sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 Mai baga-l cu capul sub patrefir din cand in cand Intra in secțiunea TV/TS si vezi cum se roagă in genunchi de homosexuali sa-l primeasca si cum o sa-i satisfacă el. 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 De aia tipa la femei si nu le plateste II plac doar femeile cu pula. 3 1 Link spre comentariu
Vizitator ruby_kiss Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 II plac doar femeile cu pula.Doamne fereste Parinte ... :slap2 fai te rog o slujba si adul inapoi cu picioarele pe pamant! 2 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Adu-l* 1 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 II plac doar femeile cu pula.thx pentru link, am vazut 15 18 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 Doamne fereste Parinte ... :slap2 fai te rog o slujba si adul inapoi cu picioarele pe pamant! Daca omul poftește la pula de ce sa ne băgam noi? 3 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 thx pentru link, am vazut Acolo nu este mare lucru,sa vezi ce comentarii are la recenzia unuia care povestește cum sugea pula unui travestit iar Caata spune ca isi dorește si el. 3 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Daca omul poftește la pula de ce sa ne băgam noi?Nu ne bagam parinte, daca omului ii lasa gura apa cand vede pula ca-i pofticios am observat 15 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Doamne fereste Parinte ... :slap2 fai te rog o slujba si adul inapoi cu picioarele pe pamant! Daca tu te cobori la nivelul acesta de discutie (circ) in loc sa-ti vezi de treaba si sa aduci niste progrese pe ici pe colo Si totusi sunt curios cine scrie postarile ? Tu sau "impresarul" ? :350x Daca si Cinestie a ajuns sa-ti tot posteze pozele pe aici , aiurea 20 9 Link spre comentariu
Vizitator ruby_kiss Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Daca tu te cobori la nivelul acesta de discutie (circ) in loc sa-ti vezi de treaba si sa aduci niste progrese pe ici pe colo Si totusi sunt curios cine scrie postarile ? Tu sau "impresarul" ? :350x Daca si Cinestie a ajuns sa-ti tot posteze pozele pe aici , aiurea Miky imi spui si mie te rog care e rolul tau la mine pe pagina ?Te rog sa nu mai scrii deloc ca scrii degeaba 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Miky imi spui si mie te rog care e rolul tau la mine pe pagina ?Te rog sa nu mai scrii deloc ca scrii degeaba Sa inteleg ca doar Cinestie are voie ? Eu ti-am expus doar o chestie logica , cam deranjanta dar asta e .....CSF.....NCSF ....scriu unde doresc , nu-mi ingradesti tu dreptul acesta . Oamenii intreaba incercand sa se informeze si se trezesc ca le tot raspunde Cinestie , ba mai nou iti distribuie si pozele pe aici intruna ....golanie curata .... ce mai :laugh2 Vezi sa nu ajunga topicul tau ca acela .....cinestie .....nu-i timpul trecut sa iei masuri 19 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Sa inteleg ca doar Cinestie are voie ? Eu ti-am expus doar o chestie logica , cam deranjanta dar asta e .....CSF.....NCSF ....scriu unde doresc , nu-mi ingradesti tu dreptul acesta . Oamenii intreaba incercand sa se informeze si se trezesc ca le tot raspunde Cinestie , ba mai nou iti distribuie si pozele pe aici intruna ....golanie curata .... ce mai :laugh2 Vezi sa nu ajunga topicul tau ca acela .....cinestie .....nu-i timpul trecut sa iei masuri Te-ai suparat ca vorbesc cu Pipilica sau ce ? 13 18 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Te-ai suparat ca vorbesc cu Pipilica sau ce ?Ce legatura are Pipilica in toata treaba ? Nu pricepi nimic ...chiar daca iti desenez te-am mai avertizat intr-un loc si tot nu ai priceput 19 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Ce legatura are Pipilica in toata treaba ? Nu pricepi nimic ...chiar daca iti desenez te-am mai avertizat intr-un loc si tot nu ai priceput tu nu ma poti avertiza pe mine cu nimic, imi poti spune pe pm daca ai ceva sa-mi spui cum nici eu nu te avertizez cu nimic ca te bagi in seama pe toate topicele fara sa faci nicio recenzie, cand am vrut sa-ti spun ceva nu m-am bagat peste tine ti-am scris pe pm 13 19 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 tu nu ma poti avertiza pe mine cu nimic, imi poti spune pe pm daca ai ceva sa-mi spui cum nici eu nu te avertizez cu nimic ca te bagi in seama pe toate topicele fara sa faci nicio recenzie, cand am vrut sa-ti spun ceva nu m-am bagat peste tine ti-am scris pe pm De ce sari asa de cur in sus ...ca nu am ce ascunde ca sa-ti trimit PM Te-ai enervat , este? 21 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 De ce sari asa de cur in sus ...ca nu am ce ascunde ca sa-ti trimit PM Te-ai enervat , este? iar incepi cu te-ai enervat? 15 19 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 iar incepi cu te-ai enervat? Crezi ca este atat de greu sa-mi dau seama ? Miros oamenii de la o posta departare PSu : Daca vreau sa fac recenzii , fac , dar nu vreau si am motivele mele (nu trebuie sa ti le explic tie) , iar de intervenit recapituleaza nitel si vezi la cate fete am intervenit eu pe topice , deci sunt in parametrii normali , zic . Tu esti ? 19 9 Link spre comentariu
Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 Miky,lasa-l. Doar lasa-l. Ce poti sa-i ceri? Daca pentru el nu e evident ca pur si simplu promoveaza anumite fete si le face up-uri non stop nu ai cum sa-l faci sa inteleaga. Iar fetelor le convine ca exista cineva care sa le faca serviciul asta, cu toate ca prin regulament zicea ca e interzis. Cand a fost banat prima data si imediat a revenit a demonstrat ca are ceva obsesie cu forumul asta, asa ca lasa-l... 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 Ce legatura are Pipilica in toata treaba ? Nu pricepi nimic ...chiar daca iti desenez te-am mai avertizat intr-un loc si tot nu ai priceput Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul. 4 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Crezi ca este atat de greu sa-mi dau seama ? Miros oamenii de la o posta departare PSu : Daca vreau sa fac recenzii , fac , dar nu vreau si am motivele mele (nu trebuie sa ti le explic tie) , iar de intervenit recapituleaza nitel si vezi la cate fete am intervenit eu pe topice , deci sunt in parametrii normali , zic . Tu esti ? si eu sunt 15 19 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul.Cu alte cuvinte cam asta am spus si eu 15 19 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Miky,lasa-l. Doar lasa-l. Ce poti sa-i ceri? Daca pentru el nu e evident ca pur si simplu promoveaza anumite fete si le face up-uri non stop nu ai cum sa-l faci sa inteleaga. Iar fetelor le convine ca exista cineva care sa le faca serviciul asta, cu toate ca prin regulament zicea ca e interzis. Cand a fost banat prima data si imediat a revenit a demonstrat ca are ceva obsesie cu forumul asta, asa ca lasa-l...Il las ce pot sa-i fac , doar nu-i ingradesc eu cu ceva accesul la platforma acesta ,doar ca uneori devine prea vizibil si deranjant Iar fatuca asta , Ruby , o fata fara prea multa experienta , se sesizeaza tot ea la adresa mea considerandu-ma hater . De ce nu spune acelasi lucru si la adresa lui ? PSu: cinestie, NU-MI DA PUNCTE PTR. SIMPLUL FAPT DE A-MI TINE GURA :laugh2 Nu sunt genul acela de om pervers si mincinos care se vinde ptr. niste amarate de puncte , ma sterg la fund cu ele , oricand . 20 9 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul.Pipilcă te stiu băiat lucid si cred că stii despre ce este vorba aici 1 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 Il las ce pot sa-i fac , doar nu-i ingradesc eu cu ceva accesul la platforma acesta ,doar ca uneori devine prea vizibil si deranjant Iar fatuca asta , Ruby , o fata fara prea multa experienta , se sesizeaza tot ea la adresa mea considerandu-ma hater . De ce nu spune acelasi lucru si la adresa lui ? PSu: cinestie, NU-MI DA PUNCTE PTR. SIMPLUL FAPT DE A-MI TINE GURA :laugh2 Nu sunt genul acela de om pervers si mincinos care se vinde ptr. niste amarate de puncte , ma sterg la fund cu ele , oricand .Îi convine lu' Ruby up-urile de la guță Tu eşti hater ca nu dai si tu up si să îi zici "te pup " 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Îi convine lu' Ruby up-urile de la guță Tu eşti hater ca nu dai si tu up si să îi zici "te pup "tu ce te bagi ca musca este treba mae si a lui Miky ,te-a gonit ala de pe topicul Andreei si ai aterizat aici ? 15 19 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum