Sari la conținut

TOP:0741398790 , Lavinia , Romtelecom

mon ami

Postări Recomandate

• Oras:baia mare

Nu vreau sa intru in contradictorii cu nimeni, dar fata asta este de apreciat părerea mea, că este sinceră și măcar a pus poze reale, nu ca altele, și are tarife ok.

Decizia ne aparține unde mergem.

Nici lor nu cred că le plac toți clienții, ce ar însemna să îi jignească?

Link spre comentariu

N-am eu multa experienta, dar ca incepatoram fost la Lavinia: discretie, profesionalism, punctualitate, respecta programarea dar si stie cum sa te ia. Se conformeaza super, pentru toate dorintele si fanteziile avute.

Acum , totul tine de optiune si alegeri. Fata de mine a fost o doamna (nici nu stie cine sunt, nu i-am zis nik-ul de pe forum), am depasit timpul, dar a fost in regula.

Nu suntem perfecti, fiecare are cate ceva, dar nu merita Lavinia, la fl cum nici o femeie nu merita sa i se vorbeasca asa.

Pe acest forum noi le cautam, noi le vrem astfel, ele sunt doar "picanteriile" secrete din viata noastra. Pace ciudat, dar eu le apreciez, asa cum sunt si ceea ce ofera. Piata e "colorata", alegeti ce doriti...

P.S. Scuze Lavinia pt interventie, cand te mai vizitez iti zic cine sunt....

Link spre comentariu
  • Oras:Baia Mare

Traim intr-o societate libera, acces la tehnologie avem cu totii,  astfel incat, fiecare prin  prisma caracterului,  experientei de viata,  educatiei si mediului,  emite  o parere  pro sau contra,  in legatura cu o tema sau subiect de discutie.

Sunt perfecta, in imperfectiunea mea estetica,  pentru aceia  dintre dumneavostra,  stimati  domni,  care ati reusit/reusiti  sa vedeti  dincolo  de ambalajul fizic ( o exprimare usor plastica),  intrucat apreciati calitatile mele.

Oameni suntem toti, prin definitie de la natura , ca spectru mai larg ,insa  A  FI  UMANI  face o uriasa diferenta ;  

P.S   Expunerea opiniei mele,  intr-un spatiu virtual, care este si unul  public, este asumata,  fara  a incerca  sa magulesc pe unii sau sa-i incriminez pe altii.  

• Like 3
Link spre comentariu

Traim intr-o societate libera, acces la tehnologie avem cu totii,  astfel incat, fiecare prin  prisma caracterului,  experientei de viata,  educatiei si mediului,  emite  o parere  pro sau contra,  in legatura cu o tema sau subiect de discutie.

Sunt perfecta, in imperfectiunea mea estetica,  pentru aceia  dintre dumneavostra,  stimati  domni,  care ati reusit/reusiti  sa vedeti  dincolo  de ambalajul fizic ( o exprimare usor plastica),  intrucat apreciati calitatile mele.

Oameni suntem toti, prin definitie de la natura , ca spectru mai larg ,insa  A  FI  UMANI  face o uriasa diferenta ;  

P.S   Expunerea opiniei mele,  intr-un spatiu virtual, care este si unul  public, este asumata,  fara  a incerca  sa magulesc pe unii sau sa-i incriminez pe altii.  

Aprob afirmativ declaratia ta pe care o dai, o sustii si o semnezi .... dar n-ar strica sa te induri de un aparat foto sau macar un webcam full HD  :laugh2

Link spre comentariu

Se vede ca esti o persoana care stiu mult mai multe decat tehnici erotice. Esti o persoana cu care se poate comunica la orice nivel.

Acum, fiind pe acest forum, asteptam niste imagini, ceva.. provocator, sti, ceva ce sa tina "dorinta aprinsa".

Iar in legatura cu aspectul fizic, azi, cand industria cosmetica face miracole, cred ca si un ruj de culoare inchisa, in timpul unui moment adanc.... face senzatie... (off, deja e fantezie) :))

Link spre comentariu

Se inghiata calota polara la loc  :laugh2  .... ideea e ca Lavinia face un oral de scoate petrol, zau asa, doar ca la capitolul marketing ii lipsesc niste poze care sa nu fie facute cu un aparat de la inceputul anilor 2000 ... si treaba asta la primul contact luat aici pe forum, strica, dar, daca iti iei emotia intre maini, te duci la ea si i-o dai sa-si faca de cap - pe emotie zic - te gandesti, wai, ce-i asta iti suge si ochii din cap !

Link spre comentariu

Saptamana viitoare o sun si ii incredintez toate emotiile. Sa le administreze si coordoneze cum stie ea mai bine. P.S. 4 Azareth: Nu stiu cu ce te ocupi, dar in marketing e locul tau:-)))

Cu aia ma si ocup ..... oops, se observa ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  .... stiu ca puteam sa zic ca lucrez la spatii verzi da' am zi sa ma mandresc  :laugh2

Link spre comentariu

Vor veni poate si poze noi ,profi , da` vorba aia, parca va vad pe urma ca la cofetarie, comanda  la prajituri:  

-O  Lavinia cu frisca sau cu cireasa sau cu tocuri inalte sau cu orice alte ``garnituri`` :laugh2 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...