Bolundau Reputație: 37 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Decembrie 3, 2024 5 hours ago, mariusnicu said: Doar pe whatsapp se poate face programare la doamna top oral...... seară plăcută! Mie nu imi raspunde niciodata duduia.educatie,intelegi?
bobjr Reputație: -26 Postat August 23 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat August 23 Bună seara, oare mai prestează? 1
pasarila22 Reputație: 104 Postat August 24 Postat August 24 are anunt pe publi, am incercat sa iau legatura cu ea dar nu a raspuns.
bobjr Reputație: -26 Postat August 24 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat August 24 Acum 3 minute, pasarila22 a spus: are anunt pe publi, am incercat sa iau legatura cu ea dar nu a raspuns. Ok,mersi.
Futalau12 Reputație: 58 Postat August 25 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat August 25 Eu o mai frecventez când mi dor de un oral bun. Răspunde doar la measj
bobjr Reputație: -26 Postat Noiembrie 14 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat Noiembrie 14 La 25.08.2025 la 7:20, Futalau12 a spus: Eu o mai frecventez când mi dor de un oral bun. Răspunde doar la measj Salut, merită vizitată doar pentru oral ? As încerca să merg pt o ora, sper sa ma surprindă Lavinia !
NPK111 Reputație: 21 Postat Noiembrie 26 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 26 Azi am vizitat-o pe Lavinia pentru prima data. In timpul lecturarii paginilor acestui topic asteptarile mele au crescut constant ajungand undeva foarte sus si m-am dus plin de speranta. Am ajuns la timp si-am gasit-o pe Lavinia exact asa cum e in pozele de aici, are un fizic pe gustul meu. Din punct de vedere al atitudinii fata e de nota 10, e lipicioasa, raspandeste in jurul ei energie pozitiva iar bunul simt e la el acasa ....... mi-a dat o stare de bine deosebita motiv pentru care o voi mai vizita cu siguranta. Despre actiunea propriu-zisa nu prea ar fi multe de spus, am alternat cateva pozitii, totul a fost la superlativ, fata stie exact ce si cand sa faca. Pentru cei cu bun simt e imposibil sa nu fie multumiti, n-ai cum sa pleci de la ea altfel decat cu gandul ca vei reveni. Iti multumesc Lavinia pentru o ora perfecta. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum