Sari la conținut

Zona Buziasului

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Langa fostul novatim, sportivilor, o matura de 38 ani, cu forme, sani mari, oral si anilingus premium, 80 lei cu masaj. Merita dar e problema ca nu e serioasa cu programarile. Posibil regula celui care e la scara blocului

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Langa fostul novatim, sportivilor, o matura de 38 ani, cu forme, sani mari, oral si anilingus premium, 80 lei cu masaj. Merita dar e problema ca nu e serioasa cu programarile. Posibil regula celui care e la scara blocului

Un link cu poze sau telefon?
Postat

Pe dameza asta o știu e buna e de recomandat dar nu reușesc sa dau de ea. Tot închis are tel. Alta prin zona Buziasului dacă mai stiti

Postat

Asta ar fi in Buziasului,dar greu dai de ea(si eu ma chinui de o luna sa dau de ea).Am reusit sa vb cu ea la telefon,dar cica nu are acuma locatie.Mi-a zis ca lucreaza in weekend-uri  la hotel Mara ( I.I.de la Brad,zona Lipovei)

http://nimfomane.com/forum/topic/4896-adrianadoamna-40-0760143725/page-5

Cat despre dama ce am postat-o mai sus,greu dai de ea.Eu am fost saptamana trecuta la ea,si asa de bine m-am simtit (am ales NP),incat am vrut sa merg si a 2-a zi.Am incercat toata ziua sa o sun,si aveam telefonul inchis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.