Sari la conținut

#ruby_kiss 0729605997

Vizitator ruby_kiss

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Doamne fereste Parinte ... :slap2 :slap2 fai te rog o slujba si adul inapoi cu picioarele pe pamant! :laugh2

Daca tu te cobori la nivelul acesta de discutie (circ) in loc sa-ti vezi de treaba si sa aduci niste progrese pe ici pe colo  :hmmm

Si totusi sunt curios  cine scrie postarile ? Tu sau "impresarul" ? :350x 

Daca si  Cinestie a ajuns sa-ti  tot posteze pozele pe aici , aiurea    :angry

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator ruby_kiss
Reputație: 0

Daca tu te cobori la nivelul acesta de discutie (circ) in loc sa-ti vezi de treaba si sa aduci niste progrese pe ici pe colo  :hmmm

Si totusi sunt curios  cine scrie postarile ? Tu sau "impresarul" ? :350x 

Daca si  Cinestie a ajuns sa-ti  tot posteze pozele pe aici , aiurea    :angry

Miky imi spui si mie te rog care e rolul tau la mine pe pagina ?

Te rog sa nu mai scrii deloc ca scrii degeaba :)

• Like 1
Link spre comentariu

Miky imi spui si mie te rog care e rolul tau la mine pe pagina ?

Te rog sa nu mai scrii deloc ca scrii degeaba :)

Sa inteleg ca doar Cinestie are voie ? :laugh2

Eu ti-am expus doar o chestie logica , cam deranjanta dar asta e .....CSF.....NCSF ....scriu unde doresc , nu-mi ingradesti tu dreptul acesta .

Oamenii intreaba incercand sa se informeze si se trezesc ca  le tot raspunde Cinestie , ba mai nou iti distribuie si pozele pe aici intruna ....golanie curata .... ce mai  :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vezi sa nu ajunga topicul tau  ca acela .....cinestie .....nu-i timpul trecut sa iei masuri   :no2

• Like 19
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Sa inteleg ca doar Cinestie are voie ? :laugh2

Eu ti-am expus doar o chestie logica , cam deranjanta dar asta e .....CSF.....NCSF ....scriu unde doresc , nu-mi ingradesti tu dreptul acesta .

Oamenii intreaba incercand sa se informeze si se trezesc ca  le tot raspunde Cinestie , ba mai nou iti distribuie si pozele pe aici intruna ....golanie curata .... ce mai  :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vezi sa nu ajunga topicul tau  ca acela .....cinestie .....nu-i timpul trecut sa iei masuri   :no2

Te-ai suparat ca vorbesc cu Pipilica sau ce ?

• Like 13
  • Minus 18
Link spre comentariu

Te-ai suparat ca vorbesc cu Pipilica sau ce ?

Ce legatura are Pipilica in toata treaba ?  :no2  

Nu pricepi nimic ...chiar daca iti desenez   :slap2  te-am mai avertizat intr-un loc  si tot nu ai priceput   :no2 

• Like 19
  • Minus 9
Link spre comentariu

Nu pricepi nimic ...chiar daca iti desenez   :slap2  te-am mai avertizat intr-un loc  si tot nu ai priceput   :no2

tu nu ma poti avertiza pe mine cu nimic, imi poti spune pe pm daca ai ceva sa-mi spui cum nici eu nu te avertizez cu nimic ca te bagi in seama pe toate topicele fara sa faci nicio recenzie, cand am vrut sa-ti spun ceva nu m-am bagat peste tine ti-am scris pe pm 

• Like 13
  • Minus 19
Link spre comentariu

tu nu ma poti avertiza pe mine cu nimic, imi poti spune pe pm daca ai ceva sa-mi spui cum nici eu nu te avertizez cu nimic ca te bagi in seama pe toate topicele fara sa faci nicio recenzie, cand am vrut sa-ti spun ceva nu m-am bagat peste tine ti-am scris pe pm 

De ce sari asa de cur in sus ...ca nu am ce ascunde ca sa-ti trimit PM 

Te-ai enervat , este? :)

• Like 21
  • Minus 9
Link spre comentariu

iar incepi cu te-ai enervat?  :laugh2

Crezi ca  este atat de greu sa-mi dau seama ? Miros oamenii de la o posta departare   :laugh2

PSu : Daca vreau sa fac recenzii , fac , dar nu vreau si am motivele mele (nu trebuie sa ti le explic tie)  , iar de intervenit recapituleaza nitel si vezi la cate fete am intervenit eu pe topice , deci sunt in parametrii normali , zic . Tu esti ? :)

• Like 19
  • Minus 9
Link spre comentariu
Vizitator hartmann
Reputație: 0

Miky,lasa-l. Doar lasa-l. Ce poti sa-i ceri? Daca pentru el nu e evident ca pur si simplu promoveaza anumite fete si le face up-uri non stop nu ai cum sa-l faci sa inteleaga. Iar fetelor le convine ca exista cineva care sa le faca serviciul asta, cu toate ca prin regulament zicea ca e interzis. Cand a fost banat prima data si imediat a revenit a demonstrat ca are ceva obsesie cu forumul asta, asa ca lasa-l...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Crezi ca  este atat de greu sa-mi dau seama ? Miros oamenii de la o posta departare   :laugh2

PSu : Daca vreau sa fac recenzii , fac , dar nu vreau si am motivele mele (nu trebuie sa ti le explic tie)  , iar de intervenit recapituleaza nitel si vezi la cate fete am intervenit eu pe topice , deci sunt in parametrii normali , zic . Tu esti ? :)

si eu sunt  :blushing2

• Like 15
  • Minus 19
Link spre comentariu

Miky,lasa-l. Doar lasa-l. Ce poti sa-i ceri? Daca pentru el nu e evident ca pur si simplu promoveaza anumite fete si le face up-uri non stop nu ai cum sa-l faci sa inteleaga. Iar fetelor le convine ca exista cineva care sa le faca serviciul asta, cu toate ca prin regulament zicea ca e interzis. Cand a fost banat prima data si imediat a revenit a demonstrat ca are ceva obsesie cu forumul asta, asa ca lasa-l...

Il las ce pot sa-i fac , doar  nu-i ingradesc eu  cu ceva accesul la platforma acesta ,doar ca uneori devine prea vizibil si deranjant 

Iar fatuca asta , Ruby , o fata fara prea multa experienta , se sesizeaza tot ea la adresa mea considerandu-ma hater . De ce nu spune acelasi lucru si la adresa lui ?  :)

PSu: cinestie, NU-MI DA PUNCTE PTR. SIMPLUL FAPT DE A-MI TINE GURA  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu sunt genul acela de om pervers si mincinos care se vinde ptr. niste amarate de puncte  , ma sterg la fund cu ele , oricand .

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii

Il las ce pot sa-i fac , doar nu-i ingradesc eu cu ceva accesul la platforma acesta ,doar ca uneori devine prea vizibil si deranjant

Iar fatuca asta , Ruby , o fata fara prea multa experienta , se sesizeaza tot ea la adresa mea considerandu-ma hater . De ce nu spune acelasi lucru si la adresa lui ? :)

PSu: cinestie, NU-MI DA PUNCTE PTR. SIMPLUL FAPT DE A-MI TINE GURA :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu sunt genul acela de om pervers si mincinos care se vinde ptr. niste amarate de puncte , ma sterg la fund cu ele , oricand .

Îi convine lu' Ruby up-urile de la guță :laugh2

Tu eşti hater ca nu dai si tu up si să îi zici "te pup :kiss2 "

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...