ciriooo1 Reputație: 71 Postat Iunie 14, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Iunie 14, 2023 Acum 19 ore, amicul2022 a spus: silly me. scuze. cred ca mi-a scapat ... 🫣 Oricum, poti merge pt ca au facut recenzii bune colegi de soi. Eu de cate ori ajung in baia mare ba e weekend, ba e seara tarziu iar de vreo 4 ori nu avea loc liber. Acum ca am aflat ca mai sta si pe langa socru meu nu cred ca mai risc.
javradick Reputație: 518 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 14, 2023 Acum 1 oră, ciriooo1 a spus: Oricum, poti merge pt ca au facut recenzii bune colegi de soi. Eu de cate ori ajung in baia mare ba e weekend, ba e seara tarziu iar de vreo 4 ori nu avea loc liber. Acum ca am aflat ca mai sta si pe langa socru meu nu cred ca mai risc. Zi ca nu vrei să fii șogor cu socru (glumesc)😀😀😀
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Iunie 15, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Iunie 15, 2023 Acum 22 ore, javradick a spus: Zi ca nu vrei să fii șogor cu socru (glumesc)😀😀😀 🤣🤣🤣la 80 de ani nu cred ca mai poate
javradick Reputație: 518 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Baia Mare Disponibila Oras:Baia Mare Disponibila Postat Iunie 15, 2023 1 oră în urmă, ciriooo1 a spus: 🤣🤣🤣la 80 de ani nu cred ca mai poate 😀😀
stfss Reputație: 20 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 17, 2023 La 14.06.2023 la 16:55, ciriooo1 a spus: Oricum, poti merge pt ca au facut recenzii bune colegi de soi. Eu de cate ori ajung in baia mare ba e weekend, ba e seara tarziu iar de vreo 4 ori nu avea loc liber. Acum ca am aflat ca mai sta si pe langa socru meu nu cred ca mai risc. Ai motiv ca te duci să-l vizitezi
Futalau12 Reputație: 54 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 17, 2023 Am fost săptămâna trecut la ea. Trebuie să-ți faci programare în cursul zilei ca seara și în weekend nu lucrează. Cred ca am fost de 10 ori pana acuma la dansa. Femeia nu e pentru pretențioși dar are servici profi, face un oral de nota 20 cu tot ce trebuie l, finalizare.... 1
amicul2022 Reputație: 239 Postat Iunie 17, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 17, 2023 Lavinia este o prezenta constanta in Baia Mare?
ciriooo1 Reputație: 71 Postat Iunie 17, 2023 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Iunie 17, 2023 Acum 4 ore, stfss a spus: Ai motiv ca te duci să-l vizitezi 🤣Si sa mai am si surpriza sa ne cunoastem ,asa-i?
Futalau12 Reputație: 54 Postat Iunie 18, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 18, 2023 Da domnișoara este mai mereu în oraș
amicul2022 Reputație: 239 Postat Iulie 13, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 13, 2023 am vizitat-o pe domnisoara lavinia zilele trecute. cea ce pot sa zic este: ca si aratare, cred ca exista si fiinte feminine mult mai frumoase, in schimb atitudinea ei compenseaza cu varf si indesat, si nu este de neglijat faptul ca fata este curata. ah ... si inca ceva: presteaza un oral bestial, fenomenal, absolut demential ... nu gasesc in vocabular cuvinte care sa poata descrie magnitudinea actului. una peste alta, eu o voi mai vizita, indiferent de parerea altora. 😉 3
dr love Reputație: 85 Postat Iulie 15, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 15, 2023 Cel putin bizara fatuca asta, o intreb luni daca are timp, zice ca nu. Ok, cand sa te caut?...imi raspunde , nu stiu...o intreb, maine? Miercuri ? Imi raspunde, nu stiu, dupa cum am zis...noroc ca mai avem si altele 2
amicul2022 Reputație: 239 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 18, 2023 On 7/15/2023 at 1:09 PM, dr love said: Cel putin bizara fatuca asta, o intreb luni daca are timp, zice ca nu. Ok, cand sa te caut?...imi raspunde , nu stiu...o intreb, maine? Miercuri ? Imi raspunde, nu stiu, dupa cum am zis...noroc ca mai avem si altele are personalitate fata 😉
dr love Reputație: 85 Postat Iulie 19, 2023 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Iulie 19, 2023 Acum 14 ore, amicul2022 a spus: are personalitate fata 😉 Personalitate?!? La figurat, eventual. Am mai fost la ea insa au trecut multi ani, vreo 10 poate, cand era la inceput. La fel avea "personalitatea" si atunci, de aceea nu am mai cautat o. 1
amicul2022 Reputație: 239 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iulie 19, 2023 8 hours ago, dr love said: Personalitate?!? La figurat, eventual. Am mai fost la ea insa au trecut multi ani, vreo 10 poate, cand era la inceput. La fel avea "personalitatea" si atunci, de aceea nu am mai cautat o. la propriu, nu la figurat. asa este fata. o accepti este bine, nu o accepti cauti alta. si tu ai personalitatea ta - la propriu, la care lavinia ar putea sa zica ca la fel cum zici tu despre ea ... nu va potriviti si atat! 🍻
Futalau12 Reputație: 54 Postat Ianuarie 3, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 3, 2024 La ora actuală este cea mai bună varianta, la ce avem în oraș. Eu mâine i fac o vizita. Am fost de mai multe ori la ea, nu este pt pretențioși, dar ca și comportament le întrece pe toate. Psss face un oral cu artificii....🤐🤐🤐 1
amicul2022 Reputație: 239 Postat Ianuarie 4, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 4, 2024 13 hours ago, Futalau12 said: La ora actuală este cea mai bună varianta, la ce avem în oraș. Eu mâine i fac o vizita. Am fost de mai multe ori la ea, nu este pt pretențioși, dar ca și comportament le întrece pe toate. Psss face un oral cu artificii....🤐🤐🤐 Am incercat sa o sun zilele astea, zilele astea fiind in luna decembrie si ieri, dar avea telefonul inchis. Si mie mi-a placut "focul de artificii" pe care il prezinta la examenul oral 🥰 1
Futalau12 Reputație: 54 Postat Ianuarie 4, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 3 ore, amicul2022 a spus: Am incercat sa o sun zilele astea, zilele astea fiind in luna decembrie si ieri, dar avea telefonul inchis. Si mie mi-a placut "focul de artificii" pe care il prezinta la examenul oral 🥰 Psss este disponibila. Maine între orele 09 și 17. Mai bine scrie un mesaj mai degrabă răspunde. 2
amicul2022 Reputație: 239 Postat Ianuarie 8, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Ianuarie 8, 2024 On 1/4/2024 at 4:48 PM, Futalau12 said: Psss este disponibila. Maine între orele 09 și 17. Mai bine scrie un mesaj mai degrabă răspunde. Psss ... info foarte valoros. Mersi colegu!
bogdan44 Reputație: 1 Postat Mai 17, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 17, 2024 Salutare. Stie cineva daca Lavinia mai activeaza? Am incercat sa o contactez de cateva ori fara nici un raspuns din partea ei.
amicul2022 Reputație: 239 Postat Mai 17, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 17, 2024 Nu stiu. Fata asta se joaca cu noi, ori lucreaza in circuti super inchis ca si o alta fata bine cunoscuta prin Baia Mare. 🥹 I-am vazut anuntul pe publi, si incerc sa dau de ea, dar are telefonul inchis. Ieri si azi am sunat-o de cateva ori si nimic ... Asa s-a intamplat si data trecuta cand avea anunt activ pe publi: avea telefonul inchis ori nu a raspuns la apel. Nici macar pe whatsapp nu da semn de viata desi si acolo are contul "activ" pe numarul din anunt. 😟
mariachi35 Reputație: 465 Postat Mai 18, 2024 Oras:romania Oras:romania Postat Mai 18, 2024 este cu toane și foarte selectivă , face oral bun și atât intr o vreme credeam că i the best p aci pâna au mai aparut și altele ce o intrec !
Futalau12 Reputație: 54 Postat Mai 19, 2024 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Mai 19, 2024 La Lavinia trebuie sa i scri mesaj. Nu lucrează constant și nu prea răspunde la telefon. Eu o frecventez , și i scriu din timp. La oral este wawwwuu, face și finalizare orală. Eu merg la ea doar pt oral, cum o suge femeia asta nu o suge nimeni. Este amabila și accepta orice fantezie dacă te comporți frumos. Nu este pt amatori de frumuseți, au trecut ani și peste ea, dar mamă cum o suge ai de plm 1
knoxville7 Reputație: 26 Postat Mai 20, 2024 Postat Mai 20, 2024 Subscriu. Mesaj si programare pe whatsapp. Am fost la ea de curand. Subiectiv sa fiu mi se pare ca nu mi-a facut oral, a facut dragoste cu gura. Top din punctul asta de vedere. 1
mariusnicu Reputație: 33 Postat Decembrie 3, 2024 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Decembrie 3, 2024 La 20.05.2024 la 9:08, knoxville7 a spus: Subscriu. Mesaj si programare pe whatsapp. Am fost la ea de curand. Subiectiv sa fiu mi se pare ca nu mi-a facut oral, a facut dragoste cu gura. Top din punctul asta de vedere. Doar pe whatsapp se poate face programare la doamna top oral...... seară plăcută!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum