Vizitator 1280ionut Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Sa iti tu peste botic nu eu..nu trebuie sa bag in seama toate aberatile voastreCorect ,a fost o exprimare prea dura din partea mea ,imi cer scuze
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 16, 2017 cred ca nu m-am exprimat prea bine in text ,greseala mea imi cer scuze ,nu am facut referire la tine ,stiu cu cine ai treaba va urmaresc schimburile de opinii, defapt mi=a venit in cap o idee tu si Haorun inchisi intr-o cusca ,pe langa cusca cativa lei infometati vreo 2 saptamani ,singura voastra optiune de a scapa cu viata ar fi sa va futeti )))dar foarte convingator ca doi indragostiti de sf valentin ,daca nu leutzii aia ar intra in cusca )))) asa pedeapsa v-as da acum Eu mai de graba a-și dresa leii și ia-și face sa îl tortureze încet pe jumătate de spermă . Sa îl devoreze încet , încet sa simpta durerea în tot corpul și sa strige după ajutor și eu sa rad . ) și acum când îmi imaginez rad ))
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2017 Eu mai de graba a-și dresa leii și ia-și face sa îl tortureze încet pe jumătate de spermă . Sa îl devoreze încet , încet sa simpta durerea în tot corpul și sa strige după ajutor și eu sa rad . ) și acum când îmi imaginez rad ))Sadică ce eşti! 1 5
diamond prince Reputație: 1759 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 17, 2017 Eu mai de graba a-și dresa leii și ia-și face sa îl tortureze încet pe jumătate de spermă .Sa îl devoreze încet , încet sa simpta durerea în tot corpul și sa strige după ajutor și eu sa rad . ) și acum când îmi imaginez rad ))nebunatica mica si perversa ce esti 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Februarie 17, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Februarie 17, 2017 Salut printule mai traiesti?Nu te mai vede lumea pe aici numai rar.Ai fost plecat cumva in concediu cu Diva in țările calde??
diamond prince Reputație: 1759 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 17, 2017 Salut printule mai traiesti?Nu te mai vede lumea pe aici numai rar.Ai fost plecat cumva in concediu cu Diva in țările calde?? o viata am in plm vrei sa o traiesc pe forum toata ? plus ca mai si muncesc pe la noile proiecte prin Cluj deci, pana mea greu cu timpu asta,daca ar avea ziua 48 de ore si noaptea 24 ar fi perfect p.s. am vrut s-o duc pe diva in seychelles da nu vrea sa vina te iubeste nebuna 3
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Dute și taci ...Vezi ca mia transmis ma-ta ca te cauta și tu stai aici sa ne ți teori )Tie ma-ta nu ți-a trimis niște i-uri? Acuma faci economie cu ele, vezi dacă le-ai risipit unde nu era nevoie? Dar asta e, scola-i lucru mare. E bine ca nu trebuie la fiecare.
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 17, 2017 Ba da dar ști ce am făcut cu ei... Iam dat la ma-ta sa ii bage în pizda .. ca a spus ca nu ai mai futut-o de multi și are păianjeni la pizda
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 17, 2017 Postat Februarie 17, 2017 Prin vulgaritate te vinzi? Sau doar incerci sa-ti ascunzi prostia?
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 17, 2017 Prin vulgaritate te vinzi? Sau doar incerci sa-ti ascunzi prostia? Mai vând;))? Eu o numesc altfel dar în fine mintea ta subdezvoltat atât îți permite sa gândești. )Ai auzit de : Esti ceea ce gândești:) în fine sa nu te mai iau cu deastea. Eu îți răspund doar la mitocăniile taleDa și dacă prostia se vinde și tu crezi ca eu sunt asa o sa vând și prostia . Dacă nu observi la noi prostia se vinde bine .. nici ce am vrut sa spun aici nu înțelegi. Dar eu te înțeleg.. îți înțeleg mintea subdezvoltata
diva anita Reputație: -654 Postat Februarie 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Postat Februarie 17, 2017 o viata am in plm vrei sa o traiesc pe forum toata ? plus ca mai si muncesc pe la noile proiecte prin Cluj deci, pana mea greu cu timpu asta,daca ar avea ziua 48 de ore si noaptea 24 ar fi perfect p.s. am vrut s-o duc pe diva in seychelles da nu vrea sa vina te iubeste nebuna Printule drag si scump....Ai cumparat biletele de avion,banditule???AM FOST CU BATRANELUL MEU IN NOA DAR NU TE AM VAZUT....Pe unde umbli????Smecherule???
diamond prince Reputație: 1759 Postat Februarie 18, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 18, 2017 divoooooo plec in NOA ia-l pe batran si pe ciucurel si haideti pe bairame )))))))))) si ada si doua prietene daca vii, din alea din tel aviv daca se poate 1
Vizitator 1280ionut Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 unde are anunt Alessia Bianca ?eu nu dau de ea ,are anunt pe publi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum