vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Sunt tare curioasă cum vă justificați voi absența de acasă atunci când mergeți la fete. Sau când vă întoarceți mirosind a parfum, când vă găsesc prezervative în mașină, când trimit SMS-uri compromițătoare, de-astea. Cred c-ar ieși niște povești tare mișto. 4 4
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 31, 2017 Crezi ca ai nevoie de vreo mare justificare cand lipsesti 1h,30 de acasa ca sa te duci sa dai o pedala? Probleme apar cand lipsesti 3-4 zile de acasa....... 13 9
user_x Reputație: -434 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Ianuarie 31, 2017 Sunt tare curioasă cum vă justificați voi absența de acasă atunci când mergeți la fete. Sau când vă întoarceți mirosind a parfum, când vă găsesc prezervative în mașină, când trimit SMS-uri compromițătoare, de-astea. Cred c-ar ieși niște povești tare mișto. Nu te ajutam sa-l prinzi cu minciuna! 8 4
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Mai bine nu sti. 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 31, 2017 Sunt tare curioasă cum vă justificați voi absența de acasă atunci când mergeți la fete. Sau când vă întoarceți mirosind a parfum, când vă găsesc prezervative în mașină, când trimit SMS-uri compromițătoare, de-astea. Cred c-ar ieși niște povești tare mișto.Soțul tău are o amanta sau merge la prostituate?Dacă vine acasă mirosind a parfum, are prezervative in mașina și primește sms-uri compromițătoare, înseamnă ca are o amanta. 3
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Sunt tare curioasă cum vă justificați voi absența de acasă atunci când mergeți la fete. Sau când vă întoarceți mirosind a parfum, când vă găsesc prezervative în mașină, când trimit SMS-uri compromițătoare, de-astea. Cred c-ar ieși niște povești tare mișto.Adevarul este cea mai mare minciuna, deci cand sunt intrebat de unde vin spun ca de la curve si nevasta-mea zice '' eu te intreb serios si tie iti arde de glume'' 22 7
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Eu nu o mint :D Tot timpul 6
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Adevarul este cea mai mare minciuna, deci cand sunt intrebat de unde vin spun ca de la curve si nevasta-mea zice '' eu te intreb serios si tie iti arde de glume''Liviule eşti însurat ?Dacă da, şi ea are orgaZme sau deja este obişnuită sa aiba altele ?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 Soțul tău are o amanta sau merge la prostituate?Dacă vine acasă mirosind a parfum, are prezervative in mașina și primește sms-uri compromițătoare, înseamnă ca are o amanta. Dădeam doar niște exemple. Dacă erau toate cele de mai sus, nu mai aveam eu îndoieli. Secretoși mai sunteți! N-am bază în voi 1 4
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Dădeam doar niște exemple. Dacă erau toate cele de mai sus, nu mai aveam eu îndoieli. Secretoși mai sunteți! N-am bază în voi Tu, l-ai mințit ? Dacă da, cum ?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 Tu, l-ai mințit ? Dacă da, cum ? I-am zis că-s la sală, da' de fapt mă jucam cu mine însămi. 2 4
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 31, 2017 I-am zis că-s la sală, da' de fapt mă jucam cu mine însămi. I-am zis că-s la sală, da' de fapt mă jucam cu mine însămi. aia era de apreciat, nu avea de ce sa se supere ! On topic: Eu nu mint.
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Liviule eşti însurat ?Dacă da, şi ea are orgaZme sau deja este obişnuită sa aiba altele ? ce prost esti ,nu te doare
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 ce prost esti ,nu te doareNu mai stii de glumă
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 aia era de apreciat, nu avea de ce sa se supere ! On topic: Eu nu mint. Băi, da! E un dublu standard cam nasol aici. Bărbații care fac laba sunt luați la mișto, femeile care fac asta sunt privite cu bale la gură. Îmi pare rău pentru voi. 6 4
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Nu mai stii de glumă facem glume intre noi nu cu familiile noastre 5 7
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 facem glume intre noi nu cu familiile noastreSa ma scuzi 4
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 Sa ma scuzi DE ACORD 6 7
killbill13 Reputație: 8009 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Ianuarie 31, 2017 Băi, da! E un dublu standard cam nasol aici. Bărbații care fac laba sunt luați la mișto, femeile care fac asta sunt privite cu bale la gură. Îmi pare rău pentru voi.Nu chiar toate ! 1
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Băi, da! E un dublu standard cam nasol aici. Bărbații care fac laba sunt luați la mișto, femeile care fac asta sunt privite cu bale la gură. Îmi pare rău pentru voi.E bine aici pentru că femeile care se fut cu mulți barbați de placere sunt privite ca şi curve iar barbați care fut multe femei "smecher, si-a trăit viața " trebuie să fie o compensație, nu ? 2
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 E bine aici pentru că femeile care se fut cu mulți barbați de placere sunt privite ca şi curve iar barbați care fut multe femei "smecher, si-a trăit viața " trebuie să fie o compensație, nu ? Da, da! Cu mentalități de-astea, se mai miră bărbații de ce "civilele" nu se fut cu ei. 1 4
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 31, 2017 Da, da! Cu mentalități de-astea, se mai miră bărbații de ce "civilele" nu se fut cu ei.Eu nu le privesc aşa, chiar îmi plac astea asa mai dezinvolte
cinestie Reputație: -39 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2017 E bine aici pentru că femeile care se fut cu mulți barbați de placere sunt privite ca şi curve iar barbați care fut multe femei "smecher, si-a trăit viața " trebuie să fie o compensație, nu ? Femeile care se fut cu mai multi barbati sunt considerate curve dar si viceversa, barbatii care fut mai multe femei sunt considerati curvari
vanessa31 Reputație: -447 Postat Ianuarie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 31, 2017 Eu nu le privesc aşa, chiar îmi plac astea asa mai dezinvolte Cred și eu! Și nouă ne plac bărbații așijderea.
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Ianuarie 31, 2017 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Ianuarie 31, 2017 Dădeam doar niște exemple. Dacă erau toate cele de mai sus, nu mai aveam eu îndoieli. Secretoși mai sunteți! N-am bază în voi Și eu tot exemplu dădeam. E mult mai ușor de observat când are amanta.Încă mai ai îndoieli in legătura cu soțul? Exista și varianta ca nu te inseala, dar și-a pierdut interesul dpdv sexual.Oricum, din câte îmi dau seama, pari pregătită sa faci pasul "pe lângă".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum