mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 ... eventual Mada... sau ieventual fasim o postaio,amelia,larisssa,anonna si o bagam si pi crissu in gramada cie zisi,ti tini linba ?
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Mai, Anemona mi se pare cea mai volubila, Larisea e singura care are si poze si dap, fundicul e e superapetisant... iar Crissu nu stiu daca e in asentiment cu fantezia asta si de unde a aparut. Dar da, in teorie experienta mi ae pare provocatoare... vorbim strict de anilingus ?
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Postat Februarie 10, 2017 Fetelor dar va gândiți doar la voi.... Mai bine eu zic sa-l punem pe mod_gl cu limba in sus si restul facem noi... ca la timbre. 2
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Sie lasa cu viol
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Nici chiar asa... propunerea cu patru d-soare... mi se pare suficienta... Nu-s elicopter ! 1
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Anemona, Larisa si Mada... ar fi chiar dragut
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Cie sa zic,nu ai gusturi rieli
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Dragut ! Poi dap, ma tine limba asa... gen fecasitting cu schimbare dupa orgasm ...
larisssa Reputație: 8905 Postat Februarie 10, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Februarie 10, 2017 Nu ști ce pierzi dacă nu lupți pentru Amelia! Dincolo de masca rigida și tăioasă e un suflet sensibil și cald și blând. ..care așteaptă sa fie mângâiat de atingerea suava a unei limbi aspre și experimentate! 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Mai alies cald 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Februarie 10, 2017 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Februarie 10, 2017 Stai așa, ca tu ajunsași la orgasm deja și noi nici n-am început! Anona, ce facem cu baietul aista, ca nu i-ai dat nici măcar o lecție și deja vrea sa ofere orgasne pe banda rulantă! Îl lăsăm așa, doar cu vorba? Mada , sa nu ne lași la greu ,ramai în formație ca altfel îi vai de cururile noastre, la propriu! 2
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Fara "lupte", Larisa... doar propunerea mea e "sa va iau cu frumuselul" )... daca si voi gasiti interesant, atunci organizam cu drag ! http://www.redtube.com/253075
ssylver Reputație: 5207 Postat Februarie 10, 2017 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 10, 2017 Nu ști ce pierzi dacă nu lupți pentru Amelia! Dincolo de masca rigida și tăioasă e un suflet sensibil și cald și blând. ..care așteaptă sa fie mângâiat de atingerea suava a unei limbi aspre și experimentate! hmm.. incerci.. si incerci.. da' nu prea iti iese vezi ca il dai de gol si pe johnel (ti-am subliniat cuvantu' mai sus - probabil nici nu te-ai prins )mda.. apropo.. vezi ca nu prea te ti de cuvant referitor la anunturile care le postezi la tine pe "toping".. postai ca esti disponibila pana la ora 19 acum 1-2 weekend-uri.. inainte de ora 18 m-ai zis la tel ca te-am sunat dupa program eh.. e doar o constatare, nu o plangere p.s.: sper ca nu v-am stricat joaca 3 1
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Nu ști ce pierzi dacă nu lupți pentru Amelia! Dincolo de masca rigida și tăioasă e un suflet sensibil și cald și blând. ..care așteaptă sa fie mângâiat de atingerea suava a unei limbi aspre și experimentate!Larisa, tu accepti si penetrare cu limba ?
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 10, 2017 Dar tu, Mada ?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 11, 2017 Eu zic ca pentru el as renunta sa mai dau lectii, stie baiatu' ce zice si ce va face. Doar ca in loc de Anonna , Larisssa, Mada, eu formatiunea as pune-o in forma Larisssa, Mada, Anonna. De ce eu ultima? Pentru ca nu as vrea sa va privez de placerea limbilor in gaoz, exista riscul sa-l asfixiez cu bucile. De ce Mada la mijloc? Elementul surpriza nu stica nicioadata. Larisssa prima? eeee, uite asa ar trebui sa fie ! 6 2
mod_gl Reputație: 19 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Galati, Bucuresti Oras:Galati, Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 Multumesc pentru apreciere, Anonna ! Dar n-as vrea sa renunti la a-mi da lectii. Placerea experientei in formatie este si de a ma stii privit de voi. Sigur, putem incepe cu Larisa - vazut pozele cu fundicul ei si mi-au placut maxim. Tu, ai putea face scenariul de pe margine, sa alegi pzitiile in care sa o ling pe Larisa, sa-mi spui cand si cum sa insist, sa-mu arati cum doresti tu, in timp ce o ling pe ea...Despre ce element surpriza vorbesti ? Tu, vrei facefuck, ce sa inteleg ?
crissu Reputație: 4142 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 sau ieventual fasim o postaio,amelia,larisssa,anonna si o bagam si pi crissu in gramada cie zisi,ti tini linba ?Mulțumesc pentru gândurile tale pentru mine, însă aş participa doar ca spectatoare...Este de neratat un asemenea spectacol, în mod special dacă participi tu și amelia (nu v-am văzut la ochișori de mult) si Anonna nu e prea aproape(deja mi-e dor de ea),eu vin cu floricelele și cu cafeaua! 3
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 11, 2017 Mulțumesc pentru gândurile tale pentru mine, însă aş participa doar ca spectatoare...Este de neratat un asemenea spectacol, în mod special dacă participi tu și amelia (nu v-am văzut la ochișori de mult) si Anonna nu e prea aproape(deja mi-e dor de ea),eu vin cu floricelele și cu cafeaua! tradatoareo, cine ti-a zis ca nu-s prea aproape ? la 2 strazi de tine sunt 5 2
rr92 Reputație: 147 Postat Februarie 11, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 11, 2017 Doamne cata labutza si ce scenarii are in cap ... mod gl esti cel mai tare le-ai dat gata
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 11, 2017 eu deja sunt .... fleasca
crissu Reputație: 4142 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 sau ieventual fasim o postaio,amelia,larisssa,anonna si o bagam si pi crissu in gramadacie zisi,ti tini linba ? @mada69 se pare ca bagandu-ma si pe mine in gramada, ii face (pe anumiti utilizatori) sa creada ca aniligusul e o actiune pe care o practic si accept, ceea ce e foarte departe de adevar... 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 @mada69 se pare ca bagandu-ma si pe mine in gramada, ii face (pe anumiti utilizatori) sa creada ca aniligusul e o actiune pe care o practic si accept, ceea ce e foarte departe de adevar...Pi buni fata ?Ti intilieg,stu cum ie ca si io primiesc propunieri in pm))
crissu Reputație: 4142 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 Pi buni fata ?Ti intilieg,stu cum ie ca si io primiesc propunieri in pm ))Da fata... dar tu nu esti acuzata ca minti
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2017 Da fata... dar tu nu esti acuzata ca minti Si nu liai zis,sa ti pupie in fund cari credi ca tu minti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum