lavinia Reputație: 378 Postat Octombrie 4, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 4, 2019 Bună dimineața, revenii🎉🎉. Sunt și mâine 1 Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Octombrie 14, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 14, 2019 4 Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Octombrie 28, 2019 Lipsesc cateva zile, pupici dulci si o saptamana productiva va doresc!! 1 Link spre comentariu
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Octombrie 29, 2019 Partajează Postat Octombrie 29, 2019 din ce vad in poze, ar trebui sa isi faca analizele, pete vanatai etc nu arata bine deloc.eu as evita Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Octombrie 29, 2019 din ce vad in poze, ar trebui sa isi faca analizele, pete vanatai etc nu arata bine deloc.eu as evitaserios? Link spre comentariu
rolly2004 Reputație: 71 Postat Octombrie 30, 2019 Partajează Postat Octombrie 30, 2019 🤦â€â™‚ï¸ðŸ¤¦â€â™‚ï¸ðŸ¤¦â€â™‚ï¸ Link spre comentariu
adi caran Reputație: 16 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Sub palmier Oras:Sub palmier Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Pana la urma fata asta are ceva boli sau nu...ca tot vad discutii pro si contra altii zic ca mai bine eviti altii ca nu are treaba acneea nu se transmite.Hai sa dam cartile pe fata pana la urma e ok fata puteti confirma ca e 100% sigur sa faci sex cu ea sau mai bine evitam sa nu ne doara capu mai tarziu ? care e parerea voastra Am citit tot topicul si din cate vad nimeni nu sa plans de nimic dar pe de alta parte multi spun ca acneea e destul de urata in cazul ei adica ceva iesit din comun.De aceea as dori o parere avizata pt ca as dori sa apelez la ea pt ca din ce am citit are o atitudine si un comportament peste alte fitoase de pe aici,dar ma da in spate chestia asta cu acneea.Eu sunt impecabil din punct de vedere al tenului si tot si nu as vrea sa iau ceva microb sau cine stie ce. Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Noiembrie 2, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 2, 2019 Fute-o mă liniștit, că nu iei nimic! Pe semnâtura mea!🤩 1 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Pana la urma fata asta are ceva boli sau nu...ca tot vad discutii pro si contra altii zic ca mai bine eviti altii ca nu are treaba acneea nu se transmite.Hai sa dam cartile pe fata pana la urma e ok fata puteti confirma ca e 100% sigur sa faci sex cu ea sau mai bine evitam sa nu ne doara capu mai tarziu ? care e parerea voastra Am citit tot topicul si din cate vad nimeni nu sa plans de nimic dar pe de alta parte multi spun ca acneea e destul de urata in cazul ei adica ceva iesit din comun.De aceea as dori o parere avizata pt ca as dori sa apelez la ea pt ca din ce am citit are o atitudine si un comportament peste alte fitoase de pe aici,dar ma da in spate chestia asta cu acneea.Eu sunt impecabil din punct de vedere al tenului si tot si nu as vrea sa iau ceva microb sau cine stie ce.Mergi linistit baiete...o sa ramai impecabil 2 Link spre comentariu
mayert77 Reputație: 298 Postat Noiembrie 3, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 3, 2019 Sunt sigur ca nu va merge, se teme mult prea tare pt tenul lui impecabil... :p 2 Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Noiembrie 4, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 4, 2019 Salutare, sunt la post !! :clap2 1 Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Noiembrie 6, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 4 Link spre comentariu
lolexxx Reputație: 41 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 mi-e dor de tine..... Link spre comentariu
garcea69 Reputație: 17 Postat Noiembrie 19, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Lavinia mai esti prin zona ?? Ca tot incerc sa te sun de cateva zile si nu dau de tine !! PS: Te-ai gandit sa faci si fisting ?? Pentru un extracost, bineinteles... Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Lavinia mai esti prin zona ?? Ca tot incerc sa te sun de cateva zile si nu dau de tine !! PS: Te-ai gandit sa faci si fisting ?? Pentru un extracost, bineinteles...Buna dimineata , daca faceam asta era in lista de servicii, deci in nici un caz. Mersi Link spre comentariu
garcea69 Reputație: 17 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Buna dimineata , daca faceam asta era in lista de servicii, deci in nici un caz. Mersi...din moment ce lista ta de servicii se termina cu "etc", am intrebat si eu, poate-poate :) Link spre comentariu
andrei3612 Reputație: 32 Postat Noiembrie 20, 2019 Partajează Postat Noiembrie 20, 2019 Nu vii și pe la Cluj? Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Salutare, lipsesc. Revin vineri. 😘😠1 Link spre comentariu
stfss Reputație: 20 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Offfff".:)))) Link spre comentariu
stfss Reputație: 20 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Noiembrie 23, 2019 Offfff :)))), asta e 1 Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Salutare dragilor si LA MULTI ANI ROMANIA!!! Sa avem spor in toate si un viitor mai bun! 2 Link spre comentariu
mivanul Reputație: 1118 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Salutare dragilor si LA MULTI ANI ROMANIA!!! Sa avem spor in toate si un viitor mai bun! La Multi Ani!!!!....spooorrrr!!!! Link spre comentariu
stfss Reputație: 20 Postat Decembrie 1, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Decembrie 1, 2019 Salutare dragilor si LA MULTI ANI ROMANIA!!! Sa avem spor in toate si un viitor mai bun!. La mulți ani!!!! România!!!!!!, La mulți ani tuturor Românilor!!!!! Link spre comentariu
lavinia Reputație: 378 Postat Decembrie 20, 2019 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Ma găsiți pe 27,28,30 decembrie. Va urez Crăciun frumos, bogat și cum va doriți voi sa fie!! 1 Link spre comentariu
mariachi35 Reputație: 410 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Decembrie 21, 2019 sarbatori linistite ! :feet 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum