Sari la conținut

Bianca-19 ani - Dristor

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-de-relaxare-bianca-19-ani-noua-in-zona-ofer-masaj-de-relaxare-si_44363211.html

Masaj de relaxare. Bianca 19 ani noua in zona, ofer masaj de relaxare si terapeutic, prin diferite tehnici ale masajului. Uleiuri aromatice si un ambient placut, poze reale

0730463216

Ar merita incercata pentru fundul ala misto .. Pozele par reale .. Sa vedem si prestatia

post-10654-0-24937700-1486377672_thumb.jpeg

post-10654-0-82431200-1486377679_thumb.jpeg

post-10654-0-32526700-1486377688_thumb.jpeg

Postat

Si eu zic ca are fund misto , sa vedem daca merita si prestatia 😂

• Oras:Buc
Postat

Pare mica...exista riscul sa mergem si sa ne zgarie...de lasam banii si sa fugim.

e si mica...si rotunda rau de tot....pare si de etnie...

• Like 1
Postat

http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/masaj-de-relaxare-bianca-19-ani-noua-in-zona-ofer-masaj-de-relaxare-si_44363211.html

Masaj de relaxare. Bianca 19 ani noua in zona, ofer masaj de relaxare si terapeutic, prin diferite tehnici ale masajului. Uleiuri aromatice si un ambient placut, poze reale

0730463216

Ar merita incercata pentru fundul ala misto .. Pozele par reale .. Sa vedem si prestatia

ambientul placut lipseste cu desavarsire....ce se vede in poze seamana cu un jeg de nedescris...

Postat

Nu inteleg unde e vorba de jeg ?!? In poze vad ca e un apartament/garsoniera ok , nu sunt lucruri aruncate pe jos , dezordine ...

E adevarat ca tipa din poze pare mica de inaltime si usor plinuta sau cu forme .. Nu mi se pare foArte grasa , chiar cred ca are un fund misto ..

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

ceva vec nu insemna ceva jegos, poate sa fie vec dar curat.

dar nici de asta i vorba, lumina i aiurea, aparat la fel, si sunt linjerie de pat cinesesc ca au un color aiurea, sau chiar de la auchan.

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Are o față.....nemachiata zici ca e bărbat! Plm...păcat de curu ală bun de pălmuit :)

Perna pe față este soluția salvatoare!

• Like 1
Postat

Daa 😂😂 e pacat sa ne legam de fata cand are curul ala bun de palmuit !! 😂😂😂

Postat

Poza de la whatsapp arata mult mai bine.

Daca reusesc sa stabilesc ceva cu ea cred ca marchez si scriu aici.

Bucile alea...

• Like 1
Postat

ATENTIIEEEEEEE !!!!!!!!!!

Ce credeți ? Am sunat sa vad in ce zona își mai face veacu, nu de alta dar nu merg până la trapezului,...Suna suna suna si raspunde....și aud " fututi nația matiii..." nu cred că mă felicitat pe mine, posibil să o fi enervat vreun client! Oricum e de apreciat cum vorbește :)!

Postat

ATENTIIEEEEEEE !!!!!!!!!!

Ce credeți ? Am sunat sa vad in ce zona își mai face veacu, nu de alta dar nu merg până la trapezului,...Suna suna suna si raspunde....și aud " fututi nația matiii..." nu cred că mă felicitat pe mine, posibil să o fi enervat vreun client! Oricum e de apreciat cum vorbește :)!

Am sunat si a doua oară, am vb cu ea, tot la trapezului sta! Am întrebat pe cine înjură aibă zis că ....pe colega :))))! mda și eu fiind mai prostit am crezut adevărul!
  • Like 2
  • Minus 1

Postat

Mie mi-a raspuns si a inchis. Apoi am sunat din nou si mi-a dat ocupat.

Mai incercam..

Poate era ocupata fata si a incurcat butoanele telefonului 😂😂😂😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...