Sari la conținut

Cum vă mințiți nevestele?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

El ti-a spus de cate ori a inmuiat piscotul in savarine inainte de inel?  :icecream

Normal! În atâția ani știm multe unul despre celălalt. 

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Normal! În atâția ani știm multe unul despre celălalt. 

Nu e bine sa stii chiar tot. Micile secrete sunt uneori extrem de importante.

Daca el s-ar mai conversa cu vreuna din vechile partenere si tu ai afla.. ai fi linistita?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu e bine sa stii chiar tot. Micile secrete sunt uneori extrem de importante.

Daca el s-ar mai conversa cu vreuna din vechile partenere si tu ai afla.. ai fi linistita?

Hmm, poate că nu. Dar n-ar fi prea diferită asta versus "conversația" cu o necunoscută.

Postat

Hmm, poate că nu. Dar n-ar fi prea diferită asta versus "conversația" cu o necunoscută.

O necunoscuta nu e atat de "cunoscuta" ca o fosta. Pe fosta o stie din toate unghiurile!  :laugh2

• Oras:the buleni
Postat

Nu relaționez cu oameni impuși. Ar fi culmea ca și puținul timp liber pe care îl am să-l petrec cu oameni care nu-mi plac. Eu nu știu cum își alegi tu prietenii, dar în fine...

Asta cu free meal e relativă. Mi-a scris unul pe Facebook la un moment dat să mă întrebe ceva despre munca mea. Totul ok, până când peste o săptămână tot insista să ne cunoaștem mai bine, să bem cafele, să-mi facă vizite. Nu știi peste ce nebuni poți să dai. Te agasează și fără să te cunoască personal, darămite dacă te mai și fuți cu ei.

Planul meu nu era să-i spun, d'ooh! Era să nu mă mai simt așa de fraieră, mințită, înșelată și cumva să arăt că și eu pot fi jigodie. N-am putut. Între timp mi-am dat seama că ar fi fost o idee proastă.

:) ma exprim oare prea criptic? iti propun urmatorul test: du-te intr-un bar, sau online, poftim, ca sa nu te expui, si zi asa: sunt femeie casatorita, vreau sa ma fut sa ma razbun. numara sa vezi cate maini se ridica.

oricum, am zambit iar :) deci te futi cu unul impotriva principiilor tale doar ca sa nu te simti fraiera? adica dumneata iti incalci normele etice dupa care te ghidezi in viata doar ca sa iti incordezi muschii in fata oglinzii? (ca de aratat zisesi ca nu ii arati la nimeni) ma rog, zici ca ti-ai dat seama ca e o idee proasta. dar instinctul conteaza, impulsul initial. dumneata esti capabila de multe pare-mi-se. as zice sa analizezi un pic retrospectiv, ca poate nu esti ceea ce crezi ca esti. e doar o idee.

• Like 2
Postat

a! si-ti mai zic o chestie. deschide un topic despre orice, in care sa ceri un sfat, oricat de absurd ar fi, sa vezi cati vor sari in ajutor. in contrapartida, daca eu as deschide un subiect tampit, as primi numai misto-uri. la tine vad doar un posibil castig, la mine doar se distreaza. tu vezi numai oameni misto, eu vad numa; jigodii :) unde o fi adevarul? :)

• Like 1
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Asta e culmea nevestei cicălitoare și posesive, îți spune cum sa te îmbraci, cum sa te porți, când sa vorbești și când nu iar mai nou îți spune și ce sa futi?? Toate au o limita!

Eu nu cred ce spune Delia !

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Si eu tot nu cred ca nu exista bărbați care sa nu însele :)

Exista , nu sunt sfero-putze cum s-a insinuat pe aici,  sunt barbati adevarati.  

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator ana paraschiv
Postat

Tocmai, a fost doar o idee de care m-am prins că era proastă și care, pe termen lung, nu m-ar fi ajutat. Deci, aici îți dau dreptate.

Cât despre futut fără implicații, cred că nu-i femeie să nu fi avut one night stand-uri de dragul futaiului și atât. N-ați mai călcat voi pe tărâmul civilelor de mult, pare-mi-se.

Pe bune ?  Eu cunosc ceva femei care nu au fost inca cu un barbat doar de dragul futaiului . Si nu sunt bunicute . Nu stiu ce le aduce ziua de maine dar pana acum nu au facut ce spui tu. 

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

:) ma exprim oare prea criptic? iti propun urmatorul test: du-te intr-un bar, sau online, poftim, ca sa nu te expui, si zi asa: sunt femeie casatorita, vreau sa ma fut sa ma razbun. numara sa vezi cate maini se ridica.

oricum, am zambit iar :) deci te futi cu unul impotriva principiilor tale doar ca sa nu te simti fraiera? adica dumneata iti incalci normele etice dupa care te ghidezi in viata doar ca sa iti incordezi muschii in fata oglinzii? (ca de aratat zisesi ca nu ii arati la nimeni) ma rog, zici ca ti-ai dat seama ca e o idee proasta. dar instinctul conteaza, impulsul initial. dumneata esti capabila de multe pare-mi-se. as zice sa analizezi un pic retrospectiv, ca poate nu esti ceea ce crezi ca esti. e doar o idee.

Da, te exprimi prea criptic pt majoritate si nu duci raționamentele până la capăt. Adică ești prea subtil si riști să fii neînțeles. Lasă că te completez eu:

1 nu se contrazice, mergând mai departe pe fir e evident că intrăm intr-o situație de cuplu in care fiecare vrea să înșele dar sa nu fie înșelat. Tocmai de aici apare imposibilitatea de comunicare.

2 asta reiese și din modul în care sunt percepute jigodiile. Ele pot servi scopului de mai sus, care pt tine nu există.

• Like 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Hai ca devine interesant. Dezbatere de opinii intre femei.

https://media.giphy.com/media/11vsrRFqhjOcKI/giphy.gif

Lasa floricelele si spune tu cum faci ( cand minti femeia) :)

Postat

Lasa floricelele si spune tu cum faci ( cand minti femeia) :)

Secret! :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Secret! :)

Nu spun nimanui, promit ! Stiu sa pastrez un secret.

Postat

Nu spun nimanui, promit ! Stiu sa pastrez un secret.

Perfect! Ti-l scriu in topicul asta. :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Nici o femeie nu reuseste.

Ba da. 

Vizitator ana paraschiv
Postat

Perfect! Ti-l scriu in topicul asta. :)

Astept.

Postat

Da, te exprimi prea criptic pt majoritate si nu duci raționamentele până la capăt. Adică ești prea subtil si riști să fii neînțeles. Lasă că te completez eu:

1 nu se contrazice, mergând mai departe pe fir e evident că intrăm intr-o situație de cuplu in care fiecare vrea să înșele dar sa nu fie înșelat. Tocmai de aici apare imposibilitatea de comunicare.

2 asta reiese și din modul în care sunt percepute jigodiile. Ele pot servi scopului de mai sus, care pt tine nu există.

plm, eu si cu ion barbu ce mai facem poezie matematica :)

as numi-o bun simt. argumentul pana la capat inseamna de cele mai multe ori epitet. iar asta mai nimeni nu inghite.

nu e vorba de scop. am vrut sa evidentiez ca e importanta prisma prin care privesti, dar realitatea e doar una.

in general (nu in subiectul de fata) e vorba de multa ipocrizie. toata lumea isi baga si-si scoate si rezolva si face in scris. ei, ce sa vezi, pe teren e un pic mai greu de aplicat teoria.

Postat

Spune-i, frate, ca vrea sa-nvete si el. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Daca n-a invatat pana la varsta asta... :)

• Like 1
  • Minus 1

Vizitator ana paraschiv
Postat

E foarte tarziu! E sub papucul nevestei. Gateste, spala si viseaza... :D

Dau cu aspiratorul si spal geamurile,plus ca  rufele nu se calca singure . Rusinica ! 

Are papuci din aia cu toc si cu puf .  

• Like 4
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...