Sari la conținut

club swing

Postări Recomandate

Vizitator johnny plimbaretul
Reputație: 0
Postat

Ce club de swing ati recomanda pentru incepatori? Cred ca as convinge sotia sa mergem sa vedem ce e pe acolo, dar as prefera camera privata pentru eventuala actiune.

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Ce club de swing ati recomanda pentru incepatori? Cred ca as convinge sotia sa mergem sa vedem ce e pe acolo, dar as prefera camera privata pentru eventuala actiune.

http://www.hotswingers.org

Gaseste un cuplu acolo si incepeti soft. Intai va intalniti in 4 la un suc, poate chimia nu functioneaza, poate va placeti, cine stie....

Vezi ca trebuie sa va faceti validarea contului la webcam si apoi veti fi bombardati de cuplurile care cauta prospaturi.

Bafta

Postat

Salutare tuturor. Sunt nou pe această platformă, și bineînțeles nou in swing.

Eu și soția intenționăm să vizităm clubul attraction pentru a experimenta schimbul de parteneri.

Topicul nu mai este de actualitate.

Este cineva care a fost în ultima perioadă și știe ce e pe acolo?

Gen media de vârstă...numărul de membrii, și bineînțeles detalii despre cum se desfășoară acțiunea.

Chiar ne dorim sa facem asta și nu as vrea sa se transforme într-un eșec, neștiind ce e acolo. Vă mulțumesc !

Postat

Este foarte frumos in club in fiecare seara sunt minim 10 cupluri, se danseaza la inceput se socializeaza, sunt cupluri foarte sociabile si cupluri mai retrase, cu siguranta veti gasi o atmosfera foarte frumoasa, daca vi singur nu prea esti bagat in seama de cupluri , trebuie sa fi tu foarte sociabil si sa vb cu ei.

• Like 2
Postat

evitați Erosspark (www.erosspark.ro).  Am vrut să încerc prima mea experiență „Swinging” și mi-am făcut cercetările.  Sunt și alte cluburi cunoscute care au fost menționate pe acest forum, dar am făcut greșeala de a vizita Erosspark.  site-ul web arăta foarte legitim și avea explicații și reglementări foarte detaliate, așa că am avut încredere în el.  Am contactat numărul și am primit imediat un mesaj în care îmi cere numele.  Am fost aprobat.  Am cerut adresa și m-am prezentat vineri seara.  Am ajuns acolo și clubul era gol.  Am întrebat dacă va veni cineva și proprietarul m-a asigurat.  După 1 oră au sosit 2 cupluri (în vârstă matură mai mare) dar au stat 30 de minute și apoi au plecat.  nici măcar nu socializau sau se jucau.  păreau a fi prieteni ai proprietarului.  odată ce au plecat, nu a mai venit nimeni.  Am întrebat-o pe proprietar de ce m-a încasat peste 300 de lei dacă știa că nu va veni nimeni.  ea a spus că este doar noroc.  M-am simțit atât de înșelat.  Am cerut rambursarea și ea a spus că nu.  nu vizita acest club.  chiar și după câteva săptămâni de verificare, proprietarul a tot spus că nu sunt oaspeți în fiecare seară, în ciuda faptului că site-ul lor și Facebook spun că există evenimente și petreceri mari.  dacă vrei să-ți pierzi banii și să stai într-un loc gol, atunci vino aici.  proprietarul nu mi-a oferit o rambursare sau vreo compensație.  ea a spus că așa este.  dezgustător!

• Like 1

• Oras:RO
  • Oras:RO
Postat
Acum 11 minute, aussieboy29 a spus:

evitați Erosspark (www.erosspark.ro).  Am vrut să încerc prima mea experiență „Swinging” și mi-am făcut cercetările.  Sunt și alte cluburi cunoscute care au fost menționate pe acest forum, dar am făcut greșeala de a vizita Erosspark.  site-ul web arăta foarte legitim și avea explicații și reglementări foarte detaliate, așa că am avut încredere în el.  Am contactat numărul și am primit imediat un mesaj în care îmi cere numele.  Am fost aprobat.  Am cerut adresa și m-am prezentat vineri seara.  Am ajuns acolo și clubul era gol.  Am întrebat dacă va veni cineva și proprietarul m-a asigurat.  După 1 oră au sosit 2 cupluri (în vârstă matură mai mare) dar au stat 30 de minute și apoi au plecat.  nici măcar nu socializau sau se jucau.  păreau a fi prieteni ai proprietarului.  odată ce au plecat, nu a mai venit nimeni.  Am întrebat-o pe proprietar de ce m-a încasat peste 300 de lei dacă știa că nu va veni nimeni.  ea a spus că este doar noroc.  M-am simțit atât de înșelat.  Am cerut rambursarea și ea a spus că nu.  nu vizita acest club.  chiar și după câteva săptămâni de verificare, proprietarul a tot spus că nu sunt oaspeți în fiecare seară, în ciuda faptului că site-ul lor și Facebook spun că există evenimente și petreceri mari.  dacă vrei să-ți pierzi banii și să stai într-un loc gol, atunci vino aici.  proprietarul nu mi-a oferit o rambursare sau vreo compensație.  ea a spus că așa este.  dezgustător!

Până și în domeniul ăsta se trag țepe....Nașpa!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...