trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 4, 2017 Cat le-o lua sa-si faca alt cont? Au deja...le-au făcut, așa, preventiv😠4 14
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 Lasa laudele de sine, cocalarule, mai bine spune-ne daca mai vinzi parfumuri furate.Borfas de 2 bani care esti! Mai rar intalnesti asa un dobitoc ca tine, bre. Tu esti probabil pacient pe undeva, iar dupa ce-ti trece efectul sedativelor si infirmierii merg la somn, te conectezi pe furis la wi-fi ca sa-ti etalezi desteptaciunea de oaie creata pe nimfomane.mars ma daicimars in curte 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 @Enervantul tine locul lui @nu mai spune sau intra cu schimbul ? 12 15
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 @Enervantul tine locul lui @nu mai spune sau intra cu schimbul ?sunt aceeasi persoana.Rinan
enervantul Reputație: 150 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 mars ma daicimars in curte Cere-le medicilor, bre, sa-ti dubleze doza. Tu esti inofensiv in general, dar simti nevoia de ne tot arata ce cap sec ai. Hai, sa nu te mai prind pe-aici, ca shimb foaia cu tine!
brett Reputație: 1750 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Lasa laudele de sine, cocalarule, mai bine spune-ne daca mai vinzi parfumuri furate.Borfas de 2 bani care esti! Deci ai furat cu el. De ce v-ati certat? 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 Cere-le medicilor, bre, sa-ti dubleze doza. Tu esti inofensiv in general, dar simti nevoia de ne tot arata ce cap sec ai. Hai, sa nu te mai prind pe-aici, ca shimb foaia cu tine!si pe talpa linge.asa
brett Reputație: 1750 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 sunt aceeasi persoana.Rinan dar el e ocupat.tb sa cheltuiasca toti banii familiei sale 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Ma fricosule tu crezi ca la toti ne e frica acasa ca si tie?La cata muie iti iei de la mine ,Pisicuts o sa-ti bage cont alb da-te n sloboz )) ai fost prea finut =) 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 4, 2017 Cere-le medicilor, bre, sa-ti dubleze doza. Tu esti inofensiv in general, dar simti nevoia de ne tot arata ce cap sec ai. Hai, sa nu te mai prind pe-aici, ca shimb foaia cu tine! *de ne A tot arata
enervantul Reputație: 150 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 @Enervantul tine locul lui @nu mai spune sau intra cu schimbul ? Nu retin sa-ti fi acordat permisiunea sa-mi mentionezi nickname-ul.Vezi ca am auzit ca te cauta vreo doi baieti de pe forum. Cu ce i-ai suparat atat de rau?
enervantul Reputație: 150 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 Deci ai furat cu el. De ce v-ati certat? Esti un lacheu de nadejde. Esti un lacheu-clona, dar macar esti loial.
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 sunt aceeasi persoana.Rinan si @rinan cand intra sa va besteleasca ? 11 15
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 si @rinan cand intra sa va besteleasca ? cand vrea muschii papusoaicei..... 4
enervantul Reputație: 150 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 sunt aceeasi persoana.Rinan Uite dovada ca esti un biet pacient de boli psihice! *de ne A tot arata Hai sa lasam astea. Stii ca nu-i frumos sa faci evaziune fiscala acolo la coafor la matale? Sa speram ca nu e careva de pe la ANAF aici pe forum.
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 ai fost prea finut =)crestere aleasa 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 Nu retin sa-ti fi acordat permisiunea sa-mi mentionezi nickname-ul.Vezi ca am auzit ca te cauta vreo doi baieti de pe forum. Cu ce i-ai suparat atat de rau? ce glumet esti....asa esti intodeauna ? si nu le-am spus unde sa ma gaseasca , daca tot sunt suparati asa pe viata ? daca nu sunt la carne sa ma caute la .....OUA 13 15
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 Uite dovada ca esti un biet pacient de boli psihice! Hai sa lasam astea. Stii ca nu-i frumos sa faci evaziune fiscala acolo la coafor la matale? Sa speram ca nu e careva de pe la ANAF aici pe forum. Cand il copiezi pe Miskin cu lacheu si alte de genu invata sa fii macar si amuzant ....Tot prost ai ramas 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 4, 2017 Uite dovada ca esti un biet pacient de boli psihice! Hai sa lasam astea. Stii ca nu-i frumos sa faci evaziune fiscala acolo la coafor la matale? Sa speram ca nu e careva de pe la ANAF aici pe forum. Știu, bre, da' e sănătos...până vine ANAF-ul, s-a prescris faptaðŸ˜ðŸ˜ 2 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 cand vrea muschii papusoaicei..... Si papusoaica unde mai zace ? campul este gol 11 15
brett Reputație: 1750 Postat Martie 4, 2017 Postat Martie 4, 2017 Esti un lacheu de nadejde. Esti un lacheu-clona, dar macar esti loial. fraierica. cum zici tu ca le stii pe toate, da' n-ai bani de-o shaorma? 1
nobel Reputație: 5960 Postat Martie 4, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Martie 4, 2017 Si papusoaica unde mai zace ? campul este gol nu ne spune....adica nu mai spune
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 4, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 4, 2017 Știu, bre, da' e sănătos...până vine ANAF-ul, s-a prescris fapta nici ANAF-ul nu mai e ce-a fost s-au imblanzit catelusii , ca e rost de os de ros 13 15
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 4, 2017 nici ANAF-ul nu mai e ce-a fost s-au imblanzit catelusii , ca e rost de os de ros Mie-mi spui?!?😂😂 Tot e bine că știu că-mi poartă lumea de grijă😠1 14
enervantul Reputație: 150 Postat Martie 4, 2017 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 4, 2017 Cand il copiezi pe Miskin cu lacheu si alte de genu invata sa fii macar si amuzant ....Tot prost ai ramas Ti-e cam frica de Miskin, bag de seama.Bre, esti la fel de prost ca Miky77. Parca ati gemeni. Sau clone. fraierica. cum zici tu ca le stii pe toate, da' n-ai bani de-o shaorma? Nu mananc shaorma, lacheule clonat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum