dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 4, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 4, 2018 SalutamStim ceva?....chiar imi doresc sa ajung la ei. Dupa toate cele citite..... Servus, no! Vom ajunge în București în 12 mai, începem din 13, vom fi undeva central, Universității, Bălcescu, c-am p-acolo. Vom sta vreo zece zile, dar nu știm exact cât și când vom primi, nu venim în București special pentru treaba asta, vrem să împăcăm utilul cu plăcutul.Telefonul va fi valid începând cu 10 mai. Facem programări pe toate canalele de comunicare, telefon, skype, W-app. Amănuntele le găsiți în semnătură. Vă așteptăm cu drag. Dorina și Sorin 1
norbert1976us Reputație: 1429 Postat Mai 4, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 4, 2018 Servus, no! Vom ajunge în București în 12 mai, începem din 13, vom fi undeva central, Universității, Bălcescu, c-am p-acolo. Vom sta vreo zece zile, dar nu știm exact cât și când vom primi, nu venim în București special pentru treaba asta, vrem să împăcăm utilul cu plăcutul.Telefonul va fi valid începând cu 10 mai. Facem programări pe toate canalele de comunicare, telefon, skype, W-app. Amănuntele le găsiți în semnătură. Vă așteptăm cu drag. Dorina și SorinC-am?? Banuiesc ca a fost un autocorection,,..
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 4, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 4, 2018 C-am?? Banuiesc ca a fost un autocorection,,.. Te-ai prins. Te aștept la o dictare. C-am cu ce, cam când fi-voi fiindu-ți. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2018 Postat Mai 4, 2018 Servus, no! Pentru colegii de breaslă bucureștenii, "no-ul" acela de după servus este de la punctul 11, iar pentru cei mai ospitalieri, punctul 6 :D 2
daniel2012 Reputație: 600 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2018 Dorina, Eu ti-am zis sa te apunci si de scris. C-ai si subiecte si c-ai si talent! No.1, babe! Both. Te-ai prins. Te aștept la o dictare. C-am cu ce, cam când fi-voi fiindu-ți.
norbert1976us Reputație: 1429 Postat Mai 5, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 5, 2018 Te-ai prins. Te aștept la o dictare. C-am cu ce, cam când fi-voi fiindu-ți.Esti tare...nu doar la sex..ci si la fineturi gramaticale.. Mi ar placea sa ne cunoastem..sper sa ajjng pe la voi. 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 5, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 5, 2018 Practicati si fetish medical? Nu. 1
lucianjonathan Reputație: 26 Postat Mai 5, 2018 Postat Mai 5, 2018 Buna Dorina, Acceptati si bisexuali? Merci!
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Buna Dorina, Acceptati si bisexuali? Merci!Ai primit un răspuns? Vrei sa mergem împreuna la acest cuplu? Tot bi sunt
lucianjonathan Reputație: 26 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Ai primit un răspuns? Vrei sa mergem împreuna la acest cuplu? Tot bi suntDin partea mea da, doar sa fie si ei de acord :)
shark864 Reputație: 4021 Postat Mai 6, 2018 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Mai 6, 2018 Ai primit un răspuns? Vrei sa mergem împreuna la acest cuplu? Tot bi suntDin partea mea da, doar sa fie si ei de acord :)Se prefigurează o orgie? :laugh2 Apropo; Dorina,cum rămâne cu gangbang-ul pe care te gândeai să-l organizezi? :thinking 1
Vizitator domnulgeooo Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Din partea mea da, doar sa fie si ei de acord :)Lasă un număr de contact, whattsap sau Skype.
dynuut Reputație: 101 Postat Mai 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2018 intanlirea se poate face si la hotel?
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 6, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 6, 2018 dorina poti sa actualizezi preturile?mss - În 12 ajungem în București, probabil a doua zi dăm ”drumul la cai”; - desigur, primim și bi, indiferent de sex; - de acord cu threesome-ul propus, dar întâi vreau să vă cunosc, individual, sau măcar pe unul dintre voi; - serviciile și tarifele, în semnătura mea. Actualizate. Mulțumesc, pupici! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 programul este doar pe timpul zilei sau e posibil si la ore mai tarzii ?
babyface Reputație: 30 Postat Mai 6, 2018 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Mai 6, 2018 Buna seara,acceptati si persoane mai tinere?Sunt intereseat,va multumesc!
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 6, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 6, 2018 Buna seara,acceptati si persoane mai tinere?Sunt intereseat,va multumesc! 1) Doar ziua, cel târziu până la 22, și nu prea multe programări. Vreau să mă odihnesc, vreau să-mi placă!; 2) Tineri da, dar nu ilegal de tineri. Dacă am dubii, verificăm ”docomentul”! ;) 1
dynuut Reputație: 101 Postat Mai 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2018 totul este protejat/neprotejat?mss
ciociocio Reputație: 54 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2018 Se poate programa inainte? In perioada cand sunteti in Bucuresti este foarte greu.
soldatelul Reputație: 30 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2018 Cateva poze de incurajare?? Doar cu tine, se poate???
themendis Reputație: 58 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2018 Au pus deja poze, nu mai fiti labagii... 1
dynuut Reputație: 101 Postat Mai 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 8, 2018 la ce pagina ??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum