Sari la conținut

ANILINGUS

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

... eventual Mada... :)

sau ieventual fasim o posta

io,amelia,larisssa,anonna si o bagam si pi crissu in gramada

cie zisi,ti tini linba ?

:)

• Oras:Galati, Bucuresti
Postat

Mai, Anemona mi se pare cea mai volubila, Larisea e singura care are si poze si dap, fundicul e e superapetisant... iar Crissu nu stiu daca e in asentiment cu fantezia asta si de unde a aparut. Dar da, in teorie experienta mi ae pare provocatoare... vorbim strict de anilingus ?

Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Fetelor dar va gândiți doar la voi.... :(

Mai bine eu zic sa-l punem pe mod_gl cu limba in sus si restul facem noi... ca la timbre. ;)

• Like 2
Postat

Nici chiar asa... propunerea cu patru d-soare... mi se pare suficienta... Nu-s elicopter ! :)

• Like 1
Postat

Anemona, Larisa si Mada... ar fi chiar dragut :)

Postat
:) Dragut ! Poi dap, ma tine limba asa... gen fecasitting cu schimbare dupa orgasm :)...
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu ști ce pierzi dacă nu lupți pentru Amelia! Dincolo de masca rigida și tăioasă e un suflet sensibil și cald și blând. ..care așteaptă sa fie mângâiat de atingerea suava a unei limbi aspre și experimentate!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai așa, ca tu ajunsași la orgasm deja și noi nici n-am început!

Anona, ce facem cu baietul aista, ca nu i-ai dat nici măcar o lecție și deja vrea sa ofere orgasne pe banda rulantă! Îl lăsăm așa, doar cu vorba?

Mada , sa nu ne lași la greu ,ramai în formație ca altfel îi vai de cururile noastre, la propriu!

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Nu ști ce pierzi dacă nu lupți pentru Amelia! Dincolo de masca rigida și tăioasă e un suflet sensibil și cald și blând. ..care așteaptă sa fie mângâiat de atingerea suava a unei limbi aspre și experimentate!

hmm.. incerci.. si incerci.. da' nu prea iti iese :) vezi ca il dai de gol si pe johnel (ti-am subliniat cuvantu' mai sus - probabil nici nu te-ai prins :D)

mda.. apropo.. vezi ca nu prea te ti de cuvant referitor la anunturile care le postezi la tine pe "toping".. postai ca esti disponibila pana la ora 19 acum 1-2 weekend-uri.. inainte de ora 18 m-ai zis la tel ca te-am sunat dupa program :D eh.. e doar o constatare, nu o plangere :)  :rax2

p.s.: sper ca nu v-am stricat joaca  :pepsi :rax2

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Larisa, tu accepti si penetrare cu limba ?

Postat

Eu zic ca pentru el as renunta sa mai dau lectii, stie baiatu' ce zice si ce va face.

Doar ca in loc de Anonna , Larisssa, Mada, eu formatiunea as pune-o in forma Larisssa, Mada, Anonna. De ce eu ultima? Pentru ca nu as vrea sa va privez de placerea limbilor in gaoz, exista riscul sa-l asfixiez cu bucile. De ce Mada la mijloc? Elementul surpriza nu stica nicioadata. Larisssa prima? eeee, uite asa ar trebui sa fie !

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Multumesc pentru apreciere, Anonna ! :)

Dar n-as vrea sa renunti la a-mi da lectii. Placerea experientei in formatie este si de a

ma stii privit de voi. Sigur, putem incepe cu Larisa - vazut pozele cu fundicul ei si mi-au placut maxim. Tu, ai putea face scenariul de pe margine, sa alegi pzitiile in care sa o ling pe Larisa, sa-mi spui cand si cum sa insist, sa-mu arati cum doresti tu, in timp ce o ling pe ea...:)

Despre ce element surpriza vorbesti ? Tu, vrei facefuck, ce sa inteleg ?

Postat

cie zisi,ti tini linba ?

Mulțumesc pentru gândurile tale pentru mine, însă aş participa doar ca spectatoare...Este de neratat un asemenea spectacol, în mod special dacă participi tu și amelia (nu v-am văzut la ochișori de mult) si Anonna nu e prea aproape(deja mi-e dor de ea),eu vin cu floricelele și cu cafeaua!
  • Like 3
Postat

Mulțumesc pentru gândurile tale pentru mine, însă aş participa doar ca spectatoare...Este de neratat un asemenea spectacol, în mod special dacă participi tu și amelia (nu v-am văzut la ochișori de mult) si Anonna nu e prea aproape(deja mi-e dor de ea),eu vin cu floricelele și cu cafeaua!

tradatoareo, cine ti-a zis ca nu-s prea aproape ? 

la 2 strazi de tine sunt :) 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Doamne cata labutza si ce scenarii are in cap ... mod gl esti cel mai tare le-ai dat gata

Postat

cie zisi,ti tini linba ?

@mada69 se pare ca bagandu-ma si pe mine in gramada, ii face (pe anumiti utilizatori) sa creada ca aniligusul e o actiune pe care o practic si accept, ceea ce e foarte departe de adevar...

• Like 1
Postat

@mada69 se pare ca bagandu-ma si pe mine in gramada, ii face (pe anumiti utilizatori) sa creada ca aniligusul e o actiune pe care o practic si accept, ceea ce e foarte departe de adevar...

Pi buni fata ?

Ti intilieg,stu cum ie ca si io primiesc propunieri in pm

:)))

Postat

Pi buni fata ?

Ti intilieg,stu cum ie ca si io primiesc propunieri in pm

:)))

Da fata... dar tu nu esti acuzata ca minti  :no2

Postat

Da fata... dar tu nu esti acuzata ca minti :no2

Si nu liai zis,sa ti pupie in fund cari credi ca tu minti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...