lavinia Reputație: 378 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Aprilie 12, 2017 mi se pare mie sau ai marit preturile? Buna tuturor, da s-au marit putin doar ! Va astept maine,poimaine , dupa care ne revedem saptamana viitoare ,incepand de marti! O saptamana usoara si PASTE FERICIT !
Vizitator gfe-finder Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2017 Postat Aprilie 12, 2017 De ar creste la toate in felul acesta...doar la restul vezi dublari si cresteri asa...hops -rops,de la una la alta. In anii 90 vedeai astfel de cresteri cum practica fetitele din B-M...50 de roni e nimica,de obcei se sare cu 100. Si cum am zis...DOAR cresteri...ca nimic in plus nu primiti:P
lavinia Reputație: 378 Postat Mai 8, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 8, 2017 Salutare dragii mei, lipsesc cateva zile, ne redevem , saptamana aceasta vineri si sambata! Pupici si o saptamana productiva tuturor! 1
stfss Reputație: 20 Postat Mai 13, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 13, 2017 nu e gratis marirea de sani, peste 6 luni va avea silicoane, poate merita tariful .
Vizitator gfe-finder Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 Nu are nevoie de silicoane LAvinia...are sani frumusei,marimea potrivita,...si fermi.Nu vad,de ce si-ar bate capul cu asa ceva...unele fete complexate mai mult pt complexele lor fac asta,sunt sigur sunt barbati,baieti care le prefera exact asa cum sunt ele...dar cum noi avem ale noastre cu marimea ,lungimea si virilitatea,asa si femeile au propriile complexe. Doar un comment intr-o dupamasa ploioasa:P
lavinia Reputație: 378 Postat Mai 17, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 17, 2017 Nu are nevoie de silicoane LAvinia...are sani frumusei,marimea potrivita,...si fermi.Nu vad,de ce si-ar bate capul cu asa ceva...unele fete complexate mai mult pt complexele lor fac asta,sunt sigur sunt barbati,baieti care le prefera exact asa cum sunt ele...dar cum noi avem ale noastre cu marimea ,lungimea si virilitatea,asa si femeile au propriile complexe. Doar un comment intr-o dupamasa ploioasa:P Se multumeste pentru apreciere, iar ca sa raspund domnului de mai sus, nu intentionez sa-mi pun silicoane, ar fi pacat sa-mi ``stric`` bijuteriile naturale! Daca tot m-am gasit sa scriu ceva ,o sa postez si niste fotografii reale , FARA PHOTOSHOP !! Va astept in vizita si va doresc o saptamana minunata in continuare! 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Mai 20, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Mai 20, 2017 N-o sa pot intelege vreodata cum reusesti sa faci aceste poze atat de intunecate si de pixelate, o fi pentru efectul artistic
lavinia Reputație: 378 Postat Mai 21, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 21, 2017 Hopa, las` ca e bine asa, intunecate cum sunt , doar n-o sa-mi divulg identitatea ( pielea alba etc ) , desi recunosc, la cealalta extrema, un set de fotografii profesionale ar completa/prezenta excelent profulul Laviniei ( apropo de strategii de marketing si metode de publicitate). Cu toate acestea nu doresc sa fac parte din categoria fetelor cu poze executate profesional /photoshop, iar in urma acestor iluzii optice, sa primesc genul de ``apreciere`` , atat de des intalnit pe acest forum `` e adevarat..... pozele o avantajeaza`` . In concluzie ,apreciez criticile, pe care, de altfel ,eu personal le gasesc constructive .
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 1, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 1, 2017 Buna seara luuumeee!! Ma gasitit maine intre 10-16 si sambata intre 11-16.
lavinia Reputație: 378 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 8, 2017 Buna dragii mei, voi lipsi cateva zile; Ne revedem saptamana viitoare, incepand de marti. Un weekend frumos la toata lumea de pe aici!
lavinia Reputație: 378 Postat Iulie 11, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 11, 2017 Buna tuturor, ne revedem saptamana viitoare,incepand de luni,in aceeasi nota optimista, cu care v-am obisnuit. Pana atunci va doresc o saptamana de succes !
lavinia Reputație: 378 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 18, 2017 Salutare, in plina vara,o poza noua, asa ``in umbra`` ! 3
curiosulcenusiu Reputație: 11 Postat August 10, 2017 Oras:maramures Oras:maramures Postat August 10, 2017 Ciao Lavinia,am terminat cu plimarelile..;)imi place noua poza afisata.as vrea sa iti faci un update la program..multumesc.
lavinia Reputație: 378 Postat August 14, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat August 14, 2017 Salutare,dragule, programul este acelasi ! O saptamana usoara va doresc!
lavinia Reputație: 378 Postat August 28, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat August 28, 2017 Modificare de program 11-18 ,( sambata in functie de dispozitie )11-15
lavinia Reputație: 378 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 7, 2017 Salutare dragii mei, ma gasiti si sambata intre orele 11-16
lavinia Reputație: 378 Postat Septembrie 19, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 19, 2017 3
bombardier1 Reputație: 3 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Septembrie 25, 2017 Ce faci ? Lucrezi azi, tot incerc sa re sun .
lavinia Reputație: 378 Postat Septembrie 25, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 25, 2017 Azi am lipsit,maine revin pentru restul saptamanii .
lavinia Reputație: 378 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 4, 2017 Buna seara dragilor,lipsesc cateva zile,ne revedem saptamana viitoare,incepand de luni. Un weekend minunat va doresc,inca de pe acum!
lavinia Reputație: 378 Postat Octombrie 25, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Octombrie 25, 2017 Buna seara , dragii mei, saptamana aceasta ma gasiti, inclusiv sambata. O seara relaxanta tuturor!
lavinia Reputație: 378 Postat Noiembrie 13, 2017 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 13, 2017 Salutare ,ce mai faceti ? v-am atasat cateva poze proaspete! V-am pupat . :girly 1
nesatulu88 Reputație: 17 Postat Noiembrie 20, 2017 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat Noiembrie 20, 2017 O programare pe miercuri dupamasa pe la ora 17 se poate?
mustaciosul 77 Reputație: 366 Postat Noiembrie 20, 2017 Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Telefon: 0701337794 Oras:Baia Mare Postat Noiembrie 20, 2017 Ai putea sa-ti desfaci nitel bulanele sa vedem cum iti sta cu plasa aia rupta...😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum