Sari la conținut

pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Rozekendra,fata buna,umbla noapta,dupa .....

Cine e pe primu loc,Roz e,Roz e...

Cine-i mare barosan,barosan de barosan...Pisic.

O ramai ramai la mine

Te iubesc atat de mult

Ale tale vremuri toate

Numai eu stiu sa le ascult...Astai spune Roz la pisica.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:pink clouds

cow blonde,ca tot te cunosc atati de aici de atatia ani,deci ai ani....pisiuts mi.a transmis prin mail ca el astepta o noua rox kendra,care mai devreme sau mai tarziu sa veni.. Fii tu aceea! Daca mori de foame sau singuratate acu' e sansa ta. Plus ca ziceai ca asta e un film slab,pai fa.l tu mai bun. Interesanto care cunosti multi. Ia ca m'am luat si de tine,deci ti-e simplist sa fii populara lol.

Ps voi fi activa pe forum cand bogdanel ma va plati chiar si modic pt traficul facut. Poate nici atunci

yuhuu traieasca blondykiss noua vedeta nimfo si pe care o stiu toti babetii de anuicati ani ai fey?pariu ca esti urata cu spume sau macar modesta lol.esti baba@hai afirma-te sarantoaco

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

A trebuit sa mai semnalizezi o data! :)

Atunci cand ti-am dat quote la recenzia de 50 de lei, ti-am observat pe fuga si cateva postari mai vechi in care o tot jigneai pe Roz.

Prostanacule!

Sigur. Nu avea ce sa caute rozeta pe topicurile alea cu recenzii. Esti o clona, explicatia e simpla.

Revine laitmotivul celor 50 lei. Pesemne ti-a intrat foamea pe sub usa-n casa si va priviti lung. Foarte manelista treaba. 

Ca sa poti vorbi de recenzii, baga si tu macar 5. Eu am cel putin 15 recenzii facute de-a lungul anilor, insa multe topicuri nu mai apar, gen topicul Rahelei.

Esti si idiot din moment ce tot vorbesti de recenzii fara ca tu sa ai asa ceva. O clona penala.

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

Yessss! Sunt mult prea geloasa. Pe iuna care cunoaste de ani babeti,deci pesemne e babeta si oricum chiar daca nu e mandra ca ii intalneste live peste luni. Ca nu i.a supt si totusi o asculta. Cum vine e fericita ca dupa luni poate sa se dea importanta si bagata in seama .si validata ca i.a fost dor...

never mind..

@numaispune acu u an juma penis mic in helesteu era glumet si flirtaret dar pt ca incepuse badaran doar sa il iau in seama i.am dat doar cu flit.probabil oricim as fi facut.o.pe atunci ma cita cu emoticoane cu smiley,:D,limba scoasa si altele.

Restu sunt asa geloasa mai ales cand urrm sa fiu publicata in marie nu spun ce tara sau editie din motive lesne de inteles.daca ne intelegem la pret.moment in caree dupa preturile companiei mele vor exploda. Si i.am zis boului roz ca sunt disponbila pe akount key daca ma plateste.a ezitat mi.am facut planuri

ps sa vada lumea ca nu aberez scanez si trim editorial mc la obse si raffi daca e.

Pace si mery vday

Link spre comentariu

Yessss! Sunt mult prea geloasa. Pe iuna care cunoaste de ani babeti,deci pesemne e babeta si oricum chiar daca nu e mandra ca ii intalneste live peste luni. Ca nu i.a supt si totusi o asculta. Cum vine e fericita ca dupa luni poate sa se dea importanta si bagata in seama .si validata ca i.a fost dor...

never mind..

@numaispune acu u an juma penis mic in helesteu era glumet si flirtaret dar pt ca incepuse badaran doar sa il iau in seama i.am dat doar cu flit.probabil oricim as fi facut.o.pe atunci ma cita cu emoticoane cu smiley, :D,limba scoasa si altele.

Restu sunt asa geloasa mai ales cand urrm sa fiu publicata in marie nu spun ce tara sau editie din motive lesne de inteles.daca ne intelegem la pret.moment in caree dupa preturile companiei mele vor exploda. Si i.am zis boului roz ca sunt disponbila pe akount key daca ma plateste.a ezitat mi.am facut planuri

ps sa vada lumea ca nu aberez scanez si trim editorial mc la obse si raffi daca e.

Pace si mery vday

esti bine?

• Like 1
Link spre comentariu

esti bine?

da, sunt! :) ma rog gripata, dar in norme bune.

Te rog pe tine si pe altii sa nu ma mai citati. Sau daca o faceti sa va asteptati absenta mea. Am lucruri mai productive de facut cu viata mea decat sa o ard moca sa mance un fraier o sarma in plus pe spinarea mea. Mai ales ca eu chiar i-am facut trafic. Luati-va cu plictiseala sau curve,dar nu va asteptati sa fiu activa pozitiv ori negativ aici.

Multumesc!

Link spre comentariu

da, sunt! :) ma rog gripata, dar in norme bune.

Te rog pe tine si pe altii sa nu ma mai citati. Sau daca o faceti sa va asteptati absenta mea. Am lucruri mai productive de facut cu viata mea decat sa o ard moca sa mance un fraier o sarma in plus pe spinarea mea. Mai ales ca eu chiar i-am facut trafic. Luati-va cu plictiseala sau curve,dar nu va asteptati sa fiu activa pozitiv ori negativ aici.

Multumesc!

incomprehensibilitatea ta e aneantizanta

• Like 2
Link spre comentariu

@sharli nu mai fi gelos ca cer bani pe aparitii cand tu m.ai incurajat. E inutil sa gandesti ca tu ai tutankamon+cleopatra vechime cat mine si daca te inveseleste le voi da permisiunea prv celor in care am incredere sa iti descr+e cum arat in foto profesionale

@cornelus lasa.ma ca scriu in o pozitie neortodoxa si dorm de doua zile intre 12;14 ore sa trec pestew febra si nu am pofta de pensionari plictisiti(aliteratie,stiu).ia.o pe annona sau fa ce pl ta vrei

peace out

Link spre comentariu
  • Oras:EU
  • Oras:EU

Sigur. Nu avea ce sa caute rozeta pe topicurile alea cu recenzii. Esti o clona, explicatia e simpla.

Revine laitmotivul celor 50 lei. Pesemne ti-a intrat foamea pe sub usa-n casa si va priviti lung. Foarte manelista treaba. 

Ca sa poti vorbi de recenzii, baga si tu macar 5. Eu am cel putin 15 recenzii facute de-a lungul anilor, insa multe topicuri nu mai apar, gen topicul Rahelei.

Esti si idiot din moment ce tot vorbesti de recenzii fara ca tu sa ai asa ceva. O clona penala.

Incep sa ma simt eu jenat de prostia ta. Gogomanule, ma uitasem doar peste cateva dintre postarile cu reputatie, doar nu am trecut prin toate topicele in care ti-ai imprastiat dejectiile intelectuale.

Oricum, elevata argumentatia ta: foarte manelista treaba. Expresii de cocalar cu origini sociale modeste. Despre ce carti ai mai auzit in ultima vreme?:)

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...