Sari la conținut

sfat pentru o femeie in cautare de femei

Vizitator tilo

Postări Recomandate

Vizitator tilo
Reputație: 0
Postat

sunt tilo 26 de ani, bruneta, 180 cm, par lung; forme.... hm rotunde, normale 65 de kg.

doresc sa cunosc femei dar nu pentru relatii de lunga durata.

nu am gasit nici un site cu aceasta tema decat acesta. si femeile isi doresc sa mearga la femei sau la masaj erotic. as vrea sa stiu locurile in care pot merge si eu

Vizitator oly
Postat

sunt tilo 26 de ani, bruneta, 180 cm, par lung; forme.... hm rotunde, normale 65 de kg.

doresc sa cunosc femei dar nu pentru relatii de lunga durata.

nu am gasit nici un site cu aceasta tema decat acesta. si femeile isi doresc sa mearga la femei sau la masaj erotic. as vrea sa stiu locurile in care pot merge si eu

Nu stiam ca tema acestui site este "femei cauta femei".Sau asa o fi si sunt eu...nascut mai devreme...

Vizitator tilo
Postat

Nu stiam ca tema acestui site este "femei cauta femei".Sau asa o fi si sunt eu...nascut mai devreme...

ma ref la un sit deschis pe astfel de discutii. daca tot o sa continuati sa ma impungeti ma voi retrage. e mai usor sa spuneti ca prezenta mea va deranjeaza .

Vizitator oly
Postat

Nu are nimeni nimic cu tine.

pupici.P.S. daca gasesti ceva care iti place nici nu vreau sa fiu intre voi. :P

Vizitator Cautatorul
Postat

ma ref la un sit deschis pe astfel de discutii. daca tot o sa continuati sa ma impungeti ma voi retrage. e mai usor sa spuneti ca prezenta mea va deranjeaza .

Fratilor, lasati fata in pace... se pare ca vrea sa fie linsa si nu impunsa :couple ... primul confrate cu :movingthem1 si voi va luati de ea??? Eu vreau sa citesc o recenzie asa ca promit sa pun :chainsaw pe cei care nu o lasa in pace.

Vizitator Raffaello
Postat

:laugh2

Ati belit-o baieti cu maestrul @cautatorul !! Mi-era dor de drujba lui !

Sincer , si eu sunt curios cand va putea fi citita prima recenzie a unui "confrate" feminin !!

Succes @tilo !

• Oras:V. B. L.
Postat

este o practica normala "afara".la un simplu search pe goagal sunt milioane de astfel de anunturi,plus si altele care vad ca aici par ciudate.Ceva de genul :

women seeking women

women seeking men

men seeking women

strictly platonic

misc romance

casual encounters

missed connections

rants and raves

@Tilo,astept sa spargi gheata si sa savurezi partida :D

Postat

:))

Daca nu ma baneaza baietii pana atunci pe vreun motiv inventat - ca aud din surse ca asa ar umbla vorba, cica fac prea multe valuri si deranjez (sper totusi, ca cei care ati fost de acord cu mine "sa continuati lupta" :)) - si eventual sa cereti si niste explicatii)- promit sa fiu f exigent cu recenziile domnisoarei si sa caut cu lupa orice inadvertenta...

Daca asta se va traduce intr-o confruntare cu @Cautatorul - fie!

E un confrate care chiar imi e simpatic, dar cand vine vorba de principii nu ma dau in spate nici macar din fata baietilor cu mitraliere! ;)

Asadar, "mult succes, tilo" indeed. :D

Vizitator oly
Postat

:laugh2

Ati belit-o baieti cu maestrul @cautatorul !! Mi-era dor de drujba lui !

Sincer , si eu sunt curios cand va putea fi citita prima recenzie a unui "confrate" feminin !!

Succes @tilo !

Pentru mine nu este suficient doar sa citesc prima recenzie ( asta se poate usor,la ce imaginatie si inteligenta are tilo),suficient ar fi ca de fatza sa fie cel putin 2 membri din categoria curvar ucenic si 3 membri de la serious contributor in sus,pentru credibilitate :)))

Asteptam si voluntarii.

Vizitator tilo
Postat

Pentru mine nu este suficient doar sa citesc prima recenzie ( asta se poate usor,la ce imaginatie si inteligenta are tilo),suficient ar fi ca de fatza sa fie cel putin 2 membri din categoria curvar ucenic si 3 membri de la serious contributor in sus,pentru credibilitate :)))

Asteptam si voluntarii.

din moment ce tu ai fost cu ideea tu trebuie sa fi unul din voluntari

si astept si un moderator si mergem impreuna nu este nici o pb

Vizitator Cautatorul
Postat

oly, de ce plagiezi????Raffaello si cu mine ne-am oferit primii.... JOS PLAGIATORII SI PROFITORII

Vizitator telegrafistull
Postat

Stimati Confrati, pana o sa apuce stimata noastra "confrata" sa faca o recenzie, o sa ajunga topicul asta de 30 de pagini, fac pariu ca se amuza copios de ce se mai scrie p-aici...

Trebuie sa recunosc ca si eu am fost tentat sa-i raspund la intrebarea din titlul primului text din blog, imaginandu-mi ca intrebarea imi era adresata (a dracu imagine, va spun), am preferat sa trec peste, scopul prezentei in randul nostru fiind altul, nu acela de a experimenta trairi cu vreunul din membrii de sex opus...

Indraznesc doar sa intreb ce orientare sexuala are noul nostru "confrate", daca intrebarea este prea indiscreta, rog a fi ignorata, multumesc...

Stima

Vizitator oly
Postat

oly, de ce plagiezi????Raffaello si cu mine ne-am oferit primii.... JOS PLAGIATORII SI PROFITORII

Mai sunt locuri :)))...recenzia va veni cand se vor ocupa locurile.Hai prieteni,mai sunt doua locuri.

din moment ce tu ai fost cu ideea tu trebuie sa fi unul din voluntari

si astept si un moderator si mergem impreuna nu este nici o pb

Ma anunti.Dar am o rugaminte. Sa fac si eu recenzie in calitate de.....privitor.

Vizitator tilo
Postat

Stimati Confrati, pana o sa apuce stimata noastra "confrata" sa faca o recenzie, o sa ajunga topicul asta de 30 de pagini, fac pariu ca se amuza copios de ce se mai scrie p-aici...

Trebuie sa recunosc ca si eu am fost tentat sa-i raspund la intrebarea din titlul primului text din blog, imaginandu-mi ca intrebarea imi era adresata (a dracu imagine, va spun), am preferat sa trec peste, scopul prezentei in randul nostru fiind altul, nu acela de a experimenta trairi cu vreunul din membrii de sex opus...

Indraznesc doar sa intreb ce orientare sexuala are noul nostru "confrate", daca intrebarea este prea indiscreta, rog a fi ignorata, multumesc...

Stima

dupa cum obs am fost scurta si la obiect saptamana asta ma voi programa la roxy daca va fi de acord

Vizitator telegrafistull
Postat

No, ashe!

foarte frumos, inspirata alegere, in alt topic am facut si eu aceeasi propunere, se pare ca avem aceleasi gusturi... :bravo

Asteptam recenzia...

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

@tilo
am sters postarea ta caci ai mai scris-o si in alt thread.
Daca esti intr-adevar decisa si vrei stergerea contului te rog sa o faci la sectiunea potrivita si anume la :

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator tilo
Postat

@tilo
am sters postarea ta caci ai mai scris-o si in alt thread.
Daca esti intr-adevar decisa si vrei stergerea contului te rog sa o faci la sectiunea potrivita si anume la :

pai am inncercat dar scrie topic inchis. te rog sterge-mi contul

Postat

tilo,sper sa ma insel eu...dar te-ai jucat putin cu noi....cam prost regizat....,dar la un momendat ai reusit sa te redresezi ....apoi ai dat-o in SF-uri....gen accepti voluntari...cand a devenit mai serios ai gasit un "motiv" sa iesi de aici...Bafta

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...