vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 regula nr.1 in futai - pula nu vorbeste cu pizdaPai... ii e teama ca-i intra ceva la cap? 11 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 8, 2017 O sa ma gândesc cand nu o sa am parte... in perioadele mele de pauză, vacanță si reincarcare.Ai și perioade de descărcare? (Scrisesem "descăcare", plm, băă..!) 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ai și perioade de descărcare? (Scrisesem "descăcare", plm, băă..!)Nu. 😅 15 3 Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 8, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Femeie tu esti busita sau ce? daca da sa stii ca nu din vina mea te.ai lovit la cap ca nu imi place sa conduc vehicole.Sa imi gasesc scuze? Pai tu te.ai bagat prima si sg in seama ca te fute grija de ce te prostituezi. Sa arunc in carca ta? Zabauca tu esti pt mine o straina cu care nu voi avea tangence vreodata. Imi pasa ce faci bine sau rau la fel cum imi pasa de cate ori se duc cracile de la teiul din spatele bl in vant pe data de 13 martie. Sa te ating? Nu imi propun in nicinfel real or virtual. Nu e prima data cand te legi de nicknamu meu pt un covrig,ciorba,mwe. Tu chiar nu poti sa fii populara prin tine insati si doar asa? Doamne mare ti.e vagauna.....Nu draga... scuze iti găsesti tu acum aruncând in cârca mea ceea ce nu poți sa dovedesti ca eu am facut. Nu încerca sa-mi înțelegi modul de gândire, ca risti sa esuezi ca multi altii... cu cat vei crede mai mult ca te apropii si atingi ceva. Si oboseala nu-ti este un raspuns de aparare... ci doar refuzi sa ungi "rotita". Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 8, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Te miri apoi de ce nu simt un gram de simpatie fata de tine.vii singura,neintrebata, urli de foame, te agati ca lipitoarea cand ti se spune elegant,dar ferm ca plictisesti si ai impresii de intersanta ori spirituala cand esti placida si un vampir energetic.Nici macar nu ai haz poztiv ori negru. Vb mult si fara rost. Esti moartea interesului si real o patachina exzpiro care bate din aripi sa se dea ce nu e.Asuma.ti dracu ceea ce esti. Criticata ori apreciata nu pari asa o lacusta monotona si atarnace...geez Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 Femeie tu esti busita sau ce? daca da sa stii ca nu din vina mea te.ai lovit la cap ca nu imi place sa conduc vehicole.Sa imi gasesc scuze? Pai tu te.ai bagat prima si sg in seama ca te fute grija de ce te prostituezi. Sa arunc in carca ta? Zabauca tu esti pt mine o straina cu care nu voi avea tangence vreodata. Imi pasa ce faci bine sau rau la fel cum imi pasa de cate ori se duc cracile de la teiul din spatele bl in vant pe data de 13 martie. Sa te ating? Nu imi propun in nicinfel real or virtual. Nu e prima data cand te legi de nicknamu meu pt un covrig,ciorba,mwe. Tu chiar nu poti sa fii populara prin tine insati si doar asa? Doamne mare ti.e vagauna..... Ihhh... ce aiurea! De ce fortezi omul sa înlăture din fiecare propoziție stricaciunea din vorba ta... doar pentru ca te simti condiționată sa aduci un raspuns. Nu este o conditionare... si nici nu esti obligată sa ungi rotita, cum am zis in celalalt comentariu. Mai sunt si alte posibilitati, cum am zis deja... prea gândim totul in mod obsesiv prin lentile alb/negru.M-ai pus pe gânduri doar... in momentul cand ai spus ca pisicut nu ofera bani prostituatelor. Si apoi vorbele tale se legau... chiar daca printre rânduri mai aruncai cate-un răcnet. Zici ca tu esti leoaica... nu eu. 15 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 Te miri apoi de ce nu simt un gram de simpatie fata de tine.vii singura,neintrebata, urli de foame, te agati ca lipitoarea cand ti se spune elegant,dar ferm ca plictisesti si ai impresii de intersanta ori spirituala cand esti placida si un vampir energetic.Nici macar nu ai haz poztiv ori negru. Vb mult si fara rost. Esti moartea interesului si real o patachina exzpiro care bate din aripi sa se dea ce nu e.Asuma.ti dracu ceea ce esti. Criticata ori apreciata nu pari asa o lacusta monotona si atarnace...geezVai! Da' ce-ti mai dai cu parerea si imaginezi... Si cand ma gândesc ca faci referire doar la gândirea mea si nu la mine in totalitate... incep sa te inteleg de ce te-apuca oboseala. Noaptea mintii, da... clar. 15 3 Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 8, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Femeie... ! .... Analizeaza si comenteaza cat vrei. Simte.te ca acs pe topicu meu fa zeci,saute de comentarii. Socializeaza cat vrei si cu cine vrei. Spune chiar si despre mine orice te taie capu. Suge pe cine vrei ca nu ti.a pus mana la guradar pt numele lui Doamne Doamne nu ma cita. Vorbeste excluzandu-ma te rog frumos. Esti o mare sugativa,nu ma refer la curvisme,efectiv seci la nivel enetgetic. Esti ceea ce se chema in generatia twilight vampir energetic, la batrani purtatoare de deochi. Asa ca facem ce vrea nitemare tantric,ocolind pe RozK,da?Ihhh... ce aiurea! De ce fortezi omul sa înlăture din fiecare propoziție stricaciunea din vorba ta... doar pentru ca te simti condiționată sa aduci un raspuns. Nu este o conditionare... si nici nu esti obligată sa ungi rotita, cum am zis in celalalt comentariu. Mai sunt si alte posibilitati, cum am zis deja... prea gândim totul in mod obsesiv prin lentile alb/negru.M-ai pus pe gânduri doar... in momentul cand ai spus ca pisicut nu ofera bani prostituatelor. Si apoi vorbele tale se legau... chiar daca printre rânduri mai aruncai cate-un răcnet. Zici ca tu esti leoaica... nu eu. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 Uite... acum cand nu sunt alte comentarii intre ale noastre, imi permit sa nu iti dau quote.Dar... LASA-MA si tu cu vrajeala aceasta cu vampirii energetici, ca ai spus de doua ori aceasta treabă si nu sunt atat de fraiera încât sa ma preocupe astfel de treburi. Nu ma excita in nici un fel fricile si terorile omenești, imi par niste absurdități... comparandu-le cu intreaga frumusete cu care a fost înzestrat omul. 15 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114285 Postat Februarie 8, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 8, 2017 rozkendra o sa gasim in locul tau alta femeie care sa fie si frumoasa sa aibe si sani mari, sa fie si dominanta si sa iubeasca sa puna poze in pizda goala.. spre deosebire de tinetu esti doar o saraca,stapana wannabe cu tate mici si singura solutie ca sa te mariti, pe pamantul asta , este cand platesti barbatul cu ora sau la finalizare ca sa-l duci la altar. 3 Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 8, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 SI eu? Dar mai cati/e te-au numit vampir energetic? Moara Bibi daca asta nu-i replica ,karm, copia, blestemu Mariei in fata mea )emai fetito facem altceva. Tu continui sa te prostituezi pe bani,iti refac eu marketingu ca e gargaunos,imi oferi cadou 90 la suta din cadouri,tu ma lingi pana la orgasm eu folosesc pe tine vibratoru si atunci putem avea bai lungi impreuna si conversatii cate voiesti fara sa adorm ori plictisesc.Daca fug de acas cu zilele nu te abandonez si nu e ca si cum as evada de tine,ci imi caut spiritu apas si sa intorc la tineps cat produci pe luna din intalniri si chermeze?Uite... acum cand nu sunt alte comentarii intre ale noastre, imi permit sa nu iti dau quote.Dar... LASA-MA si tu cu vrajeala aceasta cu vampirii energetici, ca ai spus de doua ori aceasta treabă si nu sunt atat de fraiera încât sa ma preocupe astfel de treburi. Nu ma excita in nici un fel fricile si terorile omenești, imi par niste absurdități... comparandu-le cu intreaga frumusete cu care a fost înzestrat omul. Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 8, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 rozkendra o sa gasim in locul tau alta femeie care sa fie si frumoasa sa aibe si sani mari, sa fie si dominanta si sa iubeasca sa puna poze in pizda goala.. spre deosebire de tinetu esti doar o saraca,stapana wannabe cu tate mici si singura solutie ca sa te mariti, pe pamantul asta , este cand platesti barbatul cu ora sau la finalizare ca sa-l duci la altar. mda,mda iar scrii mult si fara noimaesti trist Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 8, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 8, 2017 SI eu? Dar mai cati/e te-au numit vampir energetic? Moara Bibi daca asta nu-i replica ,karm, copia, blestemu Mariei in fata mea )emai fetito facem altceva. Tu continui sa te prostituezi pe bani,iti refac eu marketingu ca e gargaunos,imi oferi cadou 90 la suta din cadouri,tu ma lingi pana la orgasm eu folosesc pe tine vibratoru si atunci putem avea bai lungi impreuna si conversatii cate voiesti fara sa adorm ori plictisesc.Daca fug de acas cu zilele nu te abandonez si nu e ca si cum as evada de tine,ci imi caut spiritu apas si sa intorc la tineps cat produci pe luna din intalniri si chermeze? Uff... dar chiar ca esti amuzantă si mi-e greu sa iau in serios ceea ce-mi spui.Nu sunt interesată sa vad cat "produc" pe lună...De ce este nevoie sa "cauti" un spirit? Si in legătură cu această cautare a ta... ma întreb cu ce folos sa te gândesti ca oamenii se simt abandonați in lipsa ta?Cine e Maria? Are mere... sau esti fostul manager al ei si ii simti lipsa? Ah, si inca ceva... Îmi închipui cat te cobori, stand de vorba cu acei "multi" care ma vorbesc de rău pe mine. Dar gandeste-te ca cu si mai multi, eu m-am simtit in mod natural si simplu... bine. PS. Si totusi nu-mi place ca pisicut a zis de sânii tau mici, in enumerarea lui. Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu genul acesta de atitudine... Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Am sani maricei,mult mai mari ca ai tai.95 in bustnu tb sa te eschivezi sa imi zici ca oltenii's zgarcti. Bag picioarele obtin 5k lejer doar bani de buzunar,ce atata vb.ma fut,imi si place si apoi dormim si eu iubesc sa dorm in paturi confortabile cu multe perne hai noroc si la olteni mai darnici.Uff... dar chiar ca esti amuzantă si mi-e greu sa iau in serios ceea ce-mi spui.Nu sunt interesată sa vad cat "produc" pe lună...De ce este nevoie sa "cauti" un spirit? Si in legătură cu această cautare a ta... ma întreb cu ce folos sa te gândesti ca oamenii se simt abandonați in lipsa ta?Cine e Maria? Are mere... sau esti fostul manager al ei si ii simti lipsa?Ah, si inca ceva... Îmi închipui cat te cobori, stand de vorba cu acei "multi" care ma vorbesc de rău pe mine. Dar gandeste-te ca cu si mai multi, eu m-am simtit in mod natural si simplu... bine.PS. Si totusi nu-mi place ca pisicut a zis de sânii tau mici, in enumerarea lui. Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu genul acesta de atitudine... Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Am sani maricei,mult mai mari ca ai tai.95 in bustnu tb sa te eschivezi sa imi zici ca oltenii's zgarcti. Bag picioarele obtin 5k lejer doar bani de buzunar,ce atata vb.ma fut,imi si place si apoi dormim si eu iubesc sa dorm in paturi confortabile cu multe perne hai noroc si la olteni mai darnici.Uff... dar chiar ca esti amuzantă si mi-e greu sa iau in serios ceea ce-mi spui.Nu sunt interesată sa vad cat "produc" pe lună...De ce este nevoie sa "cauti" un spirit? Si in legătură cu această cautare a ta... ma întreb cu ce folos sa te gândesti ca oamenii se simt abandonați in lipsa ta?Cine e Maria? Are mere... sau esti fostul manager al ei si ii simti lipsa?Ah, si inca ceva... Îmi închipui cat te cobori, stand de vorba cu acei "multi" care ma vorbesc de rău pe mine. Dar gandeste-te ca cu si mai multi, eu m-am simtit in mod natural si simplu... bine.PS. Si totusi nu-mi place ca pisicut a zis de sânii tau mici, in enumerarea lui. Nu reusesc sa ma obisnuiesc cu genul acesta de atitudine... Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Ps nu stiu cine te-a vorbit vorbeste de rau,dar tot raman la idea mea. Daca oltenii tai ar fi mai darnici nici ca ti.ar pasa cine ce spune aici.cat despre remarci de mine si pisicuts ca judecata te carpesc de te invat sa fii muiere.botu mic ca nu ne stii pe nici unu din noi aloooo oltenia zgariem branzam sau sponsorizam amante? Nu mai are cine ce freca la ger si prin frecus totusi se stimuleaza circulatia Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 9, 2017 Tu chiar crezi ca eu vorbesc de voi doi... in mod real, cu vreun interes anume? Altele-s lucrurile... pe interesul meu. Dar... Recunosc ca începe sa ma ia somnul, probabil ca fara sa-l simt... caci altfel nu-mi explic faptul ca nu reusesc sa inteleg la a doua aruncare de privire ceea ce ai spus aici:"aloooo oltenia zgariem branzam sau sponsorizam amante?" Nu ma intereseaza cine te-a facut pe tine sa iei in considerare cu usurinta ideea ca as recurge la vampirism energetic... Căci tu asa ai spus, ca si altii gândesc asa despre mine... nu doar tu. Si am crezut ca te-ai lasat "sfatuita" nepotrivit. In rest... eu nu am treaba sa ma preocupe faptul ca oamenii au puse rele in mintea lor la adresa mea, in mod real. Este strict alegerea fiecaruia... Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 9, 2017 Am sani maricei,mult mai mari ca ai tai.95 in bustnu tb sa te eschivezi sa imi zici ca oltenii's zgarcti. Bag picioarele obtin 5k lejer doar bani de buzunar,ce atata vb.ma fut,imi si place si apoi dormim si eu iubesc sa dorm in paturi confortabile cu multe perne hai noroc si la olteni mai darnici. Nu m-am gandit sa imi fac o parere despre cum sunt oltenii... Am impresia, ca anii in care am fost plecata prin alte țări.. au fost cat o viață, si că de fapt nu cunosc mai nimic despre români. Mai cunosc pe cineva care imi zice ca sunt zgarcita... dar nu am nici un bai, caci eu gândesc ca banii sunt doar un rezultat. Nu sunt int-atat de interesată pentru sa gândesc totul in termenii expusi de tine... si ma miră chiar, cand cineva imi zice ca sunt zgarcita. Cand eu fac lucruri care valorează mult mai mult decat banii... si acei prostuti, orbiți după bani pot lua exemplu, si sa vadă apoi cum curg banii. Eu deja cunosc circuitul lor si... atat, nu mai zic.Stiam deja ca ai sanii mai mari... si ideea mea nu voia sa spună mare lucru despre dimensiuni, curburi, linii si finețuri. Eu ma interesam de mult mai mult... de ideea aceea a frumuseții, in completul ei. Chiar daca una sau unul are nasul mai mic si ceilalți putin mai mare... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 9, 2017 S-a lăsat liniște. Se conversează diliile. Între ele însele. 1 3 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 9, 2017 S-a lăsat liniște. Se conversează diliile. Între ele însele.Iti pare...Unde-ai vazut tu om care sa poată conversa cu mine? 11 3 Link spre comentariu
roz kendra Reputație: 87 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pink clouds Oras:pink clouds Autor Partajează Postat Februarie 9, 2017 Esti prea prosta. Prea uratica. Prea stearsa,chiar fada,prea o curva cu chipu de cam r15 ani mai batranate.am rugat sa aburesti pe cine vrei,dar nu te asocia cu mine,,,,,,disperato ) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 9, 2017 Esti prea prosta. Prea uratica. Prea stearsa,chiar fada,prea o curva cu chipu de cam r15 ani mai batranate.am rugat sa aburesti pe cine vrei,dar nu te asocia cu mine,,,,,,disperato )Sper ca nu cu mine conversezi... ca chiar nu stiu de unde le scoți! Ia mai uita-te inca o data la fotografia mea... 14 3 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 9, 2017 Sper ca nu cu mine conversezi... ca chiar nu stiu de unde le scoți! Ia mai uita-te inca o data la fotografia mea...Ca să ne uităm la poza ta mai lasă dracu' photoshopul ala,ca așa o fac zână si pe bunica lui Ștefan cel Mare. 5 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Sper ca nu cu mine conversezi... ca chiar nu stiu de unde le scoți! Ia mai uita-te inca o data la fotografia mea... Fa o poza si cu gura cascata. Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Februarie 9, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Februarie 9, 2017 Fa o poza si cu gura cascata.Mi-a trecut somnul si imi place sa zâmbesc, dar nu e bine sa pun poze ca poate se supăra RozKendra... 13 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum