rechinu777 Reputație: 23 Postat Mai 14, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 14, 2017 Mulțumesc pentru INFO. Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Iulie 18, 2017 La mulți ani,Dorina!Să ai parte de tot binele din lume! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 La multi ani !!! Va așteptăm cu drag!!! Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Salut, prieteni! Cu maximă plăcere vă anunț că între 14 și 28 februarie vom fi în București. Voi reveni cu amănunte! Servus, no. Dorina 9 Link spre comentariu
Vizitator ben dover1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Salut, prieteni! Cu maximă plăcere vă anunț că între 14 și 28 februarie vom fi în București. Voi reveni cu amănunte! Servus, no. Dorina Cum adica retrasi? Sunteti mai timizi?As vrea sa o fac si eu cu un cuplu. 1 Link spre comentariu
palosulgros Reputație: 5957 Postat Ianuarie 30, 2018 Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Eu unul va recomand acest cuplu! 1 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Un număr de contact se poate?Unde veți avea locația? Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Doar in cuplu sau se poate și doar cu ea? Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Servus Dorina, abia astept sa veniti, tot este sesiune acuma, o prelungim putin.Te sarut dulce 1 Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Servus Dorina, abia astept sa veniti, tot este sesiune acuma, o prelungim putin.Te sarut dulce Mulțumesc pentru vorbele bune. Voi reveni cu amănunte: servicii, tarife, locație, contact. Pupici străluciți. 2 Link spre comentariu
curios123 Reputație: 51 Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Mulțumim Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Salut, prieteni! Cu maximă plăcere vă anunț că între 14 și 28 februarie vom fi în București. Voi reveni cu amănunte! Servus, no. Dorina Într-o lume cenușie și după o vreme mohorâtă renaște speranța și răsare soarele!Slavă Domnului (și domnului și doamnei) că s-au aliniat planetele! Că pe Dorina o aliniez eu ca la armată,mai ales dacă mă ajută și Sorin! Acestea fiind spuse,aștept cu nerăbdare asediul pentru cucerirea,păstrarea și stăpânirea redutelor! Dorina,ești fără scapare!Cât suntem încă pe pace,eu îți spun .... că te sărut! 3 Link spre comentariu
dan_dani Reputație: 11 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Buna Dorina!O programare cum as putea sa-mi fac? Link spre comentariu
zelea Reputație: 98 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Buna Dorina!O programare cum as putea sa-mi fac?Nu incerca sa furi startul, sunt altii cu mult inaintea ta.E lista de asteptare deschisa inca din sesiunea trecuta :) 3 Link spre comentariu
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Nu incerca sa furi startul, sunt altii cu mult inaintea ta.E lista de asteptare deschisa inca din sesiunea trecuta :). Nu mai sunt locuri in vagoane?Asta este stam si pe scara.... Link spre comentariu
dorina27 Reputație: 2575 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 Bună seara. Sunt convinsă că va fi loc pentru toată lumea. Revin mâine cu amănunte, detalii, descrieri, poze proaspete, contact, tot tacâmul. Locația va fi în Piața Națiunile Unite. (Când s-or fi unit și astea, că m-am tot uitat la tv, dar n-au anunțat nimic!? :thinking ) 7 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Februarie 6, 2018 Bună seara. Sunt convinsă că va fi loc pentru toată lumea. Revin mâine cu amănunte, detalii, descrieri, poze proaspete, contact, tot tacâmul. Locația va fi în Piața Națiunile Unite. (Când s-or fi unit și astea, că m-am tot uitat la tv, dar n-au anunțat nimic!? :thinking ) Așteptăm cu interes și cu degetul pe tasta "apel" a telefoanelor,știind că numărul locurilor la "spectacolul" sunt foarte puține! PS. Referitor la denumirea pieței,un prieten al meu sus pus mi-a spus că națiunile nu sunt unite,dar a primit această denumire la sugestia mamei Omida care se jură pe toate neamurile că se vor uni pentru că așa i-a apărut ei în ceașca de cafea din care a băut vreo juma de whisky! :laugh2 :ras 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Așteptăm cu maxim interes noile detalii!! Link spre comentariu
bucuresteanu Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 La cj Mai activati? Link spre comentariu
ocupat Reputație: 191 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Dorina, astept modalitate de contact. Lista de Skype mai e valabila? Link spre comentariu
gadzu Reputație: 40 Postat Februarie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:calator prin Europa Telefon: [email protected] Oras:calator prin Europa Partajează Postat Februarie 9, 2018 Buna vremea, confrați iubitori de plăceri interzise (?!),Pentru cei aflați la a doua tinerețe, o precizare: adresa e “fosta Opereta”, asta așa, ca sa scutiți din căutări!Spor! Bună seara. Sunt convinsă că va fi loc pentru toată lumea. Revin mâine cu amănunte, detalii, descrieri, poze proaspete, contact, tot tacâmul. Locația va fi în Piața Națiunile Unite. (Când s-or fi unit și astea, că m-am tot uitat la tv, dar n-au anunțat nimic!? :thinking ) Link spre comentariu
eric23 Reputație: 16 Postat Februarie 9, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 9, 2018 Așteptam cu interes detaliile! Link spre comentariu
sincity Reputație: 10 Postat Februarie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2018 👀👀👀 Link spre comentariu
pantyhouse78 Reputație: 35 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Se lasa greu.....ne fierbe la foc mic Dorina. 1 Link spre comentariu
castorul2002 Reputație: 53 Postat Februarie 10, 2018 Oras:Bv Oras:Bv Partajează Postat Februarie 10, 2018 Un cuplu cum rar sau poate niciodata nu mai gasesti : EA, o doamna perversa , o "curva" elevata, EL, un domn discret,calm, amandoi, traind bucuria clipei pentru si alaturi de client, cu pasiune, fara inhibitii, alaturi de ei simtindu-te mereu deosebit. Fericiti cei care ajung si se bucura de " placerile interzise" oferite de ei! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum