Sari la conținut

Bruneta draguta,sexi si sociabila

Postări Recomandate

• Oras:Here&There
Postat

Salutari dragi colegi,

Peste vreo saptamana o sa ajung din nou pe meleaguri oltenesti. Am studiat putin anunturile.

Vroiam sa va intreb pe cei din zona daca ati testat cumva tipa din anuntul de mai jos:

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/bruneta-dragutasexi-si-sociabilasingura-in/12422934

Mi se pare ca arata destul de bine tipa.

Mersi mult de raspuns.

post-58284-0-37530000-1486458249_thumb.jpg

post-58284-0-66807900-1486458249_thumb.jpg

post-58284-0-87910100-1486458249.jpg

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Au ai grija ca nu este cea din poze. Tot atras de poze m-am dus si eu pe 3.02.17 si cand intru in casa vad pe muma ploii. O intreb unde e fata din poze la care ea spune pai eu sunt desi respectiva avea peste 35 de ani iar cea din poze undeva la maxim 25 de ani. In fine caut anuntul ii arat pozele si ea tot una si buna ca ea este la care eu deschid usa si adio. Asa ca trage tu concluziile

Postat

Au ai grija ca nu este cea din poze. Tot atras de poze m-am dus si eu pe 3.02.17 si cand intru in casa vad pe muma ploii. O intreb unde e fata din poze la care ea spune pai eu sunt desi respectiva avea peste 35 de ani iar cea din poze undeva la maxim 25 de ani. In fine caut anuntul ii arat pozele si ea tot una si buna ca ea este la care eu deschid usa si adio. Asa ca trage tu concluziile

Mulțumesc mult pentru informație, thestud! Adevarul este ca eram croit sa ma duc. :)

Cred ca ar trebui trecută la secțiunea "De Evitat".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.