Sari la conținut

Client devenit iubit/sot/chiar amant ?

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Pisicuts e numai unul. Pana si Chuck Noris se inclina in fata superioritatii lui. :D

Tu cine ești...Pisicutz ori Chuck :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Să înțeleg că a uitat de tine...și că și-a găsit pe altul deștept, inteligent, compatibil...și așa mai departe :laugh2

Aaa nuu nici vorba! Ma refer la faptul ca abia o cunoscusem si tocmai ii facusem prima recenzie (si penultima totodata) :lol:

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Pisicuts?

Crezi ca el m-ar putea face sa ma indragostesc?

Sau?:))))))Nu inteleg:d

Nu ma impresioneaza nici functia, nici masina, nici "instrumentul"...sunt mai greu de impresionat;)..

Imi plac fetele greu de impresionat si cu personalitate! :)
  • Oras:-----------
Postat

cum sa devii sotul sau iubitul unei fete pe bani cand cu greu mai dai de una normala la cap

dupa parerea mea fetele pe bani sunt de doua tipuri, ambele ucigase

1. alea cu copii (completamente psihopate), parasite de sot, care s-au fătat din motive patologice (să se iubeasca pe sine prin copil dar real, nu-si iubesc copilul rezultat, se simt vinovate asa ca il drogheaza cu n si n jucarii din banii rezultati din prostitutie, adica il manipuleaza sentimental, lucru care NU ȚINE!)

2. alea fără copii, care au avut un tată absent sau ucigaș, așa că toată viața vor încerca să-și rezolve trauma ucigând alți bărbați în locul tatălui (desigur că pe timpul plătit nu vei vedea asta dar....vei simți cuțitul în spate sau pumnu în figură imediat ce ți-ai băgat-o în casă)

NO CHANCE!

își vor găsi ele unu dar ăla ori va fi tot un psihopat ca și ele, ori .... cățelușu bun la toate (martalogu)

p.s. au incercat unii ba cu bani multi, ba docili, au ieșit șifonați bine sau chiar falimentați 

(când eram muult mai tânăr am fost avertizat clar de fetele de la oraș, mai bine educate, acum sunt cam toate praf), FEREȘTE-TE DE ȚĂRĂNCI!

http://4.bp.blogspot.com/-4EADUY50pY0/U3o_MgtXNzI/AAAAAAAAAsc/F-Ll_hovk-U/s1600/inferioritate_rusia.jpg

• Like 2
Postat

....așa că sub nici o formă client fidel  :laugh2 (devine exploatare sentimentală) , 2-3 ori maxim, apoi schimbi mereu ;)

• Like 1
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

indubitabil in toata nebunia lui,are si un gr.de adevar

Sunt mai multe idei abordate de @indubitabil...La care din ele te referi: la dihotomia pe care o proclama intre femei? La faptul ca au incercat multi, dar au esuat? Sau la valabilitatea avertismentului privind tarancile?..

• Oras:none
  • Oras:none
Postat

Am mai avut idei de genul asta in trecut, se poate ce e in titlu dar nu e garantat decat pe o perioada scruta de timp.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.