Sari la conținut

TOP:0741398790 , Lavinia , Romtelecom

mon ami

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

mi se pare mie sau ai marit preturile?  :slap2

Buna tuturor, da s-au marit putin doar ! Va astept maine,poimaine , dupa care ne revedem saptamana viitoare ,incepand de marti! O  saptamana usoara si PASTE FERICIT !  :innocent

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0
Postat

De ar creste la toate in felul acesta...doar la restul vezi dublari si cresteri asa...hops -rops,de la una la alta. In anii 90 vedeai astfel de cresteri cum practica fetitele din B-M...50 de roni e nimica,de obcei se sare cu 100.    Si cum am zis...DOAR cresteri...ca nimic in plus nu primiti:P 

Postat

Salutare dragii mei,  lipsesc cateva zile,  ne redevem , saptamana aceasta vineri si sambata! Pupici si o saptamana productiva tuturor!      post-53554-0-32929300-1494239749_thumb.jpg

• Like 1
Postat

nu e gratis marirea de sani,  peste 6 luni va avea silicoane, poate merita tariful .

Vizitator gfe-finder
Reputație: 0
Postat

Nu are nevoie de silicoane  LAvinia...are sani frumusei,marimea potrivita,...si fermi.Nu vad,de ce si-ar bate capul cu asa ceva...unele fete complexate mai mult pt complexele lor fac asta,sunt sigur sunt barbati,baieti care le prefera exact asa cum sunt ele...dar cum noi avem ale  noastre cu marimea ,lungimea si virilitatea,asa si femeile au propriile complexe. Doar un comment intr-o dupamasa ploioasa:P

Postat

Nu are nevoie de silicoane  LAvinia...are sani frumusei,marimea potrivita,...si fermi.Nu vad,de ce si-ar bate capul cu asa ceva...unele fete complexate mai mult pt complexele lor fac asta,sunt sigur sunt barbati,baieti care le prefera exact asa cum sunt ele...dar cum noi avem ale  noastre cu marimea ,lungimea si virilitatea,asa si femeile au propriile complexe. Doar un comment intr-o dupamasa ploioasa:P

Se multumeste pentru apreciere, iar ca sa raspund domnului de mai sus, nu intentionez sa-mi pun silicoane, ar fi pacat sa-mi ``stric`` bijuteriile naturale!  Daca tot m-am gasit sa scriu ceva ,o sa postez si niste fotografii reale , FARA   PHOTOSHOP !!  

Va astept in vizita si va doresc o saptamana minunata in continuare!  

post-53554-0-72207400-1495037286_thumb.jpg     post-53554-0-19978800-1495037295_thumb.jpg

• Like 1
Postat
Hopa, las` ca e bine asa, intunecate cum sunt , doar n-o sa-mi divulg identitatea   :innocent  (  pielea alba etc ) , desi recunosc,  la cealalta extrema, un set de fotografii profesionale  ar completa/prezenta excelent  profulul Laviniei ( apropo de strategii de marketing si metode de publicitate).

Cu toate acestea nu doresc sa fac parte din categoria fetelor cu poze executate profesional /photoshop, iar in urma acestor  iluzii  optice,  sa primesc genul de ``apreciere`` ,  atat de des intalnit pe acest forum `` e adevarat..... pozele o avantajeaza`` . 

In concluzie ,apreciez  criticile,  pe care,  de altfel ,eu personal  le gasesc  constructive .  

:beex2

Postat

Buna seara luuumeee!!  :bow Ma gasitit maine intre  10-16 si sambata intre 11-16.

Postat

Buna dragii mei, voi lipsi cateva zile; Ne revedem saptamana viitoare,  incepand de marti. Un weekend frumos la toata lumea de pe aici!   :pepsi

Postat

Buna tuturor, ne revedem saptamana viitoare,incepand de luni,in aceeasi nota optimista,  cu care v-am obisnuit.  Pana atunci va doresc o saptamana   de succes !  :icecream

Postat

Salutare, in plina vara,o poza noua, asa ``in umbra`` ! post-53554-0-54507500-1500363760_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:maramures
  • Oras:maramures
Postat

Ciao Lavinia,am terminat cu plimarelile..;)imi place noua poza afisata.as vrea sa iti faci un update la program..multumesc.

Postat

Salutare,dragule, programul este acelasi ! O saptamana usoara va doresc!

Postat

Modificare de program 11-18 ,( sambata in functie de dispozitie )11-15 

Postat

Buna seara dragilor,lipsesc cateva zile,ne revedem saptamana viitoare,incepand de luni. Un weekend minunat va doresc,inca de pe acum!

Postat

Buna seara , dragii mei, saptamana aceasta  ma gasiti, inclusiv sambata. O seara relaxanta tuturor!  :onbed

Postat

Salutare ,ce mai faceti ?  v-am atasat cateva poze proaspete!  V-am pupat . :girly

post-53554-0-62593700-1510558246_thumb.jpg

post-53554-0-29422600-1510558256_thumb.jpg

• Like 1

• Telefon: 0701337794
  • Telefon: 0701337794
Postat

Ai putea sa-ti desfaci nitel bulanele sa vedem cum iti sta cu plasa aia rupta...😀

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...