/
  8. emil7

    Cuplu 0741380707

    clar e el barbatul din cuplu, si mai e cel putin un cont care e tot el.
  9. emil7

    Cuplu 0741380707

    Bond007, nu m-ai convins cu explicatia, in fine, nu conteaza! mai e un topic mai vechi cu cuplul asta, am scris aici
  10. emil7

    Cuplu 0741380707

    intai spui ca voiai sa o incerci pe doamna, apoi zici ca locatia e aceeasi ca de obicei, ca si cum ai mai fost! ps: mai usor cu notele, deja pare a reclama!
  11. emil7

    doamna matura

    eh, problema e ca amanta_ta_oricand nu e indeajuns de matura pt cei ce cauta mature si e prea matura ceilalti. Plus ca e varza, vezi recenziile de la topicul ei.
  12. coldfusion, s-a mai vb aici despre cuplul asta
×
×
  • Creează nouă...