Sari la conținut

Cuplu casatorit, cu experienta, pentru cateva zile in Bucuresti!

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Si eu as vrea sa vin intr o zi din cele disponibile. Chiar si singura, nu m ar deranja. Continuam povestea. :)

Dacă bine-mi amintesc, povestea noastră e mai suculentă în trei... ;)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

suculenta sau nu, Dorinuta vreau sa te cunosc, pe skype nu mai reusim sa luam legatura ... mult succes :rax2

• Oras:arad
Postat

Buna. Aveam o intalnire cu tine la Cluj, dar am avut accident la Deva. Nu am apucat sa te anunt și după nu a mai funcționat whatsappul tău. Îmi pare rău dar as vrea sa pot comunica cu tine. Pentru ce am ratat platesc deranjul la prima intalnire. Sper ca Sti despre cine este vorba. Multumesc

Postat

Buna. Aveam o intalnire cu tine la Cluj, dar am avut accident la Deva. Nu am apucat sa te anunt și după nu a mai funcționat whatsappul tău. Îmi pare rău dar as vrea sa pot comunica cu tine. Pentru ce am ratat platesc deranjul la prima intalnire. Sper ca Sti despre cine este vorba. Multumesc

Postat

Servus. 

Sinceră să fiu, nu îmi amintesc, probabil că neprezentarea la programare, fără anulare, a însemnat trecerea ta pe lista ălora de-i duc duminica la biserică să-i afurisească popa! :) Adică a țeparilor. 

Ai în semnătură numărul meu de whatsapp

• Like 2
Postat

O vizita in bucuresti in 4 cu o doamna pe care ai cunoscut-o acolo și ti-a făcut mare plăcere.

Postat

Nu vreau sa te supăr. Numărul de telefon se termina in 770 și nu pot lua legătura pe whatsapp. Am trimis un sms azi. (Timisoara)

Postat

O vizita in bucuresti in 4 cu o doamna pe care ai cunoscut-o acolo și ti-a făcut mare plăcere.

Ioi, da ce bine-mi amintesc!!! Ce bine-a fost! 

• Like 1
Postat

Nu merge tel:0749617263, poate mai blocat ca nu am reușit sa ajung la Cluj ultima data. Dar promit platesc deranjul la prima intalnire. Numărul meu se termina cu 770.

Postat

Nu. Locuiesc și ”lucrez” în Cluj, o zi sau două pe lună. La București voi desanta în prima jumătate din luna mai, pentru zece zile. 

• Like 4
Postat

Cum dau de tine? Te rog.

Cumpără-ți o altă cartelă cu număr, e vreo 20 de lei, nu e mare lucru. Și contactează-mă de pe un număr nou, recomandându-te. Știu cine ești. Am fost dezamăgită că un ardelean de viță ca tine nu se prezintă la programare și nici nu o anulează, mai ales că noi ne cunoaștem destul de bine și cam pe toate părțile. 

Noapte bună. 

• Like 1
Postat

Dorina, deja faci primavara sa para mult mai frumoasa. Deabia astept sa te revad, ma inscriu pe lista Indiferent in ce formatie. :)

Postat

cu siguranta si eu ma voi inscrie pe lista ta dorina...de data aceasta sper sa te .....prind...

O să vin cu zgardă la gât și lesă, să fiu ușor de prins și ușor de dirijat...

• Like 7
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

O să vin cu zgardă la gât și lesă, să fiu ușor de prins și ușor de dirijat...

esti minunata indiferent de "accesoriile" cu care vei veni :)

• Like 3
Postat

Buna ziua! V-am trimis un mesaj pe whatup daca mai sunteti in Bucuresti dupa 5 martie si daca da cum pot sa imi rezerv 2-3 sedinte. Sunt serios si foarte motivat. Multumesc mult, Liviu.

Postat

După ce am citit, pe nerăsuflate, cele trei topicuri pe care le ai, pot spune doar atât: cu zagrdă sau fără, cu Sorin sau fără, trebuie musai să ne întâlnim în mai. Până atunci voi aprofunda materiile de examen și voi încerca să pun accentul pe... nu vreau să dezvălui foarte mult din ceea ce am în cap dar, dacă tu ai pomenit de zagrdă, îți dau doar un indiciu: shibari. Până atunci... număr zilele și mă gândesc la cât de minunați pot fi unii oameni.

• Like 2
Postat

Buna ziua! Imi cer scuze ca insist dar va rog sa imi spuneti daca am cumva o sansa mica sa va cunosc pe 5 martie in Bucuresti. Ar fi minunat! Multumesc mult!

Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Buna Dorina. Ti-am scris si pe topicul din Cluj si nu am primit raspuns, de aceea imi incerc norocul si aici. Eu sunt din Cluj, am fost la tine o data in Cluj si la a doua programare nu am mai reusit sa ajung dar te-am anuntat ca nu o sa pot ajunge. Te-ai suparat pe mine si mi-ai blocat numarul de telefon. Imi doresc enorm sa mai vin la tine. Poti sa ma mai primesti? Promit ca nu te mai dezamagesc. Te rog da-mi un raspuns.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...