Sari la conținut

amenda prostituate

Postări Recomandate

Postat

am si eu o intrebare....unde se platesc amenzile date de jandarmerie cand te prinde cu prostituate in masina??? :)).....a mai patit careva asta??sau macar unde se platesc amenzile in ploiesti?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

am si eu o intrebare....unde se platesc amenzile date de jandarmerie cand te prinde cu prostituate in masina??? :)).....a mai patit careva asta??sau macar unde se platesc amenzile in ploiesti?

Aici la Pisicuts cred ca boss!!!

Vizitator allview1
Postat

Bănuiesc ca este precum o amenda normala. O plătești in centru Str basarabilor la finanțe locale (unde plătești si impozitele)... vezi ca trebuie sa fie un pândar acolo. Știe el.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Daca nu te-au convins raspunsurile colegilor poti sa mergi iarasi si cand te prinde din nou jandarmeria ii intrebi pe ei unde se platesc amenzile

Dar e si varianta ca nici dupa a doua amenda sa nu primesti un raspuns sigur

Depinde de ce tura prinzi in seara aia

:)

• Like 1
  • Oras:everywhere
Postat

Hee..heeee..

Eu am scapat doar cu avertisment acum 5-6 ani,au fost mai omenosi.

Vizitator allview1
Postat

Auzi, dar unde ți-ai luat-o!? Amenda zic...

Postat

multumesc ptr ajutor ...amenda este de 200 lei si a fost luata la petrom langa metro

200 lei cu posibilitatea de plata a jumate in 48 ore presupun..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare