Sari la conținut

Cuplu casatorit, cu experienta, pentru cateva zile in Bucuresti!

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca

Bun. 

Ieri, pe W/app, a intervenit domnul din discuție și mi-a permis să relatez întâmplarea din restaurant. 

Din capul locului zic că am avut două invitații. Surprinzător, nici una nu era legată de îndeplinirea fanteziei mele. Au fost două invitații la cină, făcute de doi gentlemans. Pe cea de-a doua nu am onorat-o, din cauză că eram obosită, dar domnul cu pricina m-a vizitat și mi-a lăsat o impresie specială. Paranteză: unul dintre cele mai importante câștiguri ale ”trebii” ăsteia e frumusețea de oameni pe care îi întâlnești. Închid paranteza și mă întorc la fantezia mea. 

Vorbim puțin pe w-app, contact direct, din primele replici mă prind că am de a face cu un tip educat, stilul elitist, îngrijit și organizat. Îmi place spontan, schimbăm replici inteligente, culte, ca doi spadasini care se duelează de amorul spadelor încrucișate, iar nu din sete de sânge, și brusc îmi zice că ne invită la cină, pe mine și pe soțul meu. Îmi sclipesc ochii, știți de ce, una dintre fanteziile mele neîmplinite e să fac sex sălbatic într-o toaletă de restaurant cu un necunoscut, dar nu oricum, cu soțul meu în poziția ”cuckold”, răspund entuziasmată invitației, primesc un link cu un restaurant și-mi pică fața, n-am ținută, restaurantul e cu pretenții, și singurele mele rochițe cu care am venit de-acasă i-ar face pe chelneri să-mi ejaculeze pe buze, nu să mă servească obedient, îi zic, el se aruncă să cerceteze ofertele restaurantelor în căutarea unuia cu ”dress code smart casual”, între timp, ia să încerc ceva. Mă întorc către Sorin, ”mergem în oraș să-mi cumpăr o rochie”, Sorin se albește la față, nu o dată l-am purtat după mine tot Clujul, din Mărăști în Mănăștur, din magazin în magazin, căutând la nesfârșit o rochie, mă uit la el, mai are puțin și leșină de spaimă, îi zic ”hai nu dispera, caut vreo trei-patru ore, dacă nu găsesc nimic, renunț”. Coborâm pe Magheru, un magazin, două, trei, Sorin oftează discret, și exact când să ies din cel de-al treilea magazin îl văd că îmi aduce o rochiță neagră, ”încearc-o, te rog”. Hai să o încerc, șoc. Îmi vine turnată! Dintr-un material neșifonabil, neagră, cu o broderie pe talie handmade, cu motive florale. Supeeeerbă! Al doilea șoc vine peste o jumătate de oră, îmi găsesc pantofi potriviți, poșetă asortată, roșie, perfect! Ne întoarcem în apartament și de fericire că a scăpat așa ieftin, Sorin își aprinde o țigară dublu click și-și toarnă două degete de coniac. 

Între timp primesc linkul cu noul restaurant propus, undeva pe malul Herăstrăului. 

Și vine seara întâlnirii. Mă îmbăiez tare de tot, spălat păr, epilat proaspăt, verific manichiura/pedichiura, parfumată eficient, îmi strecor trei/patru prezervative roșii în poșetă (să se asorteze, plm! :) ), coborâm să luăm Uberul, Sorin face cinci pași mai încolo să ajusteze locația GPS a comenzii și trece o mașină de poliție, polițistul mă măsoară de sus și până jos, arăt bine, sunt odihnită și plină de viață, îi râd cu toată dantura, îmi râde și polițistul, trece, apoi o mașină cu doi arabi stopează brusc și dă în marșarier până în dreptul meu, nici nu clipesc, coboară geamul dar fix atunci Sorin se întoarce lângă mine, așa că demarează în trombă strigând o măscărie într-o limbă de nisip. 

Vine Uberul, ne urcăm, e prima dată când folosesc genul ăsta de taxi, sunt uluită când șoferul îmi spune ”doamnă, dacă doriți o gumă de mestecat, o bomboană, vă rog să îmi faceți plăcerea să vă serviți!”, la noi în Cluj există Uber dar nu a fost cazul să-l folosesc, nu-mi vine să cred, mda, seara începe bine, ajungem la restaurant și încerc o glumă cu uberistul, zic ”la masa patru de la fereastră, vă rog!”, zâmbește politicos, ține la glumă, fain! 

Am emoții. Întâlnirea e pe total ”ne-ve”. Nu știu nimic despre domnul care ne-a invitat la cină, sper să nu fiu dezamăgită, încerc să nu-mi fac prea multe iluzii, intru în restaurant, Sorin se îndreaptă spre recepție să ceară lămuriri de la picolo, eu periez sala enormă cu privirea și, la o masă, observ doi ochi care mă scrutează incandescent, ca un tigru ieșit la vânătoare, mă prind că el e și ne îndreptăm spre masa lui, se ridică în picioare, ne sărutăm emoționați, îi simt emoțiile suprapunându-se peste ale mele, Sorin îi strânge mâna bărbătește, cei doi se uită unul în ochii celuilalt, simt că se plac, ne așezăm. 

Sunt uimită. 

Uimită!!! 

Domnul e pur și simplu frumos.  :bow  Undeva, la vreo 40 de ani, impunător, dar fără a fi infatuat, are un aer de Don Juan, fotogenic ca un actor de Hollywood, puțin fâstâcit de situație, dar la modul drăguț, adorabil. Imbrăcat casual, un ceas cu greutate la încheietura mâinii, o cămașă cadrilată în tonuri discrete, de bumbac egiptean, stăpân pe sine, politicos, atent spre cei din jur. Un schimb ușor de replici, ne prezintă localul, select, finuț, discutăm despre fleacuri (cum a fost cu Uberul, dacă nu cumva mi se pare că e prea răcoare...), apare omul cu meniul, deschid și citesc, băi oameni buni, mi-a venit să mă ridic imediat și să cer să mâncăm burgeri pe malul lacului, niște prețuri ca la Munchen!  Îmi comand ceva între două lumi, nici prea/prea nici foarte/foarte, domnul îi zice lui Sorin ”mi-a fost recomandat steakul de vită, ce zici, încercăm?” Sorin se uită în meniu, mă uit și eu, niște prețuri la steakuri cam ca vârful Moldoveanu, soțul meu e un tip cu bun simț, zice ”poate o să iau altceva”, N. simte despre ce e vorba și insistă, Sorin cedează și vine și vinul. Demisec, roșu, moldovenesc. Beau o jumătate de pahar, povestim despre sex, despre perversitate, despre tehnici sexuale, cum le zice? Parafilii. N. ne spune că dorea să ne cunoască, crede că ar avea ceva de învățat din asta, ne pune întrebări, râdem, bem, discuția e echilibrată, dar în aer plutește o tensiune ridicată, știm cu toții despre ce vorbim. Din când în când ochii se îndreaptă spre toaleta restaurantului, sunt două uși față în față, batante, verific ochiometric și nu văd nicăieri camere de luat vederi, doar senzorii de incendiu. Vorbim din nou despre sex, suntem toți excitați, vine mâncarea, Sorin cade în extaz, e un mare iubitor de steak de vită și susține că asta e în top III ever, :foame ciocnim paharele cu picior înalt, în restaurant sunt cam 20 de persoane, în fine, să trec la subiect, nu?  :movingthem1 

Stabilim scenariul aventurii. Sorin va rămâne la masă, cuminte, obedient, cu ochii în pahar. Rolul lui e static doar în aparență, faptul că soțul meu stă la masă în timp ce eu mi-o pun în toaleta restaurantului cu un necunoscut, știind asta, acceptând asta, mă excită din start, simt că mă umezesc toată. Cine cunoaște conceptul ”cuckold” știe despre ce vorbesc, cine nu, nu contează.

Mai ciocnim pahare, :beex2 ,idei, și la un moment dat mă ridic de la masă și îi fac un semn cu ochiul lui N. Mă duc la toaletă, intru, nici o doamnă, nici o domnișoară, verific cabinele, nu e nimeni, îmi spăl bine mâinile, apoi intru în prima toaletă, spațioasă, curată, largă, luxoasă chiar, granit de India pe pereți, îmi place. I-am spus lui N. să aștepte cinci minute să mă pregătesc. Sunt excitată, din restaurant se aude muzica, uși care basculează, chiuvete care funcționează, îmi vin în minte avertismentele prietenei mele din Cluj, ”tu, să nu te prindă și să iasă scandal, iei 1000 lei amendă sau mai rău, te vezi la televizor!”, alung gândurile astea, am stabilit deja cu N. ce explicații vom da în cazul în care suntem surprinși, ”domle, mi s-a făcut rău și am sunat să vină urgent în toaletă, ce naiba de mâncare serviți voi aici? Vă dau în judecată, mai faceți și scandal, după ce că omorâți oamenii! Poliția, sanepidul, OPC-ul! :chainsaw ” Pregătesc un prezervativ, nu-l desfac încă, îl pun la vedere și la îndemână, îmi verific ținuta, totul pare să fie în regulă, și chiar atunci îl aud venind, deschide ușa toaletei și intră, ne aruncăm unul pe altul ca doi înfometați, ne sărutăm, mâinile ni se plimbă pe corpuri, sunt puțin stressată, limba lui îmi scormonește gura și mâinile lui mi se strecoară sub rochie, dar urechile mele stau la pândă, sunt puțin încordată și el simte asta, dar îl excită, mă scurg de excitată ce sunt, mă aplec și-i desfac pantalonii, mă reped în pula lui, i-o sug cu poftă, i-o înghit toată, o scuip și iar o înghit, în mai puțin de o secundă e în poziție de luptă, are o pulă frumoasă și perfect dreaptă, ca un obelisc egiptean, o splendoare! Mă uit în ochii lui, e excitat la maxim, îl simt vibrând, desfac rapid prezervativul și i-l rulez pe spadă, mă ridic, ne sărutăm și mă pătrunde exact așa cum visam, în picioare, ținându-mă în brațe și tăindu-mi răsuflarea cu sărutările lui sălbatice, mă pompează fără milă și din plin, simt că amețesc de plăcere, îmi vine să gem, mușc din buze să nu urlu, nu știu să mă prefac dar și când îmi vine, nu am cum să mă abțin, și exact când îmi spun că nu mai rezist, mă întoarce cu spatele și-mi ridică rochia în cap. Pe dedesubt am chiloții cu strasuri și cu despicătură, special concepuți pentru proba de futut-viteză, mă pipăie puțin cu mâinile lui frumoase și apoi îl simt că mă pătrunde, stau cu palmele lipite de peretele toaletei și cu picioarele desfăcute, mă pompează tot mai accelerat, sunt îngrozită că aș putea fi surprinsă de vreo cucoană și să intru într-un scandal, dar frica mă excită, și el e un bărbat care chiar știe ce să facă cu o femeie, mâinile lui mă cotrobăie ca un hoț de buzunare, nu-mi dau seama cum a reușit să-mi elibereze sânii din sutien, rochia mi-e în cap la propriu, el accelerează până la apogeu și simt cum se scurge în mine, zvâcnind de plăcere, tot mai rar, tot mai superficial, până se stinge.

Mă întorc, îi scot prezervativul de pe obelisc și mă reped să-l sug, îi simt urmele de spermă dulceagă în gură, înghit totul, cuminte, în timp ce el mă privește satisfăcut, cu ochii pe jumătate închiși. Iau un șervețel umed, curăț tot, îl aranjez, ori suntem curve ori nu mai suntem, ce pana mea! El își aranjează ținuta, încă tremur de excitată, iau prezervativul și îi fac un nod, încă nu s-a încheiat fantezia mea, pleacă, eu rămân în toaletă, mă șterg cu atenție, îmi spăl mâinile, îmi aranjez rochia cu fața în față și cu spatele la spate, apoi îmi refac machiajul chinuindu-mă, din cauza mâinilor care îmi tremură.

În cele din urmă, revin la masă.

Bărbații râd, povestesc ceva despre un domn care l-a observat intrând la toaleta doamnelor, fără să realizeze ce se întâmplă, de fapt, și concluzionează că omul, când e înfometat și are mâncare în farfurie, nu observă nimic în jur.

Îi întrerup și-i spun soțului meu ”am ceva pentru tine, întinde mâna pe sub masă”. Îi plasez șervețelul cu prezervativul, îl privesc în ochi, el mă privește cuminte, excitat, mulțumit de mulțumirea mea. Aș vrea să-i poruncesc să îmi mulțumească pentru darul meu, dar nu știu cum va reacționa N. la această replică, tac.

Ne plimbăm apoi pe malul lacului, e seară, un cer mov plutește deasupra Bucureștiului, cei doi bărbați mă susțin de brațe, îi țin de mână și din când în când mă opresc să mă sărut cu fiecare dintre ei, în timp ce celălalt își așteaptă cuminte rândul.

Așa fu fantezia. :gifs_ojos 

Sper că am relatat corect întâmplarea. Domnul N, care citește forumul, poate interveni cu amendamente, observații, corecții, completări, dacă dorește.

Îi mulțumesc mult pentru politețe și pentru noblețea lui.

Când voi fi bătrână, și mă voi legăna pe un fotoliu balansoar privind flăcările din șemineu, o să am la ce să mă gândesc.

Scuzați textul prea lung. E pe măsura impresiei pe care mi-a lăsat-o aventura. 

Viața e o clepsidră fără buton de pauză.

post-146823-0-48681900-1527874286_thumb.jpeg

• Like 21
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

O femeie de excepție care face o recenzie memorabilă la o fantezie înnebunitoare cu un bărbat pe măsură!

O recenzie impecabilă,respectând toate regulile unei povești,veselă,captivantă și perfectă din punct de vedere gramatcal!

Singurul minus este că lipsesc notele de catalog,dar sunt ușor de dedus din text!

Impresie concisă și finală:cred că merită să fie declarată recenzia anului!

PS. După ce o cunoști pe Dorina începi să te întrebi ce îți place mai mult la ea,curul sau capul!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

O femeie de excepție care face o recenzie memorabilă la o fantezie înnebunitoare cu un bărbat pe măsură!

O recenzie impecabilă,respectând toate regulile unei povești,veselă,captivantă și perfectă din punct de vedere gramatcal!

Singurul minus este că lipsesc notele de catalog,dar sunt ușor de dedus din text!

Impresie concisă și finală:cred că merită să fie declarată recenzia anului!

PS. După ce o cunoști pe Dorina începi să te întrebi ce îți place mai mult la ea,curul sau capul!

Capul Domnule' primul, ca de acolo pleaca totul !!

O "curva" in adevaratul sens al cuvantului....te pup Dorina ...!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca

Ok, voi incepe cu cateva detalii:

1. am creat un cont special pentru aceasta recenzie. Nu-mi place sa descriu actiuni/evenimente/sesiuni/etc (imi place sa le pastrez pentru mine), daaar am primit multe informatii/beneficii de la acest site si consider ca trebuie sa ofer si eu ceva in schimb - asa fctioneaza lumea aceasta "perversa";

2. nu sunt un consumator de "placeri nebune", daaar incerc sa prind din urma acest trend si sa ma adaptez ...

3. cand am transmis solicitarea mea catre Dorina si Sorin nici macar nu stiam terminologia din anuntul lor, daaar sa mai fac o lista cu ""must do"...

4. mereu am spus ca invat repede si chiar vreau sa cred ca reusesc acest aspect (apropos de faptul ca am scris "dar" cu mai multi de "a" ... cineva de aici va intelege)

Tot ceea ce este descris mai sus de catre Dorina s-a intamplat. Personal nici nu mi-am dat seama ca totusi in spatele acelei intalniri a fost o asa pregatire din partea Dorinei si implicit si a lui Sorin, desi a existat schimb de mesaje intre noi pentru a incerca sa vedem cum reusim sa fim pe aceeasi linie comuna. Apreciez foarte mult efortul depus de Dorina pentru a se incadra in context!

Profit de aceasta ocazie sa transmit din nou "Felicitari Dorina !Erai cea mai tare tipa din tot restaurantul !"

Acum voi incerca sa descriu actiune din pctul meu de vedere si sa incerc sa "pun reflectorul" pe Dorina&Sorin - doar ei sunt "actorii principali". Corect ?

Intr-adevar, a fost ales un restaurant ok, cu un anumit specific si cu o servire foarte buna si la obiect. Personal am ajuns cu 15-20 min. mai devreme la restaurant tocmai pentru a incerca sa fiu putin acomodat cu locatia, sa-mi dau seama care este cea mai buna masa pentru noi, etc. Am fost condus la masa de catre o domnisoara frumoasa si energica, am refuzat prima propunere a ei si am solicitat una mai aproape de toalete ... ciudat apect, nu ? Toti cauta cat mai departe, iar eu caut cat mai aproape ... nici nu vreau sa stiu ce-o fi fost in mintea drei care mi-a aratat toate variantele posibile unde pot sa iau cina cu viitorii mei prietenii!

A urmat apoi o perioada "grea" cu multe ganduri confuze, intersectabile total aiurea in mintea mea, mai ales ca primisem cu o zi inainte un mesaj de la Dorina cu intrebarea "si daca sunt urata, proasta, stirba..." . Am raspuns ca totusi sunt putin in avantaj deoarece eu cel putin am citit recenzii si am vazut poze (vedeti, iar multumesc acestui site !!! ), pe cand ea nu stie chiar nimic despre mine.

M-am asezat astfel incat sa pot sa vad intrarea restaurantului si sa incerc sa-mi dau seama care este cuplul minunat cu care voi lua cina. Trebuie chiar sa spun ca desi aveam o descriere a rochiei Dorinei pe care o va purta, inclusiv culoarea sandalelor si a posetei, tot m-am ridicat odata in picioare cand a intrat un alt cuplu in restaurant ... de, adrenalina ....

Am stat impreuna cu gandurile mele pana cand intr-adevar imi dau seama ca intra Dorina si Sorin. Astept putin sa vad daca intreaba ceva la receptia restaurantului si apoi ma ridic (din nou !) in picioare, dar acum fac semn si cu mana - stiti cum fac semne in port oamenii cand pleaca un vapor ? Asa eram si eu, ceva de genul "Hei, eu sunt ....!" 

Ne intalnim, ne salutam, imi strang mana cu Sorin si ne asezam la masa. Discutam mult, ne intelegem perfect, schimbam impresii despre multe locuri din intreaga lume, presarate cu diverse experiente (nimic cu tenta sexuala !), cand apoi, incepe si "lectia de anatomie" (vorbesc acum in numele meu!). A fost ca o sesiune Q&A: eu intreb ca un scolar care nu a inteles tema de acasa, ei imi raspund cu lux de amanunte, exact ca si cum trebuie sa fiu pregatit pentru sesiunea din vara. A fost una dintre cele mai instructive discutii purtate pe aceasta tema.

Comandam, luam un vin rosu (nu-mi dau seama daca aveam nevoie de tanin sau nu ... dar oricum era indicat la o friptura de vita medium facuta), iar vorbim ...iar intreb si incerc sa aprofundez fiecare vorba, fiecare cuvant ....pana cand Dorina ne spune ca merge la toaleta si ca ma asteapta in 5 min. Ei, acu'-i acu' ... chiar iti trebuie "putin" curaj ...

Astept la masa impreuna cu Sorin sa treaca cele 5 min. FOARTE lunga asteptarea si mai ales, urmaream sa vedem daca nu mai intra o alta persoana in toaleta restaurantului ...

Este ok, primesc din priviri si acceptul lui Sorin si ma duc la toaleta femeilor intr-un restaurant!

Imediat cum intru ma scufund intr-un fk la nivel inalt... si ne simtim unul pe altul, caut cu mainile sanii ei prinsi intr-un sutien, caut gura ei, caut gatul ei ...ea se lasa in jos, ma deschide la pantaloni si imi primeste in gura ei flamanda intregul meu organ aflat la apogeu ... chiar ca a fost decat "o secunda" - aici trebuie sa ma intelegeti, nu fac de ras "sexul tare", dar asta e... actiunea era prea intensa iar experienta Dorinei este la nivelul celor cu doctorat! ... si scuipat si apoi adanc si apoi iar scuipat si iar adanc ... pana cand primesc pe acest "obelisc" un prezervativ si trecem la lucruri serioase ...

Stiti pozitia aceea cand partenerii stau fata in fata, ea cu spatele lipit de perete, cu capul lasat usor pe spate, cu un piciorul ridicat de la genunchi de catre mana ta si tu o penetrezi puternic, ea geme frumos, ii strangi sanii cu cealalta mana, apoi respiratia ei este pe gatul tau, din ce in ce mai sacadata, cand iti sopteste la ureche ce bine este, cand mana ei este pe fundul tau si te impinge in ea si mai tare, si mai tare ... cand privirele se intersecteaza si ascund mii de sentimente ... ei atunci inmultiti cu infinit si incercat sa va imaginati ce inseamna sexul cu Dorina - o tipa cu parul roscat, inalta, cu sanii cat sa-i cuprinzi intr-o mana, cu sfarcuri puternic erectile si cu un apetit sexual care debordeaza prin fiecare por al ei. Am intors-o cu spatele, ea sprijinindu-se cu palmele pe perete, eu tinand in maini sanii ce iesisera din sutien, ea punand contre puternice, eu penetrand acea pizda umeda ... Wow si Wow si Wow ... am ejaculat in prezervativ ...

Cu o atentie deosebita ma curata cu servetele umede (aici chiar am ramas placut surprins !), ma aranjez putin in oglinda si ies afara din toaleta doamnelor ...

Ma duc la masa, sorb putin din paharul de vin. Simt in privirea lui Sorin intrebarea "cum a fost ?" asa ca ofer eu raspunsul imediat "extraordinar. cuvintele sunt de prisos!"

Ne continuam cina, dar nu mai avem chef de desert, vrem sa iesim la aer curat/proaspat asa ca facem cativa pasi impreuna, sub lumina unei luni pline (a fost o luna splendida!) pe malul lacului Herastrau. Vorbim din nou, dar iar vrute si nevrute, nimic cu tenta sexuala. Am retinut decat fraza pe care mi-a spus-o Dorina "... Asa's eu. Asta mi-i Dorina !" 

A fost o cina incendiara, cu descarcari puternice de adrenalina si intr-adevar ne vom aduce aminte mereu de ea ! 

Trebuie decat sa tinem cont de un singur fapt: nimeni nu se naste invat, trebuie decat sa ne gasim formatorii de care avem nevoie si prin actiunile lor sa ne intelegem pe noi, sa ne redescoperim pe noi pentru a face lucruri mai bune!

... am scris foarte mult (si sincer, nu-mi place sa scriu !) dar cred ca trebuia sa fac acest lucru: Dorina si Sorin merita acest mic efort din partea mea, site-ul merita acelasi lucru (well done Pisicutz !), intreaga comunitate de aici merita sa primeasca informatii.

toti avem dreptul sa primim informatii, sa le procesam si apoi pe baza lor sa luam decizii ... Deciziile tin de noi. Sunt personale si trebuie asumate!

MULTUMESC Dorina, MULTUMESC Sorin !

Domnul N.

PS Nu am cum sa intervin eu cu observatii/completari/etc - textul tau este mult peste ceea ce reusesc eu sa prind in cuvinte.

• Like 15
Link spre comentariu

Ok, voi incepe cu cateva detalii:

1. am creat un cont special pentru aceasta recenzie. Nu-mi place sa descriu actiuni/evenimente/sesiuni/etc (imi place sa le pastrez pentru mine), daaar am primit multe informatii/beneficii de la acest site si consider ca trebuie sa ofer si eu ceva in schimb - asa fctioneaza lumea aceasta "perversa";

2. nu sunt un consumator de "placeri nebune", daaar incerc sa prind din urma acest trend si sa ma adaptez ...

3. cand am transmis solicitarea mea catre Dorina si Sorin nici macar nu stiam terminologia din anuntul lor, daaar sa mai fac o lista cu ""must do"...

4. mereu am spus ca invat repede si chiar vreau sa cred ca reusesc acest aspect (apropos de faptul ca am scris "dar" cu mai multi de "a" ... cineva de aici va intelege)

Tot ceea ce este descris mai sus de catre Dorina s-a intamplat. Personal nici nu mi-am dat seama ca totusi in spatele acelei intalniri a fost o asa pregatire din partea Dorinei si implicit si a lui Sorin, desi a existat schimb de mesaje intre noi pentru a incerca sa vedem cum reusim sa fim pe aceeasi linie comuna. Apreciez foarte mult efortul depus de Dorina pentru a se incadra in context!

Profit de aceasta ocazie sa transmit din nou "Felicitari Dorina !Erai cea mai tare tipa din tot restaurantul !"

Acum voi incerca sa descriu actiune din pctul meu de vedere si sa incerc sa "pun reflectorul" pe Dorina&Sorin - doar ei sunt "actorii principali". Corect ?

Intr-adevar, a fost ales un restaurant ok, cu un anumit specific si cu o servire foarte buna si la obiect. Personal am ajuns cu 15-20 min. mai devreme la restaurant tocmai pentru a incerca sa fiu putin acomodat cu locatia, sa-mi dau seama care este cea mai buna masa pentru noi, etc. Am fost condus la masa de catre o domnisoara frumoasa si energica, am refuzat prima propunere a ei si am solicitat una mai aproape de toalete ... ciudat apect, nu ? Toti cauta cat mai departe, iar eu caut cat mai aproape ... nici nu vreau sa stiu ce-o fi fost in mintea drei care mi-a aratat toate variantele posibile unde pot sa iau cina cu viitorii mei prietenii!

A urmat apoi o perioada "grea" cu multe ganduri confuze, intersectabile total aiurea in mintea mea, mai ales ca primisem cu o zi inainte un mesaj de la Dorina cu intrebarea "si daca sunt urata, proasta, stirba..." . Am raspuns ca totusi sunt putin in avantaj deoarece eu cel putin am citit recenzii si am vazut poze (vedeti, iar multumesc acestui site !!! ), pe cand ea nu stie chiar nimic despre mine.

M-am asezat astfel incat sa pot sa vad intrarea restaurantului si sa incerc sa-mi dau seama care este cuplul minunat cu care voi lua cina. Trebuie chiar sa spun ca desi aveam o descriere a rochiei Dorinei pe care o va purta, inclusiv culoarea sandalelor si a posetei, tot m-am ridicat odata in picioare cand a intrat un alt cuplu in restaurant ... de, adrenalina ....

Am stat impreuna cu gandurile mele pana cand intr-adevar imi dau seama ca intra Dorina si Sorin. Astept putin sa vad daca intreaba ceva la receptia restaurantului si apoi ma ridic (din nou !) in picioare, dar acum fac semn si cu mana - stiti cum fac semne in port oamenii cand pleaca un vapor ? Asa eram si eu, ceva de genul "Hei, eu sunt ....!"

Ne intalnim, ne salutam, imi strang mana cu Sorin si ne asezam la masa. Discutam mult, ne intelegem perfect, schimbam impresii despre multe locuri din intreaga lume, presarate cu diverse experiente (nimic cu tenta sexuala !), cand apoi, incepe si "lectia de anatomie" (vorbesc acum in numele meu!). A fost ca o sesiune Q&A: eu intreb ca un scolar care nu a inteles tema de acasa, ei imi raspund cu lux de amanunte, exact ca si cum trebuie sa fiu pregatit pentru sesiunea din vara. A fost una dintre cele mai instructive discutii purtate pe aceasta tema.

Comandam, luam un vin rosu (nu-mi dau seama daca aveam nevoie de tanin sau nu ... dar oricum era indicat la o friptura de vita medium facuta), iar vorbim ...iar intreb si incerc sa aprofundez fiecare vorba, fiecare cuvant ....pana cand Dorina ne spune ca merge la toaleta si ca ma asteapta in 5 min. Ei, acu'-i acu' ... chiar iti trebuie "putin" curaj ...

Astept la masa impreuna cu Sorin sa treaca cele 5 min. FOARTE lunga asteptarea si mai ales, urmaream sa vedem daca nu mai intra o alta persoana in toaleta restaurantului ...

Este ok, primesc din priviri si acceptul lui Sorin si ma duc la toaleta femeilor intr-un restaurant!

Imediat cum intru ma scufund intr-un fk la nivel inalt... si ne simtim unul pe altul, caut cu mainile sanii ei prinsi intr-un sutien, caut gura ei, caut gatul ei ...ea se lasa in jos, ma deschide la pantaloni si imi primeste in gura ei flamanda intregul meu organ aflat la apogeu ... chiar ca a fost decat "o secunda" - aici trebuie sa ma intelegeti, nu fac de ras "sexul tare", dar asta e... actiunea era prea intensa iar experienta Dorinei este la nivelul celor cu doctorat! ... si scuipat si apoi adanc si apoi iar scuipat si iar adanc ... pana cand primesc pe acest "obelisc" un prezervativ si trecem la lucruri serioase ...

Stiti pozitia aceea cand partenerii stau fata in fata, ea cu spatele lipit de perete, cu capul lasat usor pe spate, cu un piciorul ridicat de la genunchi de catre mana ta si tu o penetrezi puternic, ea geme frumos, ii strangi sanii cu cealalta mana, apoi respiratia ei este pe gatul tau, din ce in ce mai sacadata, cand iti sopteste la ureche ce bine este, cand mana ei este pe fundul tau si te impinge in ea si mai tare, si mai tare ... cand privirele se intersecteaza si ascund mii de sentimente ... ei atunci inmultiti cu infinit si incercat sa va imaginati ce inseamna sexul cu Dorina - o tipa cu parul roscat, inalta, cu sanii cat sa-i cuprinzi intr-o mana, cu sfarcuri puternic erectile si cu un apetit sexual care debordeaza prin fiecare por al ei. Am intors-o cu spatele, ea sprijinindu-se cu palmele pe perete, eu tinand in maini sanii ce iesisera din sutien, ea punand contre puternice, eu penetrand acea pizda umeda ... Wow si Wow si Wow ... am ejaculat in prezervativ ...

Cu o atentie deosebita ma curata cu servetele umede (aici chiar am ramas placut surprins !), ma aranjez putin in oglinda si ies afara din toaleta doamnelor ...

Ma duc la masa, sorb putin din paharul de vin. Simt in privirea lui Sorin intrebarea "cum a fost ?" asa ca ofer eu raspunsul imediat "extraordinar. cuvintele sunt de prisos!"

Ne continuam cina, dar nu mai avem chef de desert, vrem sa iesim la aer curat/proaspat asa ca facem cativa pasi impreuna, sub lumina unei luni pline (a fost o luna splendida!) pe malul lacului Herastrau. Vorbim din nou, dar iar vrute si nevrute, nimic cu tenta sexuala. Am retinut decat fraza pe care mi-a spus-o Dorina "... Asa's eu. Asta mi-i Dorina !"

A fost o cina incendiara, cu descarcari puternice de adrenalina si intr-adevar ne vom aduce aminte mereu de ea !

Trebuie decat sa tinem cont de un singur fapt: nimeni nu se naste invat, trebuie decat sa ne gasim formatorii de care avem nevoie si prin actiunile lor sa ne intelegem pe noi, sa ne redescoperim pe noi pentru a face lucruri mai bune!

... am scris foarte mult (si sincer, nu-mi place sa scriu !) dar cred ca trebuia sa fac acest lucru: Dorina si Sorin merita acest mic efort din partea mea, site-ul merita acelasi lucru (well done Pisicutz !), intreaga comunitate de aici merita sa primeasca informatii.

toti avem dreptul sa primim informatii, sa le procesam si apoi pe baza lor sa luam decizii ... Deciziile tin de noi. Sunt personale si trebuie asumate!

MULTUMESC Dorina, MULTUMESC Sorin !

Domnul N.

PS Nu am cum sa intervin eu cu observatii/completari/etc - textul tau este mult peste ceea ce reusesc eu sa prind in cuvinte.

Salut si felicitari pt recenzie. Cam asta este ideea acestui forum, sa ne ajutam reciproc, sa ne ferim de tepare si hoate si de ce nu sa mai schimbam 2 3 cuvinte, idei etc. :)

Interesanta recenzia ta lafel si cEA A Dorinei. E bine ca ti ai indeplinit o fantezie.

Ps: eu m am chinut aproape o ora sa termin cu Dorina, macar cu atat sa ma laud si eu desi transpirasem tot iar a doua zi am facut si ceva febra musculara. Dar a meritat toata osteneala. :)))

• Like 3
Link spre comentariu

Salut si felicitari pt recenzie. Cam asta este ideea acestui forum, sa ne ajutam reciproc, sa ne ferim de tepare si hoate si de ce nu sa mai schimbam 2 3 cuvinte, idei etc. :)

Interesanta recenzia ta lafel si cEA A Dorinei. E bine ca ti ai indeplinit o fantezie.

Ps: eu m am chinut aproape o ora sa termin cu Dorina, macar cu atat sa ma laud si eu desi transpirasem tot iar a doua zi am facut si ceva febra musculara. Dar a meritat toata osteneala. :)))

M-ați înfrânt, drăguților! 

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase. 

• Like 2
Link spre comentariu

M-ați înfrânt, drăguților! 

"M-ați înfrânt!"

Doamne,ce te pricepi tu să flatezi și să mângâi orgoliul nostru,al bărbaților!

Nu ai fost,nu ești și nu cred că vei fi înfrântă vreodată!

Ești invincibilă!

Puseele orgasmice provocate de bărbați sunt doar victorii dintr-o bătălie pierdută! :kiss3 :kiss3 :crazylove

• Like 3
Link spre comentariu

"M-ați înfrânt!"

Doamne,ce te pricepi tu să flatezi și să mângâi orgoliul nostru,al bărbaților!

Nu ai fost,nu ești și nu cred că vei fi înfrântă vreodată!

Ești invincibilă!

Puseele orgasmice provocate de bărbați sunt doar victorii dintr-o bătălie pierdută! :kiss3 :kiss3 :crazylove

Si tu "vagabond" !!! 

• Like 1
Link spre comentariu

Eu nu pot concura in nici un caz cu recenzia superba de la restaurant. Din partea mea doar impresiile mele.

Dupa mai multa corespondenta si multe incercari de a coordona programe si distante dificile...victorie...am reusit o intilnire cu Dorina si Sorin. Un cuplu absolut super. Daca umblati dupa cite o bimbo cu silicoane si cu multe fitze....nu aveti ce cauta ...dar daca vreti sa aveti o intilnire cu o femeie minunata si adevarata care in plus in pat este MORTALA...Dorina este pe primul loc. Le am spus si lor asta: Sorin este un tip foarte norocos ca are asa o partenera. Daca doar 10% din femeile lumii ar fii ca Dorina....lumea noastra ar fi mult, mult, mult mai buna. Am luat o razna in loc de impresii. Despe intilnire nu este cazul de detalii si de tehnica aici. Dorina, cum am spus este o capodopera in pat...tot ce am vrut eu am facut...si daca nu chiar tot sper sa aprofundam data viitoare. Mie nu imi place cu cifre si cu note, Dorina este pur si simplu minunata. Iti multimesc Dorina pentru o dupa amiaza memorabilia (chiar daca scurta), si iti trimit o sarutare de la prietenul tau de departe.

• Like 3
Link spre comentariu

Buna seara. Ne mai putem întâlni in București?

În septembrie, în funcție de situația de la jobul meu (care mă trimite din când în când în București). Să fim sănătoși!

Mulțumesc pentru interes, pentru cuvintele frumoase, pentru aprecieri.  :hihat

"I'll be back!”  :movingthem1 

Servus, no! 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

În septembrie, în funcție de situația de la jobul meu (care mă trimite din când în când în București). Să fim sănătoși!

Mulțumesc pentru interes, pentru cuvintele frumoase, pentru aprecieri.  :hihat

"I'll be back!”  :movingthem1 

Servus, no! 

Astept sa-mi iau revansa!

Parol!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bună oameni frumoși!!! Ați făcut prăpăd în Cluj la ultima sesiune!😉Va așteptăm în București cu brațele deschise 😉😘!

Link spre comentariu
Vizitator

dezdrabalare nu gluma

Eu nu pot concura in nici un caz cu recenzia superba de la restaurant. Din partea mea doar impresiile mele.

Dupa mai multa corespondenta si multe incercari de a coordona programe si distante dificile...victorie...am reusit o intilnire cu Dorina si Sorin. Un cuplu absolut super. Daca umblati dupa cite o bimbo cu silicoane si cu multe fitze....nu aveti ce cauta ...dar daca vreti sa aveti o intilnire cu o femeie minunata si adevarata care in plus in pat este MORTALA...Dorina este pe primul loc. Le am spus si lor asta: Sorin este un tip foarte norocos ca are asa o partenera. Daca doar 10% din femeile lumii ar fii ca Dorina....lumea noastra ar fi mult, mult, mult mai buna. Am luat o razna in loc de impresii. Despe intilnire nu este cazul de detalii si de tehnica aici. Dorina, cum am spus este o capodopera in pat...tot ce am vrut eu am facut...si daca nu chiar tot sper sa aprofundam data viitoare. Mie nu imi place cu cifre si cu note, Dorina este pur si simplu minunata. Iti multimesc Dorina pentru o dupa amiaza memorabilia (chiar daca scurta), si iti trimit o sarutare de la prietenul tau de departe.

am citit si eu fantezia si sunt fascinat. o poveste asemănătoare este în filmul Secretaire de la direction in care starleta porno care joacă rol de secretară Anna Polina este regulata inclusiv in cur în toaletă. Și asemănarea merge și mai departe. Polina era îmbrăcată într-un taior negru și cămașă albă. Căutați filmul. merită văzut. e făcut de marc dorcel. 

Dorina, as vrea tare mult să te cunosc când vii data viitoare în București.

Link spre comentariu
  • Oras://
  • Oras://

am citit si eu fantezia si sunt fascinat. o poveste asemănătoare este în filmul Secretaire de la direction in care starleta porno care joacă rol de secretară Anna Polina este regulata inclusiv in cur în toaletă. Și asemănarea merge și mai departe. Polina era îmbrăcată într-un taior negru și cămașă albă. Căutați filmul. merită văzut. e făcut de marc dorcel. 

Dorina, as vrea tare mult să te cunosc când vii data viitoare în București.

as fute-o, dar fara sotul ei de fatza

Link spre comentariu

Cu regret vă anunț că drăguțul nostru general manager a decis să trimită la București un coleg grăsuț și cam idiot, distrugându-mi intenția de a petrece o săptămână în capitală. 

Din acest motiv pot fi ”accesată”/”scărmănată”/”tratată reductibil” doar în Cluj, o dată pe lună. 

Îmi pare rău pentru prietenii pe care mi i-am făcut în București, mi-era dor să ne revedem. Dar, cel puțin deocamdată, ”nu ni se-arată”, cum zic clujenii. 

Vestea bună e că s-au ieftinit biletele de avion. 

Un domn din Ploiești (pe care îl salut cu drag), și-a lăsat mașina în aeroport, a făcut o oră până la mine, m-a regulat de-am spart rigipsul de pe tavan cu tocurile de la pantofi, s-a urcat în avion, apoi în mașină, și a ajuns acasă înaintea soției. A avut timp să pună și masa și să aprindă lumănările. 

Toată lumea a fost mulțumită, inclusiv soția! :) 

Vă mulțumesc pentru interes, toate cele bune! 

Dorina 

• Like 13
Link spre comentariu

Vizitator hexp02

Cu regret vă anunț că drăguțul nostru general manager a decis să trimită la București un coleg grăsuț și cam idiot, distrugându-mi intenția de a petrece o săptămână în capitală. 

Din acest motiv pot fi â€accesatăâ€/â€scărmănatăâ€/â€tratată reductibil†doar în Cluj, o dată pe lună. 

ÃŽmi pare rău pentru prietenii pe care mi i-am făcut în București, mi-era dor să ne revedem. Dar, cel puțin deocamdată, â€nu ni se-aratăâ€, cum zic clujenii. 

Vestea bună e că s-au ieftinit biletele de avion. 

Un domn din Ploiești (pe care îl salut cu drag), și-a lăsat mașina în aeroport, a făcut o oră până la mine, m-a regulat de-am spart rigipsul de pe tavan cu tocurile de la pantofi, s-a urcat în avion, apoi în mașină, și a ajuns acasă înaintea soției. A avut timp să pună și masa și să aprindă lumănările. 

Toată lumea a fost mulțumită, inclusiv soția! :) 

Vă mulțumesc pentru interes, toate cele bune! 

Dorina

Da-ne si noua nr.de telefon al managerului general, sa-i transmitem urarile noastre de bine!😈

Lasand gluma la o parte, o sa fac tot posibilul sa mi se mai arate si mie, macar o data.😉

Va salut pe amandoi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...