ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 5, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 5, 2017 eu merg pe masajul cu finalizare,de ce masaj cu finalizare? MASAJUL-este una din cele mai utilizate tehnici de relaxare,un refugiu din stresul cotidianAtentie insa un maseur care nu detine cursuri in domeniu va poate face mai mult rau decat bine,pt ca exista locuri pe corp unde este interzis masajul!!!Exista multe tipuri de masaj,cel mai cunoscut fiind MASAJUL DE RELAXARE.,si aici putem sa-l subnumim masajul erotic,senzual care nu are nici-o legatura cu masajul normal,pt ca acest tip de masaj este menit sa starneasca pasiunea,sa trezeasca simturile si in final sa se termine cu explozie de senzatii si cu un orgasm pe masura. DECI cine e pt masajul cu finalizare? EU DA! 4
pow3r Reputație: 9 Postat Februarie 5, 2017 Oras:resita Oras:resita Postat Februarie 5, 2017 Si eu maine o sa ajung la tine pentru un masaj cu finalizare.
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 5, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 5, 2017 Si eu maine o sa ajung la tine pentru un masaj cu finalizare.te astept cu drag,o zi placuta,puuup
neymar44 Reputație: 265 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 depinde cum se face finalizarea, daca e prin laba mai bine lipsa, aia oricine poate sa o faca si gratis
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 6, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 6, 2017 depinde cum se face finalizarea, daca e prin laba mai bine lipsa, aia oricine poate sa o faca si gratisbuna! finalizarea poate fi manuala,orala,normala--tu faci alegerea,o zi placuta sa ai 1
neymar44 Reputație: 265 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 buna! finalizarea poate fi manuala,orala,normala--tu faci alegerea,o zi placuta sa aise poate sa te ating pe sani in timpul masajului de relaxare?
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 6, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 6, 2017 se poate sa te ating pe sani in timpul masajului de relaxare?buna! da,si nu numai,ma poti atinge peste tot,pup,o zi buna
neymar44 Reputație: 265 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2017 buna! da,si nu numai,ma poti atinge peste tot,pup,o zi bunapot sa te dezbrac?
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 6, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 6, 2017 pot sa te dezbrac?o sa vezi cand vei veni,o seara placuta sa ai,pup
vigarosu Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 buna! cit ma costa o ora cu 2 finalizari oral si normal?????
xxx.xxx.xxx Reputație: 81 Postat Februarie 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Februarie 12, 2017 un cuplu fata si baiat primesti la masaj?
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 12, 2017 buna! cit ma costa o ora cu 2 finalizari oral si normal?????buna! la mine tratamentul este urmatorul pt o ora: masaj de relaxare,o finalizare manuala in timpul masajului ,sau nu,este la alegere,apoi finalizarea dorita,multumesc pt intelegere( pretul 200 ron),o seara placuta
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 12, 2017 un cuplu fata si baiat primesti la masaj? buna! pot sa va primesc pe amandoi,dar ma voi ocupa mai intai de EA,in timp ce tu poti privi linistit,apoi ma voi ocupa si de tine ,,,dar pt detalii mai bine suni la 0771672635,o seara placuta
football club barcelona Reputație: 4 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Undeva departe Oras:Undeva departe Postat Februarie 12, 2017 buna! la mine tratamentul este urmatorul pt o ora: masaj de relaxare,o finalizare manuala in timpul masajului ,sau nu,este la alegere,apoi finalizarea dorita,multumesc pt intelegere( pretul 200 ron),o seara placutadar O+N fara masaj? sa zicem 30-40 minute doar sex, fara masaj... daca da la ce pret
ramona74 Reputație: 106 Postat Februarie 13, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Februarie 13, 2017 dar O+N fara masaj? sa zicem 30-40 minute doar sex, fara masaj... daca da la ce pretbuna! nu este modul meu de a lucra,imi pare rau! exact cum spuneam mai sus si in toate anunturile mele,baza este MASAJUL,o zi placuta sa ai
cosmin1989 Reputație: 56 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Postat Martie 7, 2017 buna! nu este modul meu de a lucra,imi pare rau! exact cum spuneam mai sus si in toate anunturile mele,baza este MASAJUL,o zi placuta sa aibuna ziua, sarut pe gura acceptati?
ramona74 Reputație: 106 Postat Martie 7, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 7, 2017 buna ziua, sarut pe gura acceptati?buna! depinde
loveboy22 Reputație: 40 Postat Martie 11, 2017 Postat Martie 11, 2017 buna. accepti 2 finalizari in cadrul unei sedinte de masaj?
ramona74 Reputație: 106 Postat Martie 12, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 12, 2017 buna. accepti 2 finalizari in cadrul unei sedinte de masaj?BUNA! Daca vorbim de cel manual(100ron)-se poate dar durata masajului va fi mai mica,daca vorbim de cel de 200 ron,aici poti avea o finalizare manuala,si o alta laalegere,dar si aici durata masajului va fi foarte mica,tu alegi,o zi placuta!
neymar44 Reputație: 265 Postat Martie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12, 2017 BUNA! Daca vorbim de cel manual(100ron)-se poate dar durata masajului va fi mai mica,daca vorbim de cel de 200 ron,aici poti avea o finalizare manuala,si o alta laalegere,dar si aici durata masajului va fi foarte mica,tu alegi,o zi placuta!deci stai sa inteleg si eu.....daca un fraier alege sa dea 200 ron, durata foarte mica adica maxim 20 minute? ok bafta la dat tepe
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Martie 12, 2017 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Martie 12, 2017 deci stai sa inteleg si eu.....daca un fraier alege sa dea 200 ron, durata foarte mica adica maxim 20 minute? ok bafta la dat tepe Cred ca se refera la durata masajului propriu zis, nu la durata vizitei...
cosmin1989 Reputație: 56 Postat Martie 12, 2017 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Postat Martie 12, 2017 100 ron pentru o finalizare manuala mai bine lipsa, aia oricine poate sa o faca si singur, nu costa nimic 1
ramona74 Reputație: 106 Postat Martie 13, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 13, 2017 deci stai sa inteleg si eu.....daca un fraier alege sa dea 200 ron, durata foarte mica adica maxim 20 minute? ok bafta la dat tepeBUNA! ai inteles foarte prost,masajul va dura mai putin ca sa putem sa ne incadram cu cele doua finalizari in timpul estimat de 40-60 min,pt iubitorii de masaj --masajul se va face exact cum l-am propus eu,adica o singura finalizare---omule inainte sa vorbesti prostii citeste bine,si nu este obligat nimeni sa vina,tu ce ai vrea,sa stai 2 ore?
ramona74 Reputație: 106 Postat Martie 13, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 13, 2017 100 ron pentru o finalizare manuala mai bine lipsa, aia oricine poate sa o faca si singur, nu costa nimicbuna! bravo! adica finalizarea ti-o poti face si singur,dar aici nu vorbim de finalizari si atat---aici vorbim de un masaj profesional,foarte bine executat plus finalizarea,si cred ca nu esti capabil sa-ti faci si singur asa ceva
ramona74 Reputație: 106 Postat Martie 13, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat Martie 13, 2017 Cred ca se refera la durata masajului propriu zis, nu la durata vizitei...buna!in sfarsit un om care a citit foarte bine ce am scris,asa este! durata vizitei de obicei este de aproximativ o ora,multumesc!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum