xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat August 18, 2017 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat August 18, 2017 Si am fost la tine la masaj, asa ca stiu care e treaba...
ramona74 Reputație: 106 Postat August 18, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 18, 2017 am fost la tine dar eu nu sunt din orasul asta sa pot veni mereu, am vrut sa zic la cel care a cerut poze ca nu are rost, ca oricum tu nu te dezbraci si am gresit cu ceva? sigur nu, ca altfel dadeai reply la mesajul ala ok! ok! sa lamurim situatia la masajul profesional executat la masa de masaj clar NU MA DEZBRAC,dar la masajele erotice executate la futon ma dezbrac,acolo se fac masaje body,corp pe corp...probabil ai venit cand nu aveam salteaua futon,o seara placuta!
ramona74 Reputație: 106 Postat August 18, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 18, 2017 Si am fost la tine la masaj, asa ca stiu care e treaba...si daca ai fost la mine si sti care e treaba de ce nu ai lasat o recenzie la timpul respectiv? sa sti ca nu ma supar cand vad pareri pro si contra,pt ca este absolut normal ,fiecare are alte asteptari ,ce tie nu-ti place altul exact asa ceva cauta,oricum parerile sunt impartite,o seara placuta
ramona74 Reputație: 106 Postat August 18, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 18, 2017 Femeie, am zis ca nu faci MASAJ EROTIC, nu ca nu faci masaj!!!si masajul thai in ce categorie intra? dar masajul tantric? dar cel prostatic? sunt cumva masaje cu scop terapeutic ? sau poate tu ai venit la inceput cand eu masajele acestea nu le faeam pt ca nu imi adusesem salteluta futon? oricum este doar parerea ta,o seara placuta sa ai
neymar44 Reputație: 265 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2017 si masajul thai in ce categorie intra? dar masajul tantric? dar cel prostatic? sunt cumva masaje cu scop terapeutic ? sau poate tu ai venit la inceput cand eu masajele acestea nu le faeam pt ca nu imi adusesem salteluta futon? oricum este doar parerea ta,o seara placuta sa aibuna, la masajul tantric accepti sa ti se faca oral? nu am incercat acel tip de masaj si ma intereseaza
ramona74 Reputație: 106 Postat August 18, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 18, 2017 buna, la masajul tantric accepti sa ti se faca oral? nu am incercat acel tip de masaj si ma intereseaza da! ador 69,pup,o seara placuta dragule 1
neymar44 Reputație: 265 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 18, 2017 da! ador 69,pup,o seara placuta draguleatunci 69 facem, te pup
jokervs Reputație: 460 Postat August 18, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 18, 2017 Masaj erotic cu finalizare = pe durata sedintei dumneavoastra si maseuza veti fi sta amandoi nud.De asemenea o asemenea sedinta se concentreaza pe atentia unui partener care o ofera celuilalt partener...Cu alte cuvinte treci de la masaj de relaxare la unul in care va explorati amandoi zonele erogene.. care sunt mai intense... dupa masajul de relaxare....
gareth bale Reputație: 24 Postat August 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat August 19, 2017 Masaj erotic cu finalizare = pe durata sedintei dumneavoastra si maseuza veti fi sta amandoi nud.De asemenea o asemenea sedinta se concentreaza pe atentia unui partener care o ofera celuilalt partener...Cu alte cuvinte treci de la masaj de relaxare la unul in care va explorati amandoi zonele erogene.. care sunt mai intense... dupa masajul de relaxare....dupa spusele ei ea se dezbraca doar la ala de 200 ron sau la cel corp pe corp care tine doar 20 minute, asta e tactica ei sa dea prostii bani multi, timp putin si aia e
ramona74 Reputație: 106 Postat August 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 19, 2017 dupa spusele ei ea se dezbraca doar la ala de 200 ron sau la cel corp pe corp care tine doar 20 minute, asta e tactica ei sa dea prostii bani multi, timp putin si aia e si cine te obliga sa vi?pt cultura ta generala sa sti ca un masaj body in alte tari dureaza 10 min si scoti din buzunar de 4 ori mai mult,vrei - platesti,iar daca pretul e cam piperat pt tine cauta mai departe,poate vei gasi mai ieftin desi nu cred!!!,tot pt cultura ta un masaj profesional costa intre 70-150 ron,si vei sta cu slipuletul pe tine...e libera ta alegere ,piata e mare,cauta la pretul care ti.l permiti!
ramona74 Reputație: 106 Postat August 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 19, 2017 atunci 69 facem, te pupte astept cu drag scumpule!
gareth bale Reputație: 24 Postat August 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat August 19, 2017 si cine te obliga sa vi?pt cultura ta generala sa sti ca un masaj body in alte tari dureaza 10 min si scoti din buzunar de 4 ori mai mult,vrei - platesti,iar daca pretul e cam piperat pt tine cauta mai departe,poate vei gasi mai ieftin desi nu cred!!!,tot pt cultura ta un masaj profesional costa intre 70-150 ron,si vei sta cu slipuletul pe tine...e libera ta alegere ,piata e mare,cauta la pretul care ti.l permiti!pentru cultura ta generala in anglia o ora de sex spre exemplu costa 100 lire si in comparatie cu salariul lor minim este foarte mic
gareth bale Reputație: 24 Postat August 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat August 19, 2017 si cine te obliga sa vi?pt cultura ta generala sa sti ca un masaj body in alte tari dureaza 10 min si scoti din buzunar de 4 ori mai mult,vrei - platesti,iar daca pretul e cam piperat pt tine cauta mai departe,poate vei gasi mai ieftin desi nu cred!!!,tot pt cultura ta un masaj profesional costa intre 70-150 ron,si vei sta cu slipuletul pe tine...e libera ta alegere ,piata e mare,cauta la pretul care ti.l permiti!si inainte sa mai faci comparatii cu tarile straine iti recomand sa spui ce salariu au aia si ce salarii avem noi, dupa tragi concluzia si vezi ca tot la ei e mai avantajos
ramona74 Reputație: 106 Postat August 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 19, 2017 si inainte sa mai faci comparatii cu tarile straine iti recomand sa spui ce salariu au aia si ce salarii avem noi, dupa tragi concluzia si vezi ca tot la ei e mai avantajos ti-am spus si pretul unui masaj in spital,este 70-150 ron....
ramona74 Reputație: 106 Postat August 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 19, 2017 pentru cultura ta generala in anglia o ora de sex spre exemplu costa 100 lire si in comparatie cu salariul lor minim este foarte micin romania o ora de sex este 50 euro,dar nu are rost sa ne contrazicem aiurea,de aceea ti-am sugerat sa alegi conform buzunarului tau,tu cauti sex-cauta o excorta si cu 200 ron vei avea o ora,eu ofer servicii de masaj profesional atat cu scop terapeutic cat si erotic ..
gareth bale Reputație: 24 Postat August 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat August 19, 2017 ti-am spus si pretul unui masaj in spital,este 70-150 ron.... avem saloane in craiova unde masajul de 50min costa 40 ron
ramona74 Reputație: 106 Postat August 19, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 19, 2017 avem saloane in craiova unde masajul de 50min costa 40 ron de ce nu mergi acolo?
gareth bale Reputație: 24 Postat August 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat August 19, 2017 de ce nu mergi acolo?am fost si acolo
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat August 20, 2017 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat August 20, 2017 si cine te obliga sa vi?pt cultura ta generala sa sti ca un masaj body in alte tari dureaza 10 min si scoti din buzunar de 4 ori mai mult,vrei - platesti,iar daca pretul e cam piperat pt tine cauta mai departe,poate vei gasi mai ieftin desi nu cred!!!,tot pt cultura ta un masaj profesional costa intre 70-150 ron,si vei sta cu slipuletul pe tine...e libera ta alegere ,piata e mare,cauta la pretul care ti.l permiti!De unde ai scos-o pe asta cu 75-150 ron ora de masaj? Sunt saloane unde costa si 50 lei, foarte ok. Si inca ceva, respectivele saloane platesc TAXE, daca intelegi ideea si aluzia... Cat despre masajul erotic, tu nu faci asa ceva, punct. De cand rahatul ala de masaj prostatic pe care il faci e masaj erotic?
ramona74 Reputație: 106 Postat August 20, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 20, 2017 De unde ai scos-o pe asta cu 75-150 ron ora de masaj? Sunt saloane unde costa si 50 lei, foarte ok. Si inca ceva, respectivele saloane platesc TAXE, daca intelegi ideea si aluzia... Cat despre masajul erotic, tu nu faci asa ceva, punct. De cand rahatul ala de masaj prostatic pe care il faci e masaj erotic? ai idee cati maseuri stiu sa faca masajul prostatic? si de cand folosesti termenii astia? tu esti complet pe dinafara,esti paralel cu masajele,preturile scrise sunt pt un masaj cu scop terapeutic in spital,o simpla vizita la medicul de familie costa 30 ron,o adeverinta medicala 10 ron,o sedinta de specialitate poate ajunge la 100 ron ce te tot miri atat???fa-mi o placere si nu mai comenta aici,comenteaza in alta parte....si daca ai fost la mine,si consideri ca nu te-am satisfacut,cauta-ti alta maseuza,nu comenta de dragul de a fi in contradictoriu
jokervs Reputație: 460 Postat August 20, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat August 20, 2017 Prea multa polemica ..serviciile ei asa cum sunt ce vrei .. e femeie are 43 de ani .... ce aveti pana la urma... nu nici vreo bomba e o femeie normala ( cu clientela ei - care o fi si aia ) .... da saptamana asta te caut ....si daca nu ma multumesc serviciile tale sa nu te superi daca spun ceva pe aici !!! ... 1
ramona74 Reputație: 106 Postat August 20, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 20, 2017 Prea multa polemica ..serviciile ei asa cum sunt ce vrei .. e femeie are 43 de ani .... ce aveti pana la urma... nu nici vreo bomba e o femeie normala ( cu clientela ei - care o fi si aia ) .... da saptamana asta te caut ....si daca nu ma multumesc serviciile tale sa nu te superi daca spun ceva pe aici !!! ... te astept!
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat August 20, 2017 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat August 20, 2017 ai idee cati maseuri stiu sa faca masajul prostatic? si de cand folosesti termenii astia? tu esti complet pe dinafara,esti paralel cu masajele,preturile scrise sunt pt un masaj cu scop terapeutic in spital,o simpla vizita la medicul de familie costa 30 ron,o adeverinta medicala 10 ron,o sedinta de specialitate poate ajunge la 100 ron ce te tot miri atat???fa-mi o placere si nu mai comenta aici,comenteaza in alta parte....si daca ai fost la mine,si consideri ca nu te-am satisfacut,cauta-ti alta maseuza,nu comenta de dragul de a fi in contradictoriuFemeie, iti repet, tu NU faci masaj erotic! Atata tot!
scracy Reputație: -51 Postat August 22, 2017 Oras:peste tot si niciunde Oras:peste tot si niciunde Postat August 22, 2017 1. Preturile sunt nesimtit de mari raportat la ce oferi2. Nu te mai da cunoscatoare ca nu cred ca intereseaza pe cineva de pe acest forum cum se mangaie ouale cu doua sau cu trei degete.3. Aici este un forum care se concentreaza pe lucrurie erotice, nu pe prosteala cu masaj la 200 de lei o finalizare din laba4. Nu e nevoie sa vina cineva la tine ca sa ti critice serviciile, se vede de la o posta ca incerci sa profiti de prostia unora. (200 de lei un frecat cu ulei, mangaiat pe coaie si laba la final?!).5. Nu te mai da caprioara inocenta cu masaj erotic, la varsta si aspectul tau nu cred ca iti permiti sa-ti selectezi partenerii.Nu intru in polemici ca nu am cu cine. Tot pe a ta o tii. Asa cum spunea si xxxxxxxxxxxx mai sus, tu nu faci masaj erotic, doar ii mangai pe unii pe coaie pentru 2 milioane. 2 7
ramona74 Reputație: 106 Postat August 23, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Autor Postat August 23, 2017 1. Preturile sunt nesimtit de mari raportat la ce oferi2. Nu te mai da cunoscatoare ca nu cred ca intereseaza pe cineva de pe acest forum cum se mangaie ouale cu doua sau cu trei degete.3. Aici este un forum care se concentreaza pe lucrurie erotice, nu pe prosteala cu masaj la 200 de lei o finalizare din laba4. Nu e nevoie sa vina cineva la tine ca sa ti critice serviciile, se vede de la o posta ca incerci sa profiti de prostia unora. (200 de lei un frecat cu ulei, mangaiat pe coaie si laba la final?!).5. Nu te mai da caprioara inocenta cu masaj erotic, la varsta si aspectul tau nu cred ca iti permiti sa-ti selectezi partenerii.Nu intru in polemici ca nu am cu cine. Tot pe a ta o tii. Asa cum spunea si xxxxxxxxxxxx mai sus, tu nu faci masaj erotic, doar ii mangai pe unii pe coaie pentru 2 milioane. mai multa prostie ca la tine nu am mai vazut,nici nu ai fost atent la ceea ce ai citit,nici nu ai fost vreodata la un masaj,probabil faci parte dintre cei care cauta sa futa cu 30 ron. aici eu nu imi fac reclama,si clientii mei nu vin la mine in urma acestui site,clientii mi i-am castigat datorita serviciilor oferite. tu ar fi trebuit sa comentezi aici numai dupa o vizita la mne. sincer nu stiu de ce sunt acceptate de acest site genul acesta de replici,ar trebui controlate,aprobate si apo publicate. ROG ADMINISTRATOTUL sitului sa ia in considerare ce am spus mai sus.cei ce fac recenzii ar trebui sa le faca numai in urma unei vizite,si sa se scrie exact cum a decurs totul..inutil sa intre pe aici cativa ( nu ma lasa educatia sa dau termenul=barbati fara servici,care nu au alta activitate decat sa stea aici si sa intre in polemica cu oricine. .nu ma abtin sa-ti atrag atentia ca ai un limbaj de mahala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum