Sari la conținut

Fetele de la strada mai nou si-au luat locatie

Postări Recomandate

Vizitator 1280ionut
Reputație: 0
Postat

Sa iti tu peste botic nu eu..nu trebuie sa bag in seama toate aberatile voastre

Corect ,a fost o exprimare prea dura din partea mea ,imi cer scuze  :flowers2

• Oras:Cluj
Postat

;) cred ca nu m-am exprimat prea bine in text ,greseala mea imi cer scuze ,nu am facut referire la tine ,stiu cu cine ai treaba va urmaresc schimburile de opinii, defapt mi=a venit in cap o idee tu si Haorun inchisi intr-o cusca ,pe langa cusca cativa lei infometati vreo 2 saptamani ,singura voastra optiune de a scapa cu viata ar fi sa va futeti )))dar foarte convingator ca doi indragostiti de sf valentin ,daca nu leutzii aia ar intra in cusca )))) asa pedeapsa v-as da acum

Eu mai de graba a-și dresa leii și ia-și face sa îl tortureze încet pe jumătate de spermă .

Sa îl devoreze încet , încet sa simpta durerea în tot corpul și sa strige după ajutor și eu sa rad . :)) și acum când îmi imaginez rad :)))

• Oras:cluj-napoca
Postat

Eu mai de graba a-și dresa leii și ia-și face sa îl tortureze încet pe jumătate de spermă .

Sa îl devoreze încet , încet sa simpta durerea în tot corpul și sa strige după ajutor și eu sa rad . :)) și acum când îmi imaginez rad :)))

Sadică ce eşti!

:)

• Like 1
  • Minus 5
Postat

nebunatica mica si perversa ce esti  :laugh2

• Like 1
Postat

Salut printule mai traiesti?

Nu te mai vede lumea pe aici numai rar.

Ai fost plecat cumva in concediu cu Diva in țările calde??

Postat

Salut printule mai traiesti?

Nu te mai vede lumea pe aici numai rar.

Ai fost plecat cumva in concediu cu Diva in țările calde??

o viata am in plm vrei sa o traiesc pe forum toata ?  plus ca mai si muncesc pe la noile proiecte prin Cluj deci, pana mea greu cu timpu asta,daca ar avea ziua 48 de ore si noaptea 24 ar fi perfect  :laugh2

p.s. am vrut s-o duc pe diva in seychelles da nu vrea sa vina  :blushing2 te iubeste nebuna 
  • Like 3
Postat

Dute și taci ...

Vezi ca mia transmis ma-ta ca te cauta și tu stai aici sa ne ți teori :))

Tie ma-ta nu ți-a trimis niște i-uri? Acuma faci economie cu ele, vezi dacă le-ai risipit unde nu era nevoie? Dar asta e, scola-i lucru mare. E bine ca nu trebuie la fiecare.

Postat

Ba da dar ști ce am făcut cu ei... Iam dat la ma-ta sa ii bage în pizda .. ca a spus ca nu ai mai futut-o de multi și are păianjeni la pizda :(

Postat

Prin vulgaritate te vinzi? Sau doar incerci sa-ti ascunzi prostia?

Mai vând;))? Eu o numesc altfel dar în fine mintea ta subdezvoltat atât îți permite sa gândești. :))

Ai auzit de : Esti ceea ce gândești:) în fine sa nu te mai iau cu deastea.

Eu îți răspund doar la mitocăniile tale

Da și dacă prostia se vinde și tu crezi ca eu sunt asa o sa vând și prostia . Dacă nu observi la noi prostia se vinde bine .. nici ce am vrut sa spun aici nu înțelegi. Dar eu te înțeleg.. îți înțeleg mintea subdezvoltata

Postat

o viata am in plm vrei sa o traiesc pe forum toata ?  plus ca mai si muncesc pe la noile proiecte prin Cluj deci, pana mea greu cu timpu asta,daca ar avea ziua 48 de ore si noaptea 24 ar fi perfect  :laugh2

p.s. am vrut s-o duc pe diva in seychelles da nu vrea sa vina  :blushing2 te iubeste nebuna 

Printule drag si scump....Ai cumparat biletele de avion,banditule???AM FOST CU BATRANELUL MEU IN NOA DAR NU TE AM VAZUT....Pe unde umbli????Smecherule??? :hug1 

Postat
divoooooo plec in NOA ia-l pe batran si pe ciucurel si haideti pe bairame :)))))))))))

si ada si doua prietene daca vii, din alea din tel aviv daca se poate  :laugh2

• Like 1
Vizitator 1280ionut
Reputație: 0
Postat

unde are anunt Alessia Bianca ?eu nu dau de ea ,are anunt pe publi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...