Sari la conținut

Aurel vlaicu

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Era o fata acum cateva luni langa un taxi abandonat(statie peco parasita) .am auzit ca presta super ok ,ca servicii si bani,mai stie careva ceva de ea ?

• Oras:Intre vecini
Postat

pe vremea asta ma indoiesc ca o sa mai gasesti activitate pe aurel ...am zarit acum 2 -3 zile pe cineva dar nu dinstingeai la cat de imbracata era daca arata decent sau .. nu 

Postat

Este o fata in locatia precizata de tine. Chiar in aceasta seara am trecut si era o fata langa foc dar nu am putut sa zaresc ceva detalii ! 

Postat

pe vremea asta nu o sa le vezi " in adevarata splendoare" ...

• Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Daca este vorba de fatuca slabuta ,putin cu probleme la vorbire inca mai este acolo.Face intr-adevar treaba buna...si ieftina.

• Like 1
Postat

O perioada a disparut din cauza unui accident rutier,cel putin asa spunea .

Postat

Sa nu zişi căi sujea pula la unu ân masina si ia plieznit alta masina ân spati !!!

• Like 1
Postat

Cred ca da,din cate mi-a spus au fost loviti in trafic in fata la Real.Posibil omul a gresit pedala.Mama ce l-o fi muscat de maneta pe saracul sofer in timpul impactului...o mai fi intreaga?S-au dat peste cap de 3 ori ,deci este clar ca s-au tavalit bine in trafic unul peste altul.

• Like 1
Postat

Era dupa sarbatori pana sa vina vijelia.Este si o blonda mai jos la obor care lucreaza foarte bine nu pe fuga si arata destul de bine

• Like 2
Postat

Am zarit astazi un specimen nou langa taxiul abandonat . Era imbracata astfel incat toata lumea sa-i admire picioarele de gazela atractive si foateeeeeee lungi .

• Like 2
Vizitator allview1
Reputație: 0
Postat

Ce pula mea iti place tie la ea, nu stiu! :)))

post-172236-0-71217500-1487706457_thumb.jpg

Postat

Mah coliegi...am o maaari rugaminti la voi !!!!!

Haiditi sa abandonam topingu aista. Di fiicari data cind unu din voi postiaza...si se fasi "bold" topingu...anainti sa citiesc...mi se taie riespiratia. Mi sie fasi pelea gaina...si simt cum fiicari fir di par dila noada curului pin la ceafa mi sie ridika fir ku fir. Anciep fluturasi an burta di melancolii.

Voi nu stiti cie ansiamna sa fi cienturista di Aurel Vlaicu ! Nu stiti trairili...iemotiili.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...