medea Reputație: 4392 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 exact, n-are gusturi bune la femei Da nu are nici el nici alți... cred ca sunt cam multi probabil ai tu 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 medea spune repede... ai cumva o dragoste de dat ?.......sau de inchiriat? https://www.youtube.com/watch?v=5VRAn9UrVts Da la Robi ))) 1
kkmitz Reputație: 4245 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Februarie 10, 2017 Ii dam direct la Robi sa puna filmarea )lasand caterinca la o parte vi la intalnirea de socializare ce se organizeaza? 2
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 10, 2017 Postat Februarie 10, 2017 Da nu are nici el nici alți... cred ca sunt cam multi probabil ai tu sigur am gusturi bune.tu esti prea slaba, nu spun ca esti uratanu ma pronunt in ce priveste prestatia pt ca n-am avut ocazia sa te pun la test
diamond prince Reputație: 1760 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 Ii dam direct la Robi sa puna filmarea )bineinteles,stii ca atunci cand facem arogante le facem maxim...sa moara robi daca nu
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 sigur am gusturi bune.tu esti prea slaba, nu spun ca esti uratanu ma pronunt in ce priveste prestatia pt ca n-am avut ocazia sa te pun la testLand ultimele poze la o parte . Nu sunt de loc slaba . Cum nu vorbești de prestație nu vorbi nici de kg mele Uite o poza fără sa îmi trag burta ) 10
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 10, 2017 Postat Februarie 10, 2017 Land ultimele poze la o parte . Nu sunt de loc slaba . Cum nu vorbești de prestație nu vorbi nici de kg meleUite o poza fără sa îmi trag burta ) te pune in valoare mai bine poza astaoricum, ramane ca pula mea sa te vaza pt a da verdictul
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 te pune in valoare mai bine poza astaoricum, ramane ca pula mea sa te vaza pt a da verdictul Mai vedem . . . Dacă ne vom vedea .Eu doar am vrut sa îți arat ca nu e chiar cum spui tu . Ca sunt slaba . ) Asa sa nimerit sa îmi placa cumva artistic acele poze unde îmi trageam burta . Și e normal ca atunci când îți tragi burta și îți ridici puțin spatele sa iasă coastele ... vorbesc de femeile care nu sunt grase . 10
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 11, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 11, 2017 Da Roby ce mai zice Medea??
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 11, 2017 Nu mai spune nimic . E supărat pe mine Dar și eu sunt supărată pe el .Asa ca suntem chit
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 11, 2017 Uite ca a apărut și Robi:*
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 11, 2017 image.jpgimage.jpg Robi asa te injur de tatato de te doare stomacul iară) 1
kkmitz Reputație: 4245 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Februarie 11, 2017 Meda iti propun sa l chemi pe Roby la o sedinta de dominare si sa va rezolvati divergentele preferabil sa folosesti cel mai mare strap on care il ai sa vezi ce happy o sa fie 2
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 11, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 11, 2017 Robi ar trebui sa fie tăiat de doctori ca și....
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 11, 2017 Postat Februarie 11, 2017 bai robi, tu n-ai vazut cum arata o cratima? 2 2
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 Ce nu intelegeti voi este ca femeia chiar iubeste tot ce-i mai bun la acel barbat (si la toti ceilalti) si anume portofelul. Deci n-o putem acuza ca l-a vrajit. Ce nu inteleg eu in schimb, de ce rapid s-a scos poza. Corectitudine dusa la limita? Ah, acuma stiu, cine plateste (pe site) comanda. O costat-o in plus doar o vorba ca sa fie scoasa. Nu-i nimic, punem poza pe site-ul unde n-au acces curvele. 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 12, 2017 ) ha ha te ai trezit ma )
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 12, 2017 Ce nu intelegeti voi este ca femeia chiar iubeste tot ce-i mai bun la acel barbat (si la toti ceilalti) si anume portofelul. Deci n-o putem acuza ca l-a vrajit. Ce nu inteleg eu in schimb, de ce rapid s-a scos poza. Corectitudine dusa la limita? Ah, acuma stiu, cine plateste (pe site) comanda. O costat-o in plus doar o vorba ca sa fie scoasa. Nu-i nimic, punem poza pe site-ul unde n-au acces curvele. Mai tu ești dovada vie ca se poate trai fără minte . Uite noi curvele ne pisam pe tine )Te rog sa pui poza unde vrei crezi ca îmi pasa ) Lovite ar cancerul exact în cap sa te cureți încet și sigur ) Hai dezinfectează- te de aici . Și dacă zici ca plătesc site-ur înseamnă că îmi permit și îmi permit multe . Asa ca la curva ii place sa facă sex și îmbină utilul cu plăcutul. Jeg penal .. hai ca poate vrei sa îmi faci o serenada . Și nu știu cum . Vai ce ți-a-și canta numai Miorița la mormânt:))
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 12, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 12, 2017 Mai tu ești dovada vie ca se poate trai fără minte . Uite noi curvele ne pisam pe tine )Te rog sa pui poza unde vrei crezi ca îmi pasa ) Lovite ar cancerul exact în cap sa te cureți încet și sigur ) Hai dezinfectează- te de aici . Și dacă zici ca plătesc site-ur înseamnă că îmi permit și îmi permit multe . Asa ca la curva ii place sa facă sex și îmbină utilul cu plăcutul. Jeg penal .. hai ca poate vrei sa îmi faci o serenada . Și nu știu cum . Vai ce ți-a-și canta numai Miorița la mormânt:))Da Roby nu crede ca stii sa canti Miorita! 1 5
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 Mda.... oamenii fara valoare intotdeauna cred ca-si pot permite multe. Este amuzant sa-i privesti.Cat despre pisare, aduna-ți urina și da-te pe fatza. Am auzit ca ar face bine, jeturile de sperma se vede clar ca n-au dat rezultate.Fiecare cu gusturile sale, dar mie mi se pare ca ai mutra de mahalagioaica (penala oricum ești, despre asta nu trebuie sa mai discutam). E o satisfacție sa constat ca ți se potrivește mutra cu comportamentul. 1
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 14, 2017 Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai, Iată vin în cale, Se cobor la vale, Trei turme de miei, Cu trei ciobănei. Unu-i moldovan, Unu-i ungureanŞi unu-i vrâncean. Iar cel ungureanŞi cu ce-l vrâncean, Mări, se vorbiră, Ei se sfătuirăPe l-apus de soare Ca să mi-l omoare Pe cel moldovan, Că-i mai ortoman Ş-are oi mai multe, Mândre şi cornute, Şi cai învăţaţi, Şi câni mai bărbaţi, Dar cea mioriţă, Cu lână plăviţă, De trei zile-ncoace Gura nu-i mai tace, Iarba nu-i mai place. - Mioriţă laie, Laie bucălaie, De trei zile-ncoace Gura nu-ţi mai tace! Ori iarba nu-ţi place, Ori eşti bolnăvioară, Drăguţă mioară? - Drăguţule bace, Dă-ţi oile-ncoace, La negru zăvoi, Că-i iarbă de noi Şi umbră de voi. Stăpâne, stăpâne, Îţi cheamă ş-un câine, Cel mai bărbătesc Şi cel mai frăţesc, Că l-apus de soare Vreau să mi te-omoare Baciul ungurean Şi cu cel vrâncean! - Oiţă bârsană, De eşti năzdrăvană, şi de-a fi să mor în câmp de mohor, Să spui lui vrâncean Şi lui ungurean Ca să mă îngroape Aice, pe-aproape, În strunga de oi, Să fiu tot cu voi; În dosul stânii Să-mi aud cânii. Aste să le spui, Iar la cap să-mi pui Fluieraş de fag, 5
kkmitz Reputație: 4245 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Februarie 14, 2017 Pe-un picior de plai,Pe-o gură de rai,Iată vin în cale,Se cobor la vale,Trei turme de miei,Cu trei ciobănei.Unu-i moldovan,Unu-i ungureanŞi unu-i vrâncean.Iar cel ungureanŞi cu ce-l vrâncean,Mări, se vorbiră,Ei se sfătuirăPe l-apus de soareCa să mi-l omoarePe cel moldovan,Că-i mai ortomanŞ-are oi mai multe,Mândre şi cornute,Şi cai învăţaţi,Şi câni mai bărbaţi,Dar cea mioriţă,Cu lână plăviţă,De trei zile-ncoaceGura nu-i mai tace,Iarba nu-i mai place.- Mioriţă laie,Laie bucălaie,De trei zile-ncoaceGura nu-ţi mai tace!Ori iarba nu-ţi place,Ori eşti bolnăvioară,Drăguţă mioară?- Drăguţule bace,Dă-ţi oile-ncoace,La negru zăvoi,Că-i iarbă de noiŞi umbră de voi.Stăpâne, stăpâne,Îţi cheamă ş-un câine,Cel mai bărbătescŞi cel mai frăţesc,Că l-apus de soareVreau să mi te-omoareBaciul ungureanŞi cu cel vrâncean!- Oiţă bârsană,De eşti năzdrăvană,şi de-a fi să morîn câmp de mohor,Să spui lui vrânceanŞi lui ungureanCa să mă îngroapeAice, pe-aproape,În strunga de oi,Să fiu tot cu voi;În dosul stâniiSă-mi aud cânii.Aste să le spui,Iar la cap să-mi puiFluieraş de fag,Ti-ai luat bacul la romana cu nota mare?
peso69 Reputație: 165 Postat Februarie 14, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Februarie 14, 2017 Cum sa ia bacul cu nota marecind ea nu știe sa scrie corect?Balada a copiat- o cu mare atenție de pe net. 1 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 14, 2017 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 14, 2017 Cine a facut-o pe Meda sa scrie Miorita oriunde nesilita de nimeni din timpu ei liber merita un premiu:)))) 4
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 15, 2017 Cum sa ia bacul cu nota marecind ea nu știe sa scrie corect?Balada a copiat- o cu mare atenție de pe net.Ai dreptate 😅😅😅😅😅 Nu stiu sa scriu ) . Dacă tu spui ) Eu spun ca e greu sa scriu cu unghiile astea 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum