Sari la conținut

0720594389 doamna sector 3

Postări Recomandate

Postat
Descriere

Doamna 38 ani, stilata, frumoasa , discreta, te astept la mine pentru a petrece clipe de relaxare intr-un ambient placut, fara graba. Oral neprotejat, 69, diverse fantezii(sarutari, mangaieri, etc.), normal protejat, diferite pozitii. 80 RON sau pentru o ora 150 RON. Vin si la tine sau la hotel pentru 200 RON ora. Ma poti gasi intre orele 10-21. Garantez ca vei reveni.

Anunturi recomandate

post-2-0-10594200-1486783974_thumb.jpg

post-2-0-63502700-1486783974_thumb.jpg

post-2-0-11860200-1486783975_thumb.jpg

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

bine face, mare parte nu stie sa deschide topicele si sa puna pozele

• Oras:Vartescoiu
  • Oras:Vartescoiu
Postat

Sunat titulara. Activeaza conform spuselor la Piata Trapezului, pe 1 Decembrie. Am stabilit ca vin in 15 min. Evident ca nu a mai raspuns la telefon cand am ajuns la bloc. Tipul de futelnita pe banda rulanta. Primul venit intra la aparat. No comment. De evitat. Chiar imi pare rau dupa benzina si timpul pierdut pana acolo.

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Serios? E pe principiul primul venit primul servit? Ce urat....nu arata rau. Cred ca mi pun o perna si o patuta in scara blocului poate reusesc sa ajung la ea :))

Postat

Salutare,

Vazand pozele doamnei si fiind in zona, am sunat pentru informatii si programare. Mi-a spus ca o gasesc la 1 decembrie, vis-a-vis de mega image, e singura in locatie, pozele sunt reale si ca pret e 150 lei pentru o ora. I-am spus ca ajung in 20 de min si ca o sun dupa ce ma parchez...toate bune si frumoase doar ca nu a mai rapuns la telefon.

Pentru mine e teapa si propun sa fie trecuta la evitate.

O zi buna tuturor.

• Like 2
Postat

O sa incerc sa ajung si eu la ea. sper sa nu fie tepara cum a spus alex. Si mai ales sa nu existe surprize cu barbati prin casa :))

Postat

Dragi colegi,

Fiind in zona, am zis sa mai fac o incercare la doamna din topic. De data asta i-am spus ca sunt parcat si ce sa vezi...am avut noroc si am punctat la dansa.

Ca de obicei, actiunea ramane intre mine si ea, nu o sa detaliez prea mult.

Ca note:

Locatie: 6-7 (pentru ca e aproape de mine, garsoniera e mica, baia e mica cu dusul la chiuveta...)

Aspect: 7 pozele suny ale ei, dar o avantajeaza mult. (are o cezariana care se vede ciudat). Sanii moi, comestibili, fundul moale, usoare probleme la dantura, partea de jos, dansa stie de probleme si incearca sa le ascunda vorbind in jos...

Servicii: oral 7 se ajuta de mana, un pic de atentiue la oute...dar nu prea multa. (face neproteja

Normal 9 este foarte stramta...si nu sunt un mascul feroce cu madularul lui Titus Steel...

Pret: 100 fin, 150 ora...

Recomand doar celor ce sunt in zona si vor ceva repede.

Scriu de pe telefon, asa ca imi cer scuze de eventuale greseli.

• Like 5
Postat

Dragi colegi,

Fiind in zona, am zis sa mai fac o incercare la doamna din topic. De data asta i-am spus ca sunt parcat si ce sa vezi...am avut noroc si am punctat la dansa.

Ca note:

Locatie: 6-7 (pentru ca e aproape de mine, garsoniera e mica, baia e mica cu dusul la chiuveta...)

Aspect: 7 pozele suny ale ei, dar o avantajeaza mult. (are o cezariana care se vede ciudat). Sanii moi, comestibili, fundul moale, usoare probleme la dantura, partea de jos, dansa stie de probleme si incearca sa le ascunda vorbind in jos...

Servicii: oral 7 se ajuta de mana, un pic de atentiue la oute...dar nu prea multa. (face neproteja

Normal 9 este foarte stramta...si nu sunt un mascul feroce cu madularul lui Titus Steel...

Salut! Locatia e cumva in blocurile de garsoniere, acelea confort 3? Cum e ca ai atitudine?
  • Like 1
  • Oras:.....
  • Oras:.....
Postat

Dragi colegi,

Ca note:

ai vazut si sanii toxici :laugh2

Postat

@ dan pulea: M-am referit la faptul ca sunt buni de jucat cu ei :)

@ sorsor7: nu stiu daca e neserioasa sau nu stie cum sa isi gestioneze programarile...cred ca e pe principiul primul sosit, primul servit. Prima oara am sunat si am spus ca ajung in 20 de min apoi nu a mai raspuns la tel...a doua oara a raspuns si m-a indrumat imediat. Repet, nu stiu daca e de recomandat sau nu...e buna doar daca esti in zona si vrei ceva altfel, la tariful de 100 fin, gasesti mult mai bine daca vii spre centru.

Spor la treaba

• Like 1
Postat

Adevaaaaaaraaaattt :) pozele astea o avantajează...realitatea îți trage palme! O carditoare cu diplomă! Vai am un fund bombat, sânii nr 3 si fermi! Sunt o femeie frumoasă, o să-ți place!

Plm...are o mana de cur, fleașcă! Țâțe, idem...fleașcă! Sprâncene tatuate-arata oribil! F scumpa pt cum arată! Metrou 1 decembrie, scara cu optica medicala, et. six :)!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

S'ltare baietii...

Nu am mai facut nici o recenzie de ceva timp asa ca in seara asta m-am gandit sa scriu 2recenzii despre 2 doamne, una dintre ele fiind aici despre protagonista acestui topic.

Am fost de 2 ori la ea, de fiecare data intr-o seara de duminica.La telefon este destul de scurta si la obiect.De fiecare data cand am fost la ea si-a respectat programarile nefiind nevoit sa astept.Locatia se afla la metrou 1 decembrie, garsoniera confort 2 fara prea mult lux, este stradala si foarte accesibila.De fiecare data cand am fost ma primit intr-o rochita pe tocuri.Pozele o avantajeaza dar nu este de speriat, isi arata varsta, undeva in jur de 45 de ani zic eu,slaba, miniona,nu prea are nici cur nici tate....Cam greu cu vorbitul, ii cam scoti vorbele cu clestele din gura iar pe langa asta are o problema mare cu telefonul, il butoneaza non stop, iar cand nu il butoneaza vb la el(a doua oara dupa ce am terminat la un min si-a sunat barbatul si cat am fumat o tigara a tot vb cu el, abia cand m-am imbracat sa plec a incheiat discutia.)Lasand la o parte chestiile astea cand incepi partida se transforma intr-o adevarata amanta(cel putin asa a fost cu mine de fiecare data)sarutari pasionale, mangaieri, oral neprotejat executata destul de binisor.Profitand de faptul ca nu are mai mult de 50 de kile cu spaga de la mine iar eu nefiind micut din fire i-am traso de fiecare data in ''aer'' :crazylove ,am luat-o in brate si i-am tot dat pana i-au sarit capacele si ei si mie :shy: + o pozitie de capra si cam asta a fost actiunea.Ca un aspect final va pot spune ca nu si-a facut dush dupa nici o partida.De recomandat nu stiu ce sa va zic, daca nu ar fii asa de rece inainte si dupa, ar invata sa respecte mai mult clientul si ar mai umbla la iginena(ma refer la partea cu dushul pentru ca alte lucruri dubuioase nu am observat si nu am simtit) as recomanda-o.Poate pe viitor o sa isi mai schimbe din atitudine.

Note

Pret 80 fin 150 ora 

Locatie 6-7

Aspect 7

Oral neprotejat-7

Normal protejat -8

Gfe- per total 7, daca as da o nota doar pe timpul actiunii 9

De revenit..poate da, dar nu sunt sigur

• Like 3
Postat

S'ltare baietii...

Nu am mai facut nici o recenzie de ceva timp asa ca in seara asta m-am gandit sa scriu 2recenzii despre 2 doamne, una dintre ele fiind aici despre protagonista acestui topic.

Am fost de 2 ori la ea, de fiecare data intr-o seara de duminica.La telefon este destul de scurta si la obiect.De fiecare data cand am fost la ea si-a respectat programarile nefiind nevoit sa astept.Locatia se afla la metrou 1 decembrie, garsoniera confort 2 fara prea mult lux, este stradala si foarte accesibila.De fiecare data cand am fost ma primit intr-o rochita pe tocuri.Pozele o avantajeaza dar nu este de speriat, isi arata varsta, undeva in jur de 45 de ani zic eu,slaba, miniona,nu prea are nici cur nici tate....Cam greu cu vorbitul, ii cam scoti vorbele cu clestele din gura iar pe langa asta are o problema mare cu telefonul, il butoneaza non stop, iar cand nu il butoneaza vb la el(a doua oara dupa ce am terminat la un min si-a sunat barbatul si cat am fumat o tigara a tot vb cu el, abia cand m-am imbracat sa plec a incheiat discutia.)Lasand la o parte chestiile astea cand incepi partida se transforma intr-o adevarata amanta(cel putin asa a fost cu mine de fiecare data)sarutari pasionale, mangaieri, oral neprotejat executata destul de binisor.Profitand de faptul ca nu are mai mult de 50 de kile cu spaga de la mine iar eu nefiind micut din fire i-am traso de fiecare data in ''aer'' :crazylove ,am luat-o in brate si i-am tot dat pana i-au sarit capacele si ei si mie :shy: + o pozitie de capra si cam asta a fost actiunea.Ca un aspect final va pot spune ca nu si-a facut dush dupa nici o partida.De recomandat nu stiu ce sa va zic, daca nu ar fii asa de rece inainte si dupa, ar invata sa respecte mai mult clientul si ar mai umbla la iginena(ma refer la partea cu dushul pentru ca alte lucruri dubuioase nu am observat si nu am simtit) as recomanda-o.Poate pe viitor o sa isi mai schimbe din atitudine.

Note

Pret 80 fin 150 ora

Locatie 6-7

Aspect 7

Oral neprotejat-7

Normal protejat -8

Gfe- per total 7, daca as da o nota doar pe timpul actiunii 9

De revenit..poate da, dar nu sunt sigur

Salut! La fata cum ti se pare? E draguta macar? Imi imaginez ca nu e vreo gagica la varsta ei dar macar sa nu te sperie. :)) si inca ceva: pozele sunt reale? Vad ca a micsorat tariful.

Postat

Dragi colegi,

Ca note:

Am vizitat-o si recenzat-o si eu. Era intr-o garsoniera la Dristor, langa Mc Donald, et 1...e fosta cadru didactic...la acea vreme eu i-am spus ca tarifele sunt sus rau, in ideea ca intelege, dar ma rog ea face ce crede. Fata e corecta dar varsta se vede, pozele o avantajeaza
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...