cristidaniel Reputație: 5 Postat Septembrie 22, 2012 Postat Septembrie 22, 2012 Buna seara, gasit pe AT(evident) una bucata fatuca care zice cam asa :DANA, plinuta, sani mari, ofer companie intima, sex total, oral, normal, anal, cunilingus, anilingus, diferite pozitii, doar la mine acasa, nu ezita sa ma contactezi, zona Piata Victoriei0722839803Domnisoara se recomanda ca fiind cea din pozele de mai jos:Daca puteti sa imi dati si mie detalii, recenzii despre ea, v-as fi recunoscator.Va doresc o seara frumoasa si bastoane tari! 1
Vizitator oly Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2012 Postat Septembrie 23, 2012 Salut cristi. Daca planuiesti o escursie prin germania,suna fata,uite ce frumoasa este daca nu zi multumesc ca exist eu, ca poate pierdeai vreo 2 ore degeaba, dadeai de vreo umflata de cartofi prajiti si mai o si bateai.In alta ordine de idei,data viitoare cand mai vrei prospatura fa ce srie aici.Sper sa te ajute. Trebuie sa adaug ceva. Se prea poate ca fata sa fi lucrat pe acolo si sa fi revenit acasa.Eu doar am constatat un fapt.
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2012 Postat Septembrie 24, 2012 Am fost la ea in urma cu aproximativ 3 saptamani. Fata sta vizavi de CitiBank de pe Victoriei, la parterul blocului de vizavi.Sanii sunt intr-adevar mari, la fata nu e cine stie ce dar nu e nici de lepadat, un pic plinuta dar pentru o finalizare pot sa zic ca e in regula raportul calitate / pret.A trecut la oral destul de rapid, fara niciun preludiu, a insistat destul de mult cu incercari de DT pana am ridicat-o si am zis sa intru in ea, in pozitia de misionar. Am dat 3-5 minute dupa care am scos prezervativul, am venit deasupra si mi-am dat drumul pe fata ei. Oral - nota 7Normal - nota 7Aspect fizic - nota 6 Pentru cine e incalzit si vrea o finalizare rapida recomand. E prima recenzie, sper ca e in regula modul cum am detaliat.
Vizitator elmaestro Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2012 Postat Septembrie 24, 2012 Inca ceva, pozele nu sunt reale, dar confirm ca sanii sunt maricei, ceea ce ma interesa pe mine.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 24, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 24, 2012 Am vorbit cu ea azinoapte, sta singura , are 20 de ani, lucreaza noaptea in mare parte , pana la 6 am , serviciile sunt oral si anal neprotejat , normalul il face protejat.
mia281983 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2012 Postat Septembrie 26, 2012 Salut!ElMaestro, cat e halatul?
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Septembrie 26, 2012 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Septembrie 26, 2012 Am vorbit cu ea azinoapte, sta singura , are 20 de ani, lucreaza noaptea in mare parte , pana la 6 am , serviciile sunt oral si anal neprotejat , normalul il face protejat. Frate ai fost ai fost dar ai patit ceva? Ca ai uitat recenzia!!! Sau inca mai digeri?
walexy_777 Reputație: 53 Postat Septembrie 26, 2012 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2012 serviciile sunt oral si anal neprotejat , normalul il face protejat. Anal neprotejat, pe bune? Tipa e sarita de pe fix or what? Sincer, mi-e groaza sa incerc asa ceva... Scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine, initial am crezut ca am citit eu gresit.
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 26, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 26, 2012 @petre, n-am fost la ea , am vazut anuntul, am sunat si am scris aici ca practica si anal neprotejat, sa stie lumea. Sunt destule fete care au impresia ca daca fac analul neprotejat e ok si nu se ia nimic.De-a lungul timpului am postat destule exemple.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum